Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir ilişki yaşayacağınızdan çok eminsiniz. Ama bu ilişkiyi başlatmak için göze alacağınız birçok şeyi, bir daha görme şansınızı yitirebileceğinizi de biliyorsunuz. Bugünlerde bu konuda doğru kararlar vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor. Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Çevrenizden gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz, anlamsız yere çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Açık olmanızda yarar var.

Yeni kurduğunuz ilişkilerin başlarında kendinizi kolayca anlatamıyorsunuz. İnsanların erdemlerinizi görmesi için zaman geçmesi gerekiyor. Bu süreç genellikle sizin zararınıza oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok güvenle ve sıcak duygularla baktığınız biri, bugünlerde zihninizi fazlaca meşgul ediyor. Sebep olduğu bazı sorunlar var, ona karşı bir davranış değişikliği gösterebilirsiniz. Kısa bir süre içinde, sizinle birlikte iki kişiyi daha endişelendirecek bir haber alabilirsiniz. Bu haberle birlikte, içinde olduğunuz bu üçlü ilişki çevrenizde bazı merakların nedeni olabilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 01:57 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, moral ve motivasyon gücümüzü yükseltir. Hem toplumsal yaşamda hem de özel hayatımızda güzel gelişmeler yaşanır. Saat 12:30 Merkür-Uranüs görünümü, hedefimizi gerçekleştirmek, hızlıca yürürlüğe koymak anlamında hem iletişim hem eylem olarak bizi itekleyicidir. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Enine boyuna düşünülmesinde yarar vardır. Saat 16:47 Venüs-Neptün görünümü hayatın zorluklarından uzak durma arzumuzu işaret ediyor. Bu bize fazladan para harcatabilir. Venüs-Yay burcunda zevk verir, coşku yaratır, heveslendirir. İnsan bir şey düşünmek, planlamak istemez. Öyle bırakır kendini hayata. Neptün de aynı şekilde rahatlatır, hesap kitap yaptırmaz insana. Fakat biz, gücümüzü aşıyor mu, daha sonra problem yaratır mı, bizi zorlar mı diye bakmayı ihmal etmeyelim. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfkeni kontrol etmekte zorlanabileceğin bir gün. Son zamanlarda kızdığın birine sert sözler sarf edebilirsin.

10 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda gözlemleyemediğiniz ya da görmezden geldiğiniz bazı konularla yüzleşebilirsiniz. Uzun zamandır sizi sıkan bir problem şanslı bir şekilde çözümlenebilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gereksiz endişelere kapılmamaya bakmalısınız. Bugünlerde daha kararlı olmanız gerekiyor.

10 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hırs, mücadele ve azim gerektiren konularda başarılı olabileceğiniz bir gün. Ancak negatif duyguların baskın gelmesine izin vermemeli, hislerinizi kontrol edebilmelisiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizle ilgili koşturmalarınız artabilir. Sağlam ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz sıkıntı yaratabilir. Herkese hak ettiği kadar değer vermelisiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki zorlu etkileşim para ve kazanç kayıplarına neden olur. Güvendiğiniz kişilerin sizi kandırma ihtimali yüksek olacaktır. Arkadaşlarınız arasında herkese güvenmeyin. Vizyoner ruhunuzu besleyecek farklı ideallerinizi harekete geçirebilirsiniz. Geleceğe yönelik hayalleriniz gerçek olabilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

10 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 35" R
Ay
Koç
01° 31' 11"
Merkür
Koç
19° 25' 01"
Venüs
Boğa
06° 45' 27"
Mars
Koç
03° 19' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 03"
Satürn
Balık
16° 58' 32"
Uranüs
Boğa
22° 36' 56"
Neptün
Balık
29° 02' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 10"
Lilith
Başak
23° 51' 22"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>