Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda fazla iyimsersiniz hatta zaman zaman işi abartabiliyorsunuz. Yine iyimser bir gününüzdesiniz fakat bugün bu gerçekten çok gerekli olacak.

İş yerinizde verimsiz bir dönemdesiniz, bir de buna bazı arkadaşlarınızın sizinle uğraşması eklenince sinirleriniz fokur fokur kaynıyor. Bugün de mesai yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün kazancınız arttırmak konusunda oldukça başarılı girişimlerde bulunacaksınız. Planlarınız yakında gerçekleşebilir ve bunu bilmek sizi oldukça rahatlatıyor.

Şu sıralar yaşadığınız sorunla sizi çok etkiledi gibi. Bugün yakınlarınızın yapacakları uyarıları dikkate almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize oldukça güvenen bir insan olmanız, bugün bazı başarılı girişimlerde bulunmanıza yardımcı olacak. Kendinize güvenmekte haksız da sayılmazsınız. Verdiğiniz kararların verimlerini fazlasıyla yaşıyorsunuz, son günlerde . Çok yakın bir gelecekte yaşayacağınız önemli bir değişiklikle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:56 Venüs-Kuzey düğüm görünüm etkisi altında Cuma gününe adım atacağız. Bu enerji, bize artık bir şey vermeyen, rutin bir hayatın içinde hapseden çevremizden, insanlardan uzak durmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak şu sıralarda işimizi, sağlığımızı, hayatımızı birilerine veya şartlara göre ayarlamak mecburiyetimiz var. O nedenle bu saatlerde biraz sıkılabiliriz.Saat 09:03 Mars-Satürn karşıtlığı, aşkta hem değişik kişilerle tanışmaya, sosyalleşmeye açık olduğunuzu hem de özgürce hareket etmekten hoşlandığınızı gösterir. Ancak sizi durduran, şöyle gönlünüzden geldiği gibi hareket etmekten alıkoyan bazı nedenler olabilir. İş hayatınızla ilgili konularda yaptığınız işten zevk almak çok önemlidir. Eğer böyle ise, canla başla çalışır, sorunlarını büyütmez, işlerinizi yaparsınız. Yaptığınızinsanlara yardımcı olmanızı gerektiriyorsa,  ılımlı davranmaya çalışmalı, anlayışlı olmalısınız. Saat 09:44 Ay-Pluto görünümü, özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemediğimizi işaret ediyor. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi bilelim.  Saat 15.04-16 Mayıs saat 10:03 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Cesaretle ilerlemek istesek de,  durup düşünmemiz, olan bitene bir daha bakmamız gerektiğini bilelim.Mübarek Miraç Kandilimizi kutluyor,,,İyilik, güzellik, huzur adına kucaklaşmamızda vesile olmasını Rabbimden  niyaz ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

15 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, uzak yollarla ilgili bağlantılarınızın gündeme gelmesi, beklediğiniz gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Olaylara akılcı bir şekilde yaklaşmasını biliyor fakat yanlış seçimleriniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün, takıntılı düşüncelerinizden sıyrılmalı ve kendinizle ilgili değişimleri takip etmelisiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin gittiğiniz yolda sizi engellemek için elinden geleni yaptığını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, şu an için bu kişilerin sizinkinden çok daha büyük problemleri olabilir. Bu yüzden daha rahat olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars'ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yorucu koşullar altına girebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz koşullar oluşabilir. İşle ilgili sıkışmalar moralinizi bozabilir.

15 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neşeniz yerinizde. Küçük şeylerden bile mutluluk duymamanız için hiç bir neden yok. Yeter ki içinizdeki kaybetme korkusunu atın. Sakin olun biraz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklerde yer alabilir,görüşmelerine katılabilir, geleceğe yönelik yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde özgüveninizi yüksek tutmanız gereken, hayaller ve geçmişin etkilerinde kalmadan, mantıklı yaklaşımlarla partnerinizle iletişim kurmanız gereken bir zaman diliminde olacaksınız.

15 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, uzak yollarla ilgili bağlantılarınızın gündeme gelmesi, beklediğiniz gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Olaylara akılcı bir şekilde yaklaşmasını biliyor fakat yanlış seçimleriniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün, takıntılı düşüncelerinizden sıyrılmalı ve kendinizle ilgili değişimleri takip etmelisiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

15 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 23' 17" R
Ay
Aslan
15° 44' 58" R
Merkür
Koç
28° 47' 03"
Venüs
Boğa
18° 45' 39"
Mars
Koç
10° 47' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 50"
Satürn
Balık
17° 43' 36"
Uranüs
Boğa
23° 10' 51"
Neptün
Balık
29° 18' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 27"
Lilith
Başak
24° 56' 15"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>