Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi gereksizce büyütüyorsunuz. Bugün sizi ilk arayışında onunla konuşup konuşmamaya bir süre karar veremeyeceksiniz.

İşyerinizde birisiyle soğuk savaş biçiminde uzattığınız çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün, önemli bir konuda bir araya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı görebilirsiniz.

Cömertliğinizle kolay dost ediniyorsunuz, ama kolay da üzülebiliyorsunuz. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor.

Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız. Çok hassas bir sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz soğukluktan bugün biraz pişmanlık duyuyorsunuz. Bugün bunu düzeltmeye çalışacaksınız. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok üzen bir kırgınlığı ortadan kaldırmak için uğraşıyorsunuz. Bu konuda diğer arkadaşlarınızdan destek isteyeceksiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olabilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar günün etkin üç önemli görünümü var. İlki, saat 15:05 Merkür-Satürn kavuşumudur. Geri hareket dönemiyle örtüştüğü için, geçtiğimiz 28 Kasım tarihinden bu yana olan gelişmelere bir bakacağız. Şu anda mevcut durum nedir? Ne gibi yol ve yöntem izlenmelidir? Hedefimiz ve beklentilerimiz gözden geçirilmeli, acil kararlar verilmemelidir. Bazı görüşmeler tekrarlanabilir. Bunlar aydınlatıcı olabilir. Eğer daha önce bir yeni adım atılmışsa, durgunluk varsa, bu doğal karşılanmalıdır. Geciken haberler canınızı sıkmasın. Henüz netlik kazanmadığı için olabilir. Bekleyelim, abartmayalım. Saat 18:58 Merkür-Mars görünümü, yeni hedefler belirlemek, bilgilenmek, dış dünyadaki gelişmeleri takip ederek bunları uygulamaya dökmek amaçlı hareketliliğin işaretçisidir. hedefimize varmak için, iyice odaklanmalıyız. Yolculuklar, kısa görüşmeler, gidiş-gelişler, öğretmek, öğrenmek gibi aktivitelerde bulunabiliriz. Saat 23:21 Mars-Satürn görünümü, hayata bakış açınız ve hedefleriniz anlamında, sizi destekleyecek insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. İşte bu görünüm, bu yönde size yardımcı ve yolunuzu belirlemenizde destekleyicidir. Bugünümüz dünden daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanlarla bir arada hareket etmekte, belli bir plana sadık kalmakta biraz zorlanabilirsin.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler ile ilgili şanslı bir dönem içine girebileceksiniz. Sabrınızın karşılığını alacağınız bir gün.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında toparlamanız gereken konular gündeminizi meşgul edebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Geçmişte kalan işleri tamamlama fırsatı doğabilir. İşlerinizi yaparken aldığınız sorumluluklar sizi yorgun düşürebilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin ve kararlı davranacaksınız. Duygularınız ve kendinize olan güveniniz yüksek. Ancak, isteklerinizin ve düşüncelerinizin yarattığı büyük bir gerilim duymanız mümkün. Çok hoş teklifler alabilir, ilginç olayların ve toplulukların içine girebilirsiniz. Macera arzularınız giderek yükseliyor.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birtakım iletişim sıkıntıları yaşarsanız nedenlerini fark etmeniz sizin için önemli olacak. Bir yandan da hızlı manevralarınız konuları toparlama açısından size yardımcı olabilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn kavuşumu arkadaşlar, gruplar, geleceğe ait ümitler konusunu içeren 11. evinizde meydana geliyor. Arkadaşlarınızla bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Yeni bir gruba üye olabilir, dernek çalışmalarında aktif rol alabilirsiniz. Bağlı olduğunuz kurum ve kuruluşlardan istifa ederek ayrılabilirsiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

6 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 59" R
Ay
Koç
01° 37' 17"
Merkür
Koç
19° 25' 19"
Venüs
Boğa
06° 45' 58"
Mars
Koç
03° 19' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 09"
Satürn
Balık
16° 58' 34"
Uranüs
Boğa
22° 36' 57"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 12"
Lilith
Başak
23° 51' 25"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>