Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz biraz kavgayla gürültüyle gidiyor. Bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu inanıyorsunuz. Partneriniz de tersini düşünüyor. Beraberliğiniz partneriniz tarafından bitirilmek üzere. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Son günlerde yavaş yavaş da olsa bir hareketliliğe doğru gidiyorsunuz. Günü daha önceden belirlenmişkonulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız rtıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz.

Gereksinimleriniz, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Buna izin vermiyorsunuz. Bu da sizin maddi problemler yaşayan biri olmanızı önlüyor.

Flört eden iki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor. Tam tersine haddinizi aşan eleştirilerinizle onların ilişkisini aşındırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz. İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor.

15 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 05:23 Ay-Balık burcu seyri, ruhsal çalışmalar ve bu alandaki yeteneklerimizi değerlendirme anlamında faydalıdır. Ancak paramızın hesabını iyi yapalım. Saat 11:27 Güneş-Chiron karşıtlığı,  hem mali hem de ilişki anlamında ele alınmasına benzer. Cinsel hayatımızdanilişkilerimize, kazancımızdan kayıplarımıza kadar geniş bir yelpaze üzerinde düşünebiliriz. Bazen fazla iyi niyetli düşündüğümüzü, zaaflarımıza yenildiğimizi, bir takım insanlar yüzünden kayıplar yaşadığımızı kabul edelim. Bundan sonrasında seçimlerimizi akıllıca yapmaya çalışalım. Saat 22:46 Ay-Neptün kavuşumunda, su misali akıştayız. Hiçbir şeyi zorlamadan, ardındaki güzellikleri keşfetmek, yaşamak isteyeceğiz. Hayatın güçlükleri bir yana, bizim arzularımız bir yana diye düşünebiliriz. İnsanlara yardımcı olabiliriz. Saat 23:26 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda hesap kitap yapmadan şöyle gönlümüzce yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Ciddi anlamda bu konu üzerinde daha fazla duracağız. Hayatımızı garanti altına almak için mücadele edeceğiz. Artık boş muhabbetlerden, hiçbir yararı olmayan kişilerden uzak durmak isteyeceğiz. Gönlünüzce bir bayram günü  geçirmeniz dileğimle,  

15 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz. Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Onların sizden beklediği verim, aslında sizin istediğiniz konum olarak değerlendirmelisiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizin peşinden gitmeli, maddi, manevi ilerlemenizi sağlayacak değişiklikler yapmalısınız. Bazı konularda ısrarcı olmak istediğinizi almanızı sağlayabilir. Saygı duyduğunuz veya sevdiğiniz kişilerin dikkatini çekmenin yollarını arayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Karar vermeniz gereken konular sizi sıkıştırabilir. Bazı konuları kabullenmeniz gerekebilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Duygusal konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde duygularınız dalgalanacak ve olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Geniş çevreler içinde olmak isteyebilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğitim, yurtdışı bağlantılar, uzun yolculuklar gibi konularda birçok soruna hazırlıklı olmalısınız. Ayrıca bazı hukuksal sorunlar da ortaya çıkarabilir. Bu süreçte yeni tanışacağınız kişiler sizin üzerinizde oldukça önemli bir etkiye sahip olabilecekleri gibi farkında olmadan bazı ilişkilerinizin bozulmasına da sebep olabilirler.

15 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsteklerinizden kaynaklanan gerilim devam etse bile daha yapıcı ve kararlı davranmayı başaracaksınız. Zihinsel faaliyetinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Ekip çalışmaları ve organizasyonlar başarılı.

15 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Objektif olmaktansa daha sübjektif bir bakış açısıyla maddi ve manevi kaynaklarınızı derleyip toparlama durumuna yönelebilirsiniz. Maddi yardım konuları daha ön planda görülebilir.Toplumsal yardım konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Hem maddi hem de manevi olarak ihtiyacı olanların yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Maddi ve manevi olarak kendinizi başkaları için feda etme eğiliminde olabilirsiniz. Yaptığınız iyiliklerin karşılığını beklemediğiniz bir ruh haline sahipsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>