Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda yenilik yapma isteği içinde olacaksınız. İlişkinizden memnun değilsiniz, belki de karşınızdakinin de buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorsunuz.

Kendinizi ruhsal yöndenyerinde gelişime açık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün daha verimli olacaktır. Çevresel faktörler sizi fazlasıyla etkileyebilir.

Bugün kısa yolculuklarınızda birçok yeni bağlantı kurabileceğiniz görülüyor. Parasal konularda yapacağınız aktif çıkışlar, harcamalar gündeme gelse bile parasızlık çekmemeniz söz konusu.

Hevesli ve girişkensiniz, ama bugün alacağınız riskli kararlar ve yeni adımlar beklenmedik engellerle karşılaşabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumlu etkiler altında kalacağınız ve enerjik, hareketli bir gün geçirmeniz söz konusu. İçinde bulunduğunuz koşulları belirleyebilmenin avantajını yaşayabilirseniz gerçekten çok önemli adımlar atabilirsiniz. Bu durumu göz ardı etmemelisiniz. Yapmayı planladığınız yenilikler için uygun fırsatlar yakalamanız muhtemel.

7 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz Kova burcunda ilerlemekte olan Ayın, değişiklik arzusu ve yenilik hevesi veren güçlü ışığı altında başlıyor. Saat 04:05 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sürpriz güzelliklere açık olduğunuzu gösteriyor. Keşke her şey,  tam da düşündüğüm gibi olsa diye içinizden geçireceksiniz. Saat 08:32 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, başkalarının üzerinizdeki maddi ve manevi baskısını işaret etmektedir. Siz özgür olmak isterken, şartların sizi zorlaması bir hayli rahatsız edicidir. Saat 20:19-8 Eylül saat 02:47 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Kendinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz, haksızlıklar karşısında sabır göstermeniz, işlerinizi çabucak bitirmeniz kolay olmayabilir.  Zorunluluklarınız nedeniyle, dilediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar kimi zaman problemleriyle sizi rahatsız edebilirler. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü diliyorum hepimiz için. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çalışmalarınızda farklı ve değişik ortamları tercih edebilirsiniz.. Bugün, planlarınızda ardı ardına değişimler söz konusu olacak. Çoğu kez kendinizi bile takip etmekte zorlanacağınız olaylar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla ortak düşünceler içinde olmanız, dostluklarınızda açılıma neden olacaktır.

7 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gücünüzü göstermek veya güçlü olabilmek için kendinizi zayıf duruma düşürebileceğiniz bir haftasonundasınız. Biraz rahatlamalı ve yavaş hareket etmelisiniz. Aksi takdirdebirliği yapmak kolay olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu(ağırlıklı olarak Pazar günü), bazı kişilere söylemek istediğiniz birkaç sözünüz olmasına ya da bazı konularda uyarmak istemenize rağmen, bugün fikir veya yorumlarınızı kendinize saklamanızda fayda var. Zira, fikirleriniz ne kadar ikna edici, mantıklı ve sebepli olsa da, konunun muhatabı kişiler açıklanamayacak veya anlamsız bir şekilde yorumunuza, bakış açınıza ya da önerilerinize kayıtsız kalabilir, sözlerinizden etkilenmeyebilirler. Gün geneli olumlu olmasına rağmen, akşam saatlerinde yeme içme de dahil her tür abartılı tavırdan ve aşırılıklardan kaçmakta fayda var.

7 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

7 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Öncü ruhunuzdan gelen duygularla değişim hazırlığı içinde olabilirsiniz. Oysa bu parlak başlangıç bir anda rüzgarın yönünü değiştirebilir. Aceleci davranmamalısınız.

7 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

7 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>