Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İş yerinizdeki çekişme size göre değil, uzak durmalısınız. Ancak insanların haksız tutumlarına da isyan etmemek elde değil. Hakkınızı aramalısınız. İkna yeteneğiniz,güzel söz söyleme becerinizi kullanmalısınız.

Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendirseniz. Parasal konulardaki kaygılarınız azalacaktır. Bugün parasal konularda sizi tatmin edecek gelişmelere tanık olabilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlar sizi her bakımdan beğeniyorlar ama sizin kendinize güveniniz az. Bu huyunuzu değiştirin.

İşinizle ilgili şu günlerde beklenen bir gelişme ayakta ve hazır olmanızı gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça güçlü ve zinde hissedeceksiniz. Karşınızdaki insanların tekliflerini değerlendirirken sezgilerinize güveneceksiniz. İş ortamınızda da tavır ve davranışlarınızla olaylara mantıklı yaklaşımınızla göz dolduracaksınız. Kendinizi tüm parlaklığı ile göstermenin tam günündesiniz. Aşk Yaşamı :Kendinizi oldukça zinde hissediyorsunuz ve duygularınız size yansımış durumda. İsteklerinizin unutulmasından duyduğunuz üzüntü ve rahatsızlık sona erecek. Duygusal yönden güçlüsünüz.

31 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Ay-Akrep burcu etkinliği Pazar gününün tümünde bizimle beraber. Derinlerimizde yatan her mesele, duygu, durum ve kişi varsa onunla bizi buluşturuyor ve derinlikli gözden geçirmemizi sağlıyor. Saat 02:16 itibariyle etkili olacak Güneş-Ay olumlu görünümü, gündelik aktiviteniz içinde hem planlı hareket etmenizi  hem de arzuladığınız şekilde işlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Kişisel bakımınız ve sağlığınıza bilhassa önem verirsiniz. Saat 07:00 Ay-Jüpiter görünümü, aşkta cinselliğin önemini vurguluyor. Hatta ilk kez deneyimlemekten zevk alacağınız heyecanlara açıksınız. Arzularınıza sınır koymaktan yana değilsiniz. Saat 09:09 Ay-Pluto olumlu görünümünde, arzularınız ön plandadır. İstediklerinizi elde ettiğinizde,  kendinizi daha güçlü ve daha fazla güvende hissedebilirsiniz. Hatta sorunlarınızı, bu paylaşımı ön planda tutarak çözmeniz bile mümkündür. Aktif ve enerjik yapınız, gücünüzü belli amaçlar için yönlendirmenizde de bugün size yardımcıdır. Saat 22:10 Ay-Satürn kavuşum etkisi altında şartlarımızı mutlaka göz önüne alarak, kimsenin üzerimizde baskı kurmasına izin vermeden ve biz de ne yaptığımızı bilerek hareket edersek iyi olur. Eğer birileriyle ortaklığımız varsa,  bu kişilerle aramızda bir problem yaşanması halinde mutlaka hukuki haklarımızın farkında olalım. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

31 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak. Arkadaşlarınızın ev değiştirme sorunları için, sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Onların fikirlerine saygı göstermelisiniz.

31 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor. Aksi takdirde, herşey sona erdiğinde kendi kendinize ‘'aklımdan ne geçiyordu ki?''diye sorabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin bazı konuların tekrar gözden geçirilmesi veya yeniden düzenlenmesi gerektiği şeklindeki öneri, yorum veya tavsiyelerine itiraz etmeden önce, aslında söylenmek istenen şeyin olayların, çevrenin, tecrübenin veya taleplerin gerçeğe uygun olması ya da gerçeği yansıtması gerekliliğini anlayabilmemizi sağlamak olduğunu aklımızda tutmalıyız. Olumlu eleştiri veya öneriler gelişmenin en önemli yapı taşlarıdır, tepki vermek yerine kullanmayı bilmeli.

31 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

31 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZ ya da çocuklarınızla ilgili eğitim konuları gündeme gelebilir. Konuyu herkesin fikrini alarak bir karara bağlamanız gerekecek.

31 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

31 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 59" R
Ay
Oğlak
10° 07' 31"
Merkür
Koç
16° 31' 03"
Venüs
Koç
29° 36' 50"
Mars
Balık
28° 51' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 42"
Satürn
Balık
16° 28' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 43"
Lilith
Başak
23° 12' 47"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>