Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgi çekiyorsunuz. Hayata bağlılığınız sizi cıvıl, cıvıl biri yapıyor. Size yönelen ilgileri fark ediyor, tepki vermeyi belki de geleceğe bırakıyorsunuz. bugünlerde aşka kapalı olduğunuz çok belli.

Kıskanç ve hırslı birihayatınızı gittikçe zevksizleştiriyor. İki arkadaşınızla çok başka bir alanda bazı araştırmalarınız var. Umut verici doneler alıyor, potansiyel işinizin hazırlığını hızlandırıyorsunuz.

İyi kazancın çalışmayla çok alakalı olmadığını, tümüyle işin türüne bağlı olduğunu düşünüyorsunuz. Bu nedenle para sıkıntınızda kendinizi aklıyorsunuz. Yeniprojeniz sizi kalkındıracağa benziyor.

Çok sevip çok değer verdiğiniz bazı insanlara bu duygularınızı nedense uzaktan gösteriyorsunuz. Oysa zamanınız da moraliniz de onları arayıp sormanıza hiç engel değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde bastırdığınız duygular ve gizlenen olaylar adeta hortlar ve canınızı acıtmaya başlar. Bilinçaltınız yüzeye çıkıp hesaplaşmak ister, fakat bu hesaplaşmayı tam olarak yapamazsınız. Ağlama nöbetlerine kapılır, ortada hiçbir neden olmasa dahi kendinize acı çektirmeğe başlarsınız.

11 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 08:28 Ay-Satürn görünümü, mesafeli ve  kendinizde ödün vermeden insanlarla ilişki kurarsınız.  İşiniz veya hedefiniz ne ise, ona göre paylaşımda bulunmak taraflısı olacaksınız. Ne fazla sıcak ne de çok soğuk. Gerektiği kadar iyidir diye düşünüyorsunuz. Saat 12:46 Merkür-Jüpiter kavuşumu, kendimizi güzelliklere, olumlu bir zihin ve  mutlu gelişmelere açık tutmamızı sağlıyor. Durum böyle olunca aşkta seçkinliğe önem veriyoruz, ilgiye, sevgiye kıymet gösteriyoruz. Fikir ve gönül birliğinde bulunmak önemli bizim için. Her insandan bir şeyler öğreniyoruz, deneyim kazanıyoruz. Paylaşımlarda açıklık, nezaket ve karşındaki düşünen kişi bizim için önemli. Dostluklarda da buna ihtiyacımız var. Biz bugün iyiden, güzelden, ortaklaşa düşünmekten, birlikten güç doğar demekten yanayız. İnsanlara ulaşmamızda, motive olmamızda, yazışırken, konuşurken mutlu olmamızda bu bakış açısını merkez alacağız. Saat 15:17 Venüs-Chiron görünümüproblemi olan ve değişimde bulunmayı isteyenlerin, ilişkisinde mutsuz ve yalnız olanların, bir takım nedenlerle baskı altında olanların, maddi yönden acil paraya ihtiyaç duyanların sıkıntılarına çare bulmak için epeyce mücadele ettiklerini gösteriyor. Bazen her şey sanki açılır gibi oluyor ancak kimsenin bilmediği, anlamasının kolay olmadığı problemlerle uğraşıyorsunuz. Zayıf yanlarımızı bize hatırlatan Chiron, aynı zamanda bunlara çözüm bulmamız için bize şifalandırıyor. Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü rahatlatır, motive edicidir.  Gayet olumludur. Kafanıza takılanları değil, tam tersine sizi rahatlatacak olan aktivitelere  yönelmenizde yardımcı olur. Moral duygunuz düzelir, canlanırsınız. Yeni bir arkadaşlığa başlamak, ilişkinizdeki tatsız durumların üstesinden gelmek için şansınız gayet yüksek olacaktır. Saat 20:03 Mars-Neptün görünümü, hedefiniz için gözden geçirmelerde bulunmanızı sağlıyor. Amacınız yaptığınız işten zevk almak kadar, kazanmak da. Ayaklarınızın üzerinde durmak istediğiniz için, geleceğinizi garanti altına alacak şekilde planlar yapıyorsunuz. Bu görünüm ideallerinize sıkı sıkıya sarılarak azimle çalışmanız gerektiğini vurguluyor. Bugünün,  hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Mükemmeliyetçi ve yargılayıcı yapınızdan dolayı, partnerinizle bazı istenmeyen sorunların gündeme gelme olasılığı çok fazla. Kendinizi frenlemeli, karşılıklı isteklerinizin bileşkesi doğrultusunda hareket etmelisiniz. Yeni tanışacağınız kişiler üzerinde olumlu etki bırakacaksınız.

11 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızdakileri açıkça söylemelisiniz. Maddi manevi, duygusal ve fiziksel anlamda size iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz. Belli alanlarda ilerlemek için kararlı olmanız, sizi engelleyen veya yavaşlatan durumların önüne geçmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi beklenmedik olayları körükleyen üç haftalık süreçteyiz. Ancak, önümüzdeki birkaç gün için kendimizi ifade etmek, hayallerimizi gerçekleştirmek, faydalı görüşmeler, toplantılar ya da keyifli konuşmalar, anlaşmalar ve diplomatik görüşmeler açısından olumlu etkiler altındayız. Hemen ardından koşullar değişeceği için, hızlı hareket etmemizde fayda var.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Bazı konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde fedakarlık yapmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

11 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentileriniz yükseliyor. Özellikle de statü olarak sizden üstün bazı arkadaşlarınızın da bu ruh halinize etkisi olabilir. Hırsı kalbinizden uzak tutmalısınız.

11 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

11 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza gelecek bir fırsat ayaklarınızı yerden kesebilir. Bu fırsatla beraber eğitim, seyahat, hukuk, medya ve ticaretle ilgili işlerinizi hızlandırıyorsunuz. Kendi isteklerinize odaklanacaksınız.

11 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi bol ve hareketli bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak, sohbet ederek, entelektüel, kültürel ve zihinsel ilgi alanlarınıza yönelik bir gün geçirebilirsiniz.Bireysel ve özgür hissetmek isteyebileceğiniz bir gün olmasına karşın topluluklar arasında bireysel zenginliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir aşamadasınız. Hayatınızın krizlerini fırsata çevirebilirsiniz. Majör eğitimler, yabancı dil kursları, uluslararası projeler ve hukuki ilerlemeyle ilgili çok özel fırsatlara sahipsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

11 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>