Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sadakatinden bazen şüphe ediyorsunuz ve ilişkinizi zehir ediyorsunuz. Bu gidişle sevgilinizi kaybedebilirsiniz. Davranışlarınızda tutarlı olmalısınız.

Çok çalışıyorsunuz ve hafta sonları eğlenmeye vakit ayıramıyorsunuz. İşlerinizdeki zamanlamayı doğru ayarlarsanız kendinize vakit ayırabilirsiniz.

Beklediğiniz para önümüzdeki günlerde elinize geçecek fakat bu parayı borçlarınızı kapatmak için kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

Sevgiliniz sağlık durumu bugün bozulabilir ve önümüzdeki günlerde randevularınızı iptal etmek zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinize zaman ayırmak isteyeceğiniz ve ihmal ettiğiniz bazı konularla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün bazı davetlere katılabilir, yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Kendinizi zaman zaman sıkıntılı hissedebileceğini bugün duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

13 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 13 Temmuz saat 07:45-1 Ağustos saat 01:46 tarihleri arasında, Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür döneminde başta, aşk hayatınız olmak üzere, ortaklaşa gelirler, çalışma ve sağlıkla alakalı meseleler bir hayli hassas ele alınır. Kişi hem kendi hem de değer verdiği insanların ihtiyaçlarına öncelik tanımak hem de kendisiyle alakalı meselelere eğilmek durumundadır. Ancak duygular, mantığımızın önüne geçmemelidir. Tamam yardımcı olacağız, başkalarına destek çıkacağız ama kendimize dikkat edeceğiz. Eğer hayatı, aşk yaşamı, maddi konularda belirsizlik yaşıyorsak, bunları gerçekçi bir şekilde ele alacağız. Geçmişte yaşanmış problemlerin etkisi altında kalmayacağız ve bunların bilinçaltımızda yarattığı baskılarla hareket etmeyeceğiz. Önümüzdeki duruma bakacağız. Nasıl çalışıyoruz, nasıl ilişki yaşıyoruz, kimlerden destek görüyoruz ve kimlere hizmet ediyoruz. Bunları ele alacağız. Saat 11:22 Venüs-Mars ve ardından 17:48 Venüs-Kuzey düğüm görünümleri sayesinde aşk hayatınız ve  sosyal yaşamınız canlanıyor. İnsanlarla her türlü temasınız güçleniyor. Karşı cins üzerinde etkiniz yükseliyor. Ben bu görünümleri,  sosyal ağlar vasıtasıyla kurulan yeni arkadaşlıklar yönünde de olumlu buluyorum. Sizler zaten her insana ulaşabilen, zekanızla, popülerlik gücünüzle, farklılıklarınızı öne sürebilen kişilersiniz. Yenilikçi görüşlere açıksınızdır. Bu görünümleri de arkanıza alarak inandığınız şekilde  ilerleyebilirsiniz. Pazar gününüz,  yüzünüzü gülümsetici güzelliklere ve  paylaşımlara işaret olsun. Çiçek çiçek sevgilerimle,

13 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. . Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor.

13 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat edin! Dolunay, bazı konuların gerçek nedenlerini anlamanızı sağlayabilir. Kafanızdaki sorular yanıt bulacaktır. Sözünde durmayan kişilere sitem etmek yerine, sözünde duran kişilerle iletişime geçmenin daha doğru olacağı günler. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, ilişkilerimizi gözden geçirmemizi veya ilişkilere daha gerçekçi yaklaşmamızı ve tepkilerimizi kontrol etmemizi gerektirebilir. Birbirini suçlama eğilimi de artabilir ya da evimizi veya ailemizi ilgilendiren ya da yüzleşilmesi gereken konularda hassaslaşabiliriz veya tatsız durumlara zaman harcamamız gerekebilir. Genel olarak hassas bir gün. İletişim içerisinde olduğumuz kişilerle diyaloglarımızda bu durumu hatırlamamızda fayda var. Neyse ki, yarından sonra genel hava olumluya doğru ilerlemeye başlıyor.

13 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

13 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Romantizmin zirvesine çıkmak isteyebilirsiniz. Bunun için şartlar ve zaman müsait. Ancak bazı kişilerden gelecek haberler tuzunuzu kaçırabilir dikkat.

13 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>