Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mantığınızla değil duygularınızla hareket ediyorsunuz. Onun için ise duygulardan önce mantık geliyor. Sizin ilişkinizin en büyük problemi de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız. İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Ailenizden birisi sizden maddi destek isteyebilir. Bu destek için koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekebilir. Bir ikilem yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

Bugünlerde biraz sabırlı olmanız gerekebilir. Sabır size göre bir şey değil ama dişinizi sıkarsanız sonuç daha olumlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Sizi böyle gören biriyle önümüzdeki günlerde kuracağınız dostluk onu çok şaşırtacak. Sizi yanlış anladığını itiraf edecek. Akşam üzeri alacağınız bir daveti kabul ederseniz hareketli bir gece geçirebilirsiniz. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz olacak.

3 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Ciddiyetle işlerimizi yapacağız. Sorumluluklarımızı önemseyeceğiz. Belli kriterler çerçevesinde hareket edeceğiz. Bu enerji pek hoşumuza gitmese de, bu noktalara dikkat etmemiz yararlı olur. Saat 13:38-15:21 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Duygular arka planda olduğu için, varmayı istediğiniz  sonucu gerçekçi bir şekilde görebilirsiniz.   Burada dikkat edeceğiniz nokta, yeni bir adım atmamaktır.  Toplumsal hayatınız, aile bireyleriyle olan ilişkiniz açısından da ciddiyet ve sorumluluk içinde hareket etmenizi sağlayacak bu oluşum, sorumluluklarınızı hatırlatıcıdır. Kısa süreli bir keyifsizlik yaratabilir. Saat 15:21 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliği, yeniliklere açığız ve hevesliyiz. Arkadaşlık ilişkileriniz, yakın çevrenizle olan temasımız yoğunlaşır. İletişimimiz güçlenir.Dostlarınızla yakından ilgilenebilir, işlerinizi çabucak halledebilirsiniz. Farklı bilgiler edinmek, bağımsız hareket etmek hoşunuza gideceğinden, etrafınızdakileri  kısıtlamak istemezsiniz. Ne istediğinizin bilincinde olarak seçimlerde bulunabilirsiniz. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

3 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı baskı altında tutarak isteklerinize belli bir disiplin sağlamayı amaçlıyorsunuz. Bugün, sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Kendinizle ilgili bir takım planlarınız var. Karamsarlığa kapılmazsanız, motive olduğunuz. işlerinizde istediğiniz başarı size gelecektir. Sabırlı davranmaya çalışmalı ve abartılardan kaçınmalısınız.

3 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcutve konularla baş etmenin tek yolu yaratıcı düşünmek olacağa benziyor. Bu alanda bazı endişeleriniz olsa da, görmezden gelmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün akşam saatlerinden itibaren ve hafta sonu boyunca, bizi motive edecek veya ilham verecek diyaloglar içerisine girebiliriz. Sözlerimiz istediğimiz yeri bulabilir, ifade yeteneği yüksek. Bu enerjiyi anlaşmalara imza atmak ya da üzerinde uzlaşılması gereken konular varsa uzlaşma sağlamak için kullanabiliriz. Özellikle öğle sonrası saatlerden itibaren bu enerji devreye giriyor. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. İletişimsel konular açısından oldukça olumlu birkaç günlük süreçteyiz. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

3 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizle ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Yeni planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Sosyal konularınızda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için kararlar alabilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak için çevrenizden destek görebilirsiniz.

3 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öylesine coşkulusunuz ki giriştiğiniz her işi eğlence haline getirebiliyorsunuz. Yılmadan çalışmak tam size göre. Ancak bir süre sonra şıpsevdi olabilir ve işinizi terk edebilirsiniz.

3 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eşya, dolap ve ev düzenlemesi yapabilir, kişisel sağlık ve bakımınızı ilgilendiren işlerinizi tamamlayabilirsiniz. İş hayatınızda görüşmeler yapabileceğiniz, ilişkilerinizde kaygı üretmemeniz gereken bir gündesiniz.

3 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer alanlarınızda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. İş hayatınızda diğer insanlardan istediğiniz maddi ve manevi yardımı alabileceksiniz. İş ve eğlence arasında gitgelleriniz olabilir.

3 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş â€' Neptün etkileşimi ile kendinize dönmek, özünüzü keşfetmek, bilinç altı konuları ile ilgilenmek, rüyalarınızın etkisi altında kalmanızda kuvvetle muhtemel. Yalnız lütfen kazalara oldukça açık olacaksınız, dikkatsizce adımlar atmaktan çekininiz.  Hızlı araba kullanmamaya özen gösterin ve trafikte kimseyle tartışmayın.

3 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

3 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 45" R
Ay
Oğlak
09° 23' 09"
Merkür
Koç
16° 30' 05"
Venüs
Koç
29° 32' 44"
Mars
Balık
28° 48' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 55"
Satürn
Balık
16° 28' 15"
Uranüs
Boğa
22° 16' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 31"
Lilith
Başak
23° 12' 25"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>