Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte yaşadıklarınızı belleğinizden çıkarma gayretlerinizden sonuç alamıyorsunuz. Onu bir kez daha görme isteği içindesiniz. Bu isteğinizin, hoşluğu yanında ne tür sıkıntılar barındırdığını bilmiyorsunuz.

Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilir, cesur olmanızda yarar var. Yakındailişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz.

Sıkışıklık ve rahatlık sürekli yer değiştiriyor. Bu hareketlilik içersinde şansınıza bir yere kadar güvenmelisiniz. Parayla ilgili moral ilişkiniz de doğal olarak sürekli değişkenlik gösteriyor.

Bugünlerde özel uğraşlarınıza zaman ayırma kararlılığınızda inatçı olmanız gerekiyor. Size bu fırsatı tanımak istemeyen çok engeliniz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinizle baş başa kalma fırsatınız pek olmuyor. Ama bu konuda alan, veren memnun ilişkiler içindesiniz. Bugünlerde bir ziyaretle ilgili çevrenizde biraz hoşnutsuzluklar olacak. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibiyse de bu sıkıntı kısa ömürlü.

14 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:05 Güneş-Jüpiter görünümüyle Cuma gününü selamlıyoruz. Sorumluluklar, görevlerimiz, dış dünyanın çıkar çatışmaları, illaki başarılı olmamızı isteyen doymak bilmez hırsları insanı yoruyor çoğu zaman. İlişkiler de ayrı bir arena yeri. İnsan böyle durumda kaçacak bir yer arıyor. Sığındığımız yer ise, kendi özümüz olmalı. O öz ki, bunca mücadelenin, kavganın veya huzursuzluğun olduğu dünyada, en kıymetli hazinemiz. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız, güne olumlu bir başlangıç yapmış olursunuz. Saat 17:15 itibariyle gerçekleşecek sondördün etkisi altında, ailevi ilişkileriniz başta olmak üzere, duygu dünyanızla alakalı konularda hayatın güzelliklerinin tadına varma arzunuz yükselir. Yaratıcı zekanız ve övüngen tavırlarınız bugün fazlasıyla ön plandadır. Siz bu yüksek özgüvenle, yuvanız sınırları içinde ve çevrenizdeki herkesin size karşı saygılı davranmasını ve isteklerinizi kabul etmelerini bekleyebilirsiniz. Buyurgan tavırlarınızla her şeyi kontrolünüz altına almaya çalışabilir, size ev içinde bir kral veya kraliçe gibi davranılmasını bekleyebilirsiniz. Güne uyanırken başlayan bu havanız gecenin ilerleyen saatlerinde daha da fazlalaşabilir. Tepkileriniz kimi zaman cömert ve sıcak gibi dursa da, bütün bunların nedeni ihtiyaçlarınızın karşılanması adına olabilir. Amacınız, varlığınızın kabulü ve yüceltilmesidir. Hakimiyet arzunuzun yükselmesi enerjiler nedeniyle ne kadar normal gibi görünse de, konu ilişkiniz,ortaklığınız, evliliğiniz olunca daha dikkatli olmanız gerekebilir. Kaldı ki, bugün eşiniz, sevgiliniz veyaortağınızla sırf bu haliniz nedeniyle anlaşmazlıklar yaşamanız mümkündür. Benim tavsiyem, isteklerinizi, biz olgusu içinde ele almanızdır. Böylece her ikiniz de ihtiyaçlarınız konusunda uzlaşma sağlayabilir, birbirinizin farklılıklarına saygı duyarak aranızdaki pürüzleri düzeltebilirsiniz. Huzur en kıymetli hazinemiz. Dilerim ki, hepimiz için huzurlara vesile bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

14 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı yönlerinizi karşı tarafa anlatma konusunda son derece başarılı davranıyor ve bilmediğiniz konularda, öğrenme içgüdünüzü kullanıyorsunuz. Bugün yaptığınız işlerle yetinmiyor, karakteriniz gereği sıra dışı işler yapmaktan, hoşlanıyorsunuz. Yoğun enerjiniz sizi yorgun ve keyifsiz yapabilir. Bugünlerde dinlenmeye özen göstermelisiniz.

14 Kasım 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamsal gelirlerinizi arttırmak veyahayatınızı yenilemek için lüzumlu değişiklikleri yapmanız gerekiyor. Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Riskli yerlerden uzak durmanızda veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Mars ve Uranüs arasındaki sert açı, gerilimi, saldırganlaştırıcı, öfkeyi tetikleyen ortamları, asi tavırları olan veya meydan okuyan kişileri ya da grupları iyice ortaya çıkartabilir. Ani gelişmeler, beklenmedik olaylar, ortaya çıkan bilgi ve haberler veya ilişkilerde ani parlamalara bağlı gerginlikler ya da kopuşlar da gündemde olabilir. Patlamaya hazır ve kontrolü zor bir enerjiyle karşı karşıyayız(8 Ekim, 2 ve 6 Kasım tarihli yazılarımda bugünlerde kendini gösterebilecek ülkemiz ve dünya genelini kapsayan olasılıkları daha net görebilirsiniz). Geri dönüşü olmayan hatalara veya yanlışlıklar yapmaya açık birkaç gün. Ortaya çıkan bilgiler, ele geçen haberler, ufak tefek kazalar gündemimizde olabilir. Anahtarı evde unutursanız sorun yok, ama doğalgazı açık unutup, eve de sigarayla girerseniz Allah korusun! Ya da paraları yanlış hesaba transfer etmek, bilgisayarın kamerasını ya da yöneticilerinizle konuşup telefonu açık unutmak v.b aman aman! Özellikle bugünlerde, yasak olmasına rağmen düğünlerde havaya ateş eden arkadaşların yakınında bulunmamakta, yanıcı, kesici ve patlayıcı maddelerle ilişkilerde güvenliği ön plana almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklar ve rakiplere dair konularda hareketlilik gözüküyor. Öfke ve duygu kontrolü sağlamanız gereken durumlar içine girebilirsiniz. Dengeleri gözettiğiniz sürece kazançlı çıkacaksınız. Anlaşmalar ve mahkemelerle ilgili işlerinizi ertelemeden halletmeye çalışın. Yeni planlarınızı hayata geçirmek için henüz erken olabilir.

14 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİGARA, alkol gibi alışkanlıklarınızı dengelemek sağlığınız için çok önemli. Maddi, manevi daha fazla kayba tahammülünüz kalmadı.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

14 Kasım 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 03' 53" R
Ay
Aslan
24° 14' 14" R
Merkür
Koç
29° 38' 08"
Venüs
Boğa
19° 37' 26"
Mars
Koç
11° 19' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 45"
Satürn
Balık
17° 46' 34"
Uranüs
Boğa
23° 13' 18"
Neptün
Balık
29° 19' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
21° 28' 37"
Lilith
Başak
25° 00' 55"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>