Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok kıskanç ve şüpheli davranışlar sergiliyorsunuz. Kıskançlığınız ve süpheciliğiniz yüzünden sevgiliniz sizden uzaklaşmak üzere. Ona baskı yapmaktan vazgeçmelisiniz.

Bugün işinizle ilgili konularda hareketlenme ve yoğunlaşma olacak. Ruhsal yönden biraz kuruntulu ve düşünceli olacaksınız. Fakatarkadaşlarınızın ilgisi ve sıcak davranışları sizi rahatlatacak. Karar veremediğiniz konuları da sonraki günlere erteleyeceksiniz.

Bugün parasal konularda şanslı olabileceğiniz bir gün. Beklemediğiniz maddi kazanımlar elde edebilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz parasal problemlerinizi bugün halledeceksiniz.

Dostunuz olarak gördüğünüz yakın çevrenizden biri, size düşmanca davranabilir. İnsanlara çok güvenmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir takım huzursuzluklar yaşayacağınız bir gündesiniz. Sizce olumsuz görülen her şeye düşünmeden tepki göstereceksiniz. Davranışlarınız yakınlarınıza biraz kötü tesir edecek, onları darıltabilirsiniz. Uzun süredir görüşemediğiniz bir dostunuzla karşılaşacaksınız. Havanız yerinde olmadığından ona da gereken ilgiyi gösteremeyeceksiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar günümüz, saat 11:33 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir.   Evdeki hesabın çarşıya uymadığı bu zaman aralığında, bütçenizi zorlayacak alışverişlerden kaçınınız. İlişkilerde ince eleyip sık dokumanız doğaldır. Kusursuzluk isteğiniz öylesine yoğundur ki, mutlu dahi olsanız altında bir şeyler arayabilirsiniz. Oysaki bu saatleri olumlu şekilde değerlendirebiliriz. Zeka oyunları, yoga, meditasyon, resim çalışmaları, toprakla uğraşmak, kişisel bakımınızı yaptırmak, düzenlemelerde bulunmak gibi. Bütün bunlar diğer burçlara tavsiyem ettiğim gibi size de iyi gelebilir. Güne geç uyanmak, güzel bir kahvaltı endişeli düşünmenizin önüne geçebilir. Saat 11:33  itibariyle etkili olacak Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde, sevmek ve sevilmek arzunuz yoğundur. Nezaketiniz, cana yakınlığınız ve nezaketiniz sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamanız mümkün değildir. Çünkü her anı gayet hoş ve zevkli paylaşımlarla doludur. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Mutlu pazarlar dileğimle,

13 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için bir çok neden ortaya çıkacaktır. . Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Süregelen bir probleminiz varsa, bugün aile ve evinizle ilgili sorunları çözmek için uygun bir gün.

13 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konuların nasıl çözüleceğine veya ilerleyebileceğine dair fikirlere sahip olabilirsiniz. Ancak, bu amaçla diğerlerini ikna etmeniz ve harekete geçirmeniz çözüm bulmaktan da daha fazla zaman alabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARTNERİNİZİN yardımınıza ihtiyacı olabilir. Gerekli desteği ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir.

13 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, toplum içinizdeki yerinizi sağlamlaştırmaya yarayacak, belki de insanların gözünde daha üst bir noktaya yükselmenizi sağlayacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz ortamlarda sivrilmeniz, kendinizi ön plana çıkarmanız mümkün olabilir. Bunun yanında, bazı ufak tefek kazançlarla da karşılaşmanız pek de şaşırtıcı olmaz. Telif hakkı, ufak bir hizmet bedeli, belki de ikinci el olarak piyasaya çıkardığınız, artık kullanmadığınız bir eşya yoluyla az miktarda da olsa para kazanabilirsiniz. MADDİ kaynaklarınızı zenginleştiren etkiler aldığınız bir ay geçiriyor olsanız da, bu hafta gökyüzünde oluşacak olan görünümler, beklenmedik masraflara girmenize de yol açabilirler. Hiç hesapta olmayan bir harcama veya ödeme yapma zorunluluğuyla karşılaşmanız, bunun da canınızı sıkacak bir meblağda olması mümkündür. Bu durum, sizi şimdiden strese sokmasın...

13 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 46' 17"
Ay
Kova
28° 53' 54"
Merkür
Koç
18° 00' 49"
Venüs
Boğa
03° 58' 39"
Mars
Koç
01° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 19"
Satürn
Balık
16° 47' 07"
Uranüs
Boğa
22° 29' 08"
Neptün
Balık
28° 58' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 40"
Lilith
Başak
23° 36' 21"
True Node
Koç
15° 21' 17"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>