Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sizin için ön planda olan konuların başında aşk geliyor. Sevdiğinizle olan ilişkinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz ve aşk konusuna gereken önemi verebilirsiniz.

Bugün çevresel faktörlerin lehinize işlediğini gözleyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizin güçlenebileceği ve ziyaret trafiğinizin artabileceği gözleniyor.

Maddi konularda olumlu gelişmeler olabilir. Çıkabileceğiniz yolculuklarda paranızı arttırma fırsatı bulabilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişiklikler için uygun bir zaman.

Yaratıcı çalışmalar açısından güzel bir gün. Özellikle günün geç saatlerinde kazançlı arkadaş toplantıları için olumlu fırsatlar söz konusu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı özel sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizde iletişimden kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunun yanında sosyal yaşantınızın çok renkli olacağı ve yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize vakit ayırmaktan büyük bir zevk alabilirsiniz.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar cumartesi günümüz, saat 02:59 Ay-Kova burcu geçişiyle başlıyor. Problemlere son derece pratik ve akılcı bir şekilde yanaşabiliriz. Bulduğumuz çıkış yolları hakikaten ilgi çekicidir.   Ancak herhangi bir engelle karşılaştığınızda hiç pes etmeyiniz. Çünkü her engel, kişiyi daha fazla cesaret aşılayıcıdır. İnancınızı koruyunuz. Bazen rutin hayatın neden olduğu baskılar durdurucu olsa da, biz kendimize inanıyorsak hiçbir şey bizi yolumuzdan çeviremez Saat 12:53 Ay-Merkür olumlu görünümü altında genel olarak farklı imaja sahip ancak bilgi anlamında üstün kişilerle ilgi duyabilirsiniz. Amacınız hayatınıza heyecan ve renk getirmektir. Kafanızın içinde birden fazla düşünce ve yenilik belirebilir. Seyahat konuları ilginizi çekebilir. Yakın çevrenizde bulunan insanlarla aranıza mesafe koyarken, yeni tanıştığınız kişilere karşı daha samimi davranabilirsiniz. Saat 21:11 Ay-Jüpiter karşıtlığı sosyal ilişkiler ve aşk hayatımızla ilgili yenilik hevesimizi ve bir gruba dahil olarak kendimizi ifade etme, öne çıkma arzumuzu işaret ediyor. Burada önemli olan, sizin ne yapmak istediğinizi bilinçli bir şekilde belirmeniz ve ona göre seçimlerinizi yapmanızdır. Mutlu keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

6 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. . Başlattığınız özverili çalışmaların yarım kalmasını istemiyorsanız, çevrenizi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Ayaklarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir bilgi elinize geçmek üzere veya duysanız da anlayamıyor olabilirsiniz, dikkat! Üstlerinizle ilişkileriniz düzgün olduğu, destek gördüğünüz ve işlerinizdeki iyileşmeyi deneyimleyeceğiniz ve yaptığınız işten zevk almaya başlayacağınız günlerdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bizim için önemli konularda gezegenlerin önümüzü aydınlatacağı ve yol gösterici olacağı günlerdeyiz. Bütçemizi planlamak, sağlıkla ilgili konuları düzenlemek, işle ilgili problemlere yeni açıdan yaklaşmak veya yer değişikliği yapmak v.b türünde konular gündemde olabilir. Sabah saatlerinde duygusal anlamda dengesizlik hissedilse de, işlerimizi rahatlıkla halledebileceğimiz, enerjimizi istediğimiz alanda kullanabileceğimiz, öneri ve tavsiyelerden yararlanabileceğimiz bir gündeyiz.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİK olacağınız bir gün. Size boş vaatlerde bulunanlar olabilir. Güvenmek tabiki güzel bir şey ama siz yine de temkinli olmaya bakın.

6 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

6 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 52' 19" R
Ay
Başak
16° 32' 08"
Merkür
Boğa
02° 00' 54"
Venüs
Boğa
21° 55' 49"
Mars
Koç
12° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 18"
Satürn
Balık
17° 54' 17"
Uranüs
Boğa
23° 19' 50"
Neptün
Balık
29° 22' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 20"
Lilith
Başak
25° 13' 23"
True Node
Koç
14° 54' 06"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>