Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Onun size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin birtakım hatalarınız olabilir. Dışardan tarafsız bir izleyici gibi davranmamalısınız.

İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlatıyor. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor.

Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Bugünlerin sıkışıklığını önceden alacağınız önlemlerle en aza indirebilirdiniz.

Kendinizi korumalı, bu sıkışık koşullarda ayakta olmalısınız. Bedensel kırgınlıklarınızı ayakta geçirme alışkanlığınız sizi yatağa düşürebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli açıklamaları, yorumları, bilgi paylaşımlarını, anlaşmaları, imza gerektiren işleri yaparken dikkatli olmanızda fayda var!

5 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji kendinizle olan temasınızı güçlendiriyor. Bazen duygularınızı, çevrenizden gizleyebilirsiniz. Çok hassas ve oldukça alıngan bir haliniz vardır. Bütün bunların nedeni, içinizdeki bazı hesaplaşmaların bitmemiş olmasıdır. İnsanlar sizin ne kadar yürekli ve ne kadar cömert biri olduğunuzu görmüyor gibidirler. İşte bu sizi çok üzmektedir. Saat 17:51 Ay-Neptün görünümü etkisi altında, kendinizi dış dünyada kolayca beğendirmeyi başarabilirsiniz. Ancak gerçekten mutlu musunuz? Bu sorunun cevabı sizde gizli. Saat 18:39 Ay-Jüpiter görünümü, sağlıklı yaşama önem vermenin, bu anlamda işlere yönelmenin ve insanlarla kurulacak güçlü iletişimin yararını işaret ediyor. İştahımız yükselebilir. Bu konuda dikkatli olmamızda fayda var. Eski dostlarınızı görmek, onlarla sohbet etmek moralinizi yükseltecektir. Yüzünüzü gülümsetecek güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

5 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla ilgili soru işaretlerin var ama peşin hükümlü davranmadığından emin olman gerekiyor.

5 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli açıklamaları, yorumları, bilgi paylaşımlarını, anlaşmaları, imza gerektiren işleri yaparken dikkatli olmanızda fayda var!

5 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazen badirelerden öyle beklenmedik biçimde çıkıyorsunuz ki, arkadaşlarınız hayranlıklarını gizleyemiyorlar. Bugünde canınızı sıkan bir konuyu müthiş bir kolaylıkla çözecek, şaşkınlık yaratacaksınız. Aldığınız bir kararın arkasında durmanız gerekiyor, ama bu konuda biraz zorlanabileceksiniz. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var. Ama koşullarınız çok ilgilenmenize uygun görünmüyor.

5 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son derece keyifli ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Sevdiğinizle birlikte seyehate çıkabilir, geleceğe yönelik yeni projeler yapabilirsiniz. Çok ilginç fikirleriniz ve planlarınız olabilir. Bunları hem dostlarınızla hem de sevdiğinizle paylaşacaksınız. Yakın akrabalarınızla aranızda ufak tefek anlaşmazlıklar olabilir.

5 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

5 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamlanması gereken işlerinizi bugünden halletmeye gayret etmelisiniz. Yoksa eliniz ayağınıza dolaşabilir. Bu aralar canınız önemli işlerle uğraşmak istemiyor.

5 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim kariyerinizde gizemli görünümünüzle dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olur. Derin konulara eğilmek, yöneticilere bilgi dağarcığınızın genişliğini göstermek için oldukça fırsatlara açıksınız. Her ne kadar başarılı olsanız da iç sesiniz eksik kaldığınızı söyler, kafanızı takmayın.

5 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

5 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 49' 55" R
Ay
Balık
29° 35' 21"
Merkür
Koç
19° 19' 34"
Venüs
Boğa
06° 35' 42"
Mars
Koç
03° 13' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 12"
Satürn
Balık
16° 57' 52"
Uranüs
Boğa
22° 36' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 44"
Lilith
Başak
23° 50' 29"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>