Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni gelişmeler heyecanınızı arttırabilir. Aşk hayatınızda devamlı bir umut beklentiniz var. Birçok şey yolunda, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz.

Hedefleriniz arasına sıkıştırmaya çalıştığınız bir dileğiniz, bazı dayanışmalarla ön plana çıkacak. İş ortamınızda size duyulan sevgi açıkça belli ediliyor. Birtakım kuşkularınız yersiz.

Bugünlerde bir satın alma işiniz var. İyi masraf yapacaksınız. Çok yerinde kararlarla kazanımlarınızı arttıracaksınız. Tasarruf konularındaki şikayetleriniz, daha yaptırımcı kararlar gerektiriyor.

Çevrenizdeki bazı kişilerin sizinle ilgili yanlış izlenimleri var. Zor, ulaşılmaz biri olduğunuz şeklindeki düşüncelere bu kadar duyarsız kalmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik gelişmelerle şikayet nedeniniz olan monotonluk, yepyeni coşkularla yer değiştirebilir. Yüreğinizde beslediğiniz derin bir sevgi, bugünlerde açığa çıkmak isteyecek. Sakin görünüşünüz, kimi durumlarda heyecanlı, gergin bir kimliğe dönüşebiliyor. Kendi beslediğiniz umutları karartmaktan kaçınmalısınız. Bugün sıcak sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekiyor.

16 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 07:07 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında Salı günümüz başlayacak. Bu da gösteriyor ki, hayallerimizi gerçekleştirmemize fırsat taşıyacak değişimlere açık şekilde güne uyanıyoruz. Farklı yerler görmek, farklı insanlar tanımaktan yanayız. Hem şu an bulunduğumuz çevremizde değişimler istiyoruz hem de bazı kişilerle bağlantılar kurarak dışarıya açılmaktan yanayız. Kanımız kanıyor dersek daha doğru olur. Saat 07:11 Ay-Pluto zorlu görünümü, kimsenin duymasını istemediğiniz bazı meseleler üzerinde değerlendirmede bulunabilirsiniz. Ancak bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. Saat 13:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu yolculukların göstergesidir. Eşiniz-partneriniz veya dostlarınızla bir araya gelerek hoşça vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak baktığımızda bu enerji size gelişim yönünde umut verir. Aşk hayatınız, çocuklarınız varsa onlarla olan bağınız güçlenir. Aşk baş köşenize oturur. İlişkiler gayet keyifli yürür. Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

16 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde oldukça kalabalık olacağı bir gün. Her kafadan bir ses çıkabilir ve sizi yönlendirmeye kalkabilirler. Akıllı ve kibar kişilerden hoşlanmanıza rağmen, bugün daha felsefi konuları konuşacağınız kişileri tercih etmenizdeki neden, mesleki anlamda size destek olanlara ihtiyaç duymanızdır. Politik davranmayı yeğleyeceğiniz bir gün.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kıskanç kişilerin tepkilerinin veya tavırlarının sizi yapmanız veya ilerlemeniz gereken alanda alıkoymasına izin vermemelisiniz. Net fikirlere sahipsiniz ve sunacağınız yardım teklifleri işinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

16 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili ani değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat!

16 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin yardımıyla birçok konuda hiç kimseye fikir danışmadan yeni çözümler üretebileceğiniz, varolan işleriniz ve gerçekleşmesini arzu ettiğiniz konularla ilgili yeni ve fırsatlar şeklinde karşınıza çıkacak çözüm yolları ve şanslarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

16 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 53" R
Ay
Balık
08° 37' 47"
Merkür
Koç
18° 24' 06"
Venüs
Boğa
04° 48' 57"
Mars
Koç
02° 06' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 53"
Satürn
Balık
16° 50' 36"
Uranüs
Boğa
22° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 00' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 56"
Lilith
Başak
23° 40' 53"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>