Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı ve düşüncelerinizi dengelemeyi başarıyorsunuz ve bu sayede güzel ilişkiler yaşayabiliyorsunuz. Yalnız sevgilinizin fikirlerine bazen saygı göstermiyorsunuz. Bu duruma biraz daha özen göstermelisiniz.

İşyerinizde bugün düşüncelerinizi çok iyi ifade edebileceksiniz ve yaratıcı zekanızı çok iyi kullanabileceksiniz. İş arkadaşlarınızdan takdir toplayacaksınız.

Bir süreden beri devam maddi sıkıntılarınızdan yavaş yavaş kurtulmaya başlıyorsunuz. Yakın zamanda bir yerden gelecek bir miktar para sizi rahatlatacaktır.

Bugün herhangi bir yeni karar almamalı ve yeni bir girişimde bulunmamalısınız. Etrafınızda olumsuz gelişmeler olabilir ve bunlara tepkisiz kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi çok yorgun ve birçok konuda isteksiz hissedebilirsiniz. Özellikle daha önceden yapmayı ihmal ettiğiniz bir işiniz bugün gözünüzde çok fazla büyüyebilir. Bugün öğle saatlerinde alacağınız bir haber sizi oldukça şaşırtacak. Bu günlerde kafanızda tatil planları var. Bunu hayata geçirmek için birilerinden yardım bekliyorsunuz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 04:40 Ay-Satürn karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek ve sorumluluklarımızın farkında olarak aşk hayatımızı ve toplumsal ilişkilerimizi gözden geçirmemiz lazım. Plan ve projelerimizin alt yapısını sağlamlaştırmamız, seçeneklerimizi artı ve eksi yönleri hesaba katarak ele almamız faydalıdır. Hayalci olmamak lazım. Farkındalık önemli. Sorunlar, engeller, bazı kişilerle görüş farklılıkları yaşanabilir. Bu durumlarda dinlemeyi bilmek, konuştuğumuza dikkat etmek gerekir. Saat 09:40 Venüs-Jüpiter görünümü, işimizin niteliğine göre değişse de, birkaç gün boyunca hassasiyetimiz yükselebilir. Eğer önemli bir karar dönemi yaşıyorsanız lütfen bilinçli şekilde meseleleri ele alınız. Sağlık, danışmanlık, yabancı ülkeye yerleşim, eğitim vehayatınızla ilgili konuları artı ve eksileriyle gözden geçirmenizde yarar var. Saat 10:14 Ay-Güneş görünümü, ilgimizi çekecek birisiyle tanışmamızı sağlayabilir. Genel olarak duygularımızı nazik ve uyumlu şekilde dile getirebiliriz. Beraberliğinde sorun olanlar, bu görünüm sayesinde ortaklaşa düşünebilir, problemi aşabilirler. Saat 16:38-19:13 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dilimi içinde yeni bir aşk veya yenilik anlamındaki mevzular üzerinde çok dikkatli durmak gerekir. Çünkü atılacak bir adımın uzun ömürlü olması oldukça zordur. Telaşlı bir şekilde karar verilmemeli, enine boyuna düşünülmelidir. Eğer fırsat bulursanız bol bol dinlenin, bol bol gezin, kitap okuyun, meditasyon yapın sakinleşin ve huzuru kendi içinizde oluşturmaya özen gösterin. Saat 19:13 Ay-Yengeç geçişi, bizi hassaslaştırıyor, kabuğumuza çekiyor ve düşündürüyor. Sahip olduğumuz her şey bizi mutlu ediyor mu, yoksa rahatsızlık mı veriyor. Ailemiz ve kendi arzularımız. Hangisi değerli, hangisi bizi daha çok temsil ediyor? Bunlar üzerinde duracağız. Şansın sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini farklı yollarla ifade etmeyi deneyebilir, çevrendeki insanların şaşkınlıklarından haz alabilirsin.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Kariyeriniz ile ilgili güzel teklifler bu hafta göz dolduruyor olacak.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı olduğunuz konularla kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. İşlerinizde olumlu gelişmeler olabilir. Kadınlardan alacağınız destek sizi rahatlatabilir. Çocuklarınızla ilgili konular da sorumluluk almanız gerekebilir. Harcamalarınızı denge de tutmaya çalışmalısınız. Teknik konular da gündeme gelebilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlıklı olmaya en çok ihtiyaç duyacağınız gündesiniz. Aile içinde size ihtiyacı olan insanlar var. Onlarla yakından ilgilenmeniz için öncelikle kendinize dikkat edin.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınız, genel yaşam düzeninizle ilgili konularda sergilediğiniz pozitif yaklaşımın yerini bugün daha fazla ciddiyet ve sorumluluk alabilir. Beslenmenize, diyetinize, bakım ve hijyeninize daha çok dikkat ettiğiniz bir gün olabilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza çıkacak gelişmelere odaklanın zira bugün farklı alternatifler karşınıza çıkabilir. İş bağlantılarınızda coşkulu adımlar devrede olabilir. Hayata hareketli yaklaşacağınız bir gün.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın akşam Yengeç burcuna geçişi, ilişkilerde gerginlikler yaşamanızı yumuşatmaya yetmeyecek. Zira kendiniz bugün benzini biten bir arabaya benzetebilirsiniz. En iyisi sağa çekip mola vermek ve sizi mutlu eden başka bir uğraşla ilgilenmek olacaktır. İnsanlara fikirlerinizi kabul ettirmek için hiç yorulmayın. Sizi anlamakta zorluk çekerler.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

17 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 23" R
Ay
Oğlak
14° 06' 47"
Merkür
Koç
16° 36' 29"
Venüs
Koç
29° 58' 55"
Mars
Balık
29° 05' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 52"
Satürn
Balık
16° 30' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 44"
Lilith
Başak
23° 14' 46"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>