Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün değişik olanaklarla karşılaşacaksınız ve yeni insanlarla tanışma fırsatı bulacaksınız. Değişik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

İş hayatınızda bugünarkadaşlarınızla beraber bir takım ortak çalışmalara girebilir ve bu sayede yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz.

Son günlerde harcamalarınızda aşırıya kaçıyorsunuz ve maddi olarak büyük bir sıkıntı içindesiniz. Bir arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Kendinizi sağlık açısından çok ihmal ettiniz ve bu konuda çok rahat tavırlar sergiliyorsunuz. Kendinizle biraz daha fazla ilgilenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü bugün başlkalarının etkisinde kalarak yanlış kararlar alabileceginiz yönünde uyarıyor sizleri. Anlık kararlar büyük krizleri doğurabilir aile ve özel yaşamınızda sorunları çözmek için çabalamalı başkalarının doğruları ile hareket etmemelisiniz.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 08:51 Ay-Uranüs görünüm etkisiyle güne adım atarken, bu enerji dış dünyada ılımlı  düşünmenin önüne geçebilir. Çünkü kişi, bireysel olarak kendini ortaya koymaktan yanadır. Ancak üzerindeki sorumluluklar buna engel olabilir. Her şeyden uzak durmak ve özgürce hareket etmek arzumuz bir hayli yüksektir. Baskı altında kalmaktan hoşlanmayız. Saat 14:25 itibariyle Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, aşırı çalışma ve bir çok işe aynı anda yetişme zorunluluğu sizi baskı altına alıcıdır. Bir anda öfkelenebilir veya tam tersine her şeyi bırakıp kaçmak isteyebilirsiniz. Arzu ettiğiniz gibi yaşayamamak hem mücadele etmek zorunda kalmak, birilerine laf anlatmaya çalışmak sizi yorgun ve bir o kadar gerginleştirebilir. Elden geldiğince dinlenme molaları vermekte fayda var. Yoksa sağlığınız hem ruhsal hem de fiziksel anlamda bozulabilir. Sizin isteğiniz artık hak ettiğiniz şartlara kavuşmak. İnsani ilişkilerde ise, herkes haddini bilmeli ve kendine bakmalıdır.  Eğer birileri yolunuza taş koymaya kalkışıyorsa  gereken cevabı vereceğinizden kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Saat 21:50-31 Temmuz saat 00:40 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Kendinize fazla yüklenmeden sakin ve ılımlı bir şekilde zamanı değerlendiriniz. Toplumsal hayatınız, aile bireyleriyle olan ilişkiniz açısından da ciddiyet ve sorumluluk içinde hareket etmenizi sağlayacak bu oluşum, sorumluluklarınızı hatırlatıcıdır. Kısa süreli bir keyifsizlik yaratabilir. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her konuda fikir beyan ederek şimşekleri üzerinize çekebilirsiniz. Kimsenin işine karışmamalı nerede ne konustugunuza dikkat etmelisiniz. Finansal konularda da konusmalariniz yüzünden beklediginizi bulamayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise es ya da sevgilinizle romantizmin doruklarına çıkabilirsiniz.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvendiğiniz ve sizi ve çıkarlarınızı koruyacağına ya da koruduğuna inandığınız bazı kişiler sözlerinde durmayabilirler. Veya güvendiğiniz bazı kişilerin güveninize layık olmadığını düşünmeye başlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Olaylar beklenmedik bir seyir izleyebilir veya ani gelişen olaylar meydana gelebilir. Stresli durumlara, tartışmalara veya gergin ortamlara açık bir gündeyiz. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı da tedbirli olmak gerekebilir veya ufak çaplı gaz sıkışmaları, yangınlar, ufak tefek patlamalar, saldırgan kişi ve gruplar türünde etkiler de günün gezegen etkileri arasında olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise, daha sakin etkiler altındayız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde çatışmacı bir tutum izleyebilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. Akşam saatlerinde ciddi kararlar alabilirsiniz.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınlarınıza senin başına taşmı düştü? dedirtecek kadar değişim içine girebilirsiniz. Onları iyi yönde şaşırtmalara başlamanızın tam zamanı.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ev temizliği, ev düzenlemesi ve günlük rutin işlerinize zaman ayırabilir, çalışma hayatınızla ilgili eksikleri tamamlayabilirsiniz. İlişkilerinizde beklentilerinizi yüksek tutmadan zamanın akışına uymanız gereken bir süreçtesiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünhayatınızda ve ön planda olacağınız ortamlarda kendinize olan güveniniz tam olmayabilir. Güç peşindesiniz ama insanların söylediklerine de fazlasıyla takılıyorsunuz.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kariyerinizle ilgili sağlam kararlar almak ve girişimler yapmak için çok uygun bir zamandasınız. Yönetici bir tavır takınıp bu konudaki kaderinize yön verebilirsiniz. İş konularını halletmek,görüşmelerine gitmek için uygun olduğu kadar önemlitoplantılarınızı bugüne almanız size avantaj sağlayacaktır.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

30 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 60" R
Ay
Balık
06° 26' 10"
Merkür
Koç
18° 18' 43"
Venüs
Boğa
04° 37' 40"
Mars
Koç
01° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 44"
Satürn
Balık
16° 49' 49"
Uranüs
Boğa
22° 30' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 26"
Lilith
Başak
23° 39' 52"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>