Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda bazı sorunlar var. İlişkinizi toparlamak için bırakın biraz da o uğraşsın. Siz de böylece kendinizi ruhsal yönden bu kadar yıpratmamış olursunuz.

Sık sık kariyerinizi tehlikeye düşürecek kararsızlıklar yaşıyorsunuz. Oysa pek çok konuda yeteneklisiniz. Aşk konularına dalmanız yüzünden işinize kendinizi veremiyor, dikkat dalgınlığı yaşıyorsunuz.

Bugün işinizle ilgili bir seyahat gündeme gelebilir. Bu seyahat size bazı kazançların yanında özel hayatınızla ilgili sorunlar da getirebilir. Borsa ve benzeri yatırımlarda dikkatli davranmalısınız.

Yeteneğinizi gösterecek birkolundaysanız gerçekten başarılı olur veyerinizi de memnun edersiniz. Yalnız hep benim dediğim olsun tutumunuz sizin daima aleyhinize olacak, bunu unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruh haliniz nedeniyle biraz asabi davranıyorsunuz. Böyle giderse çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizde zayıflama olur. Daha sağduyulu, daha sakin davranmaya çalışmalısınız. Bugün, yakın arkadaşlarınızın sizinle ilgili hoş fikirleri olacak.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar cumartesi gününe, Yay burcunda ilerleyen Ay etkisiyle adım atıyoruz. Fikirlerimizin beğenilmesini, arkadaşlık ilişkilerimizin güçlenmesini, bildiklerimizi uygulama cesaretimizin yerine gelmesini sağlar. Bir çok meseleyi özgürce, kimseye bağlı kalmadan ele alabiliriz. Topluluk içinde, farkımız illaki göze çarpar. En azından bizim eğlenceli biri olduğumuzu düşünürler. Saat 08:50 Ay-Uranüs görünümü, öyle çok fazla yorulmadan değişimin kapısının önünde durduğunuzu işaret ediyor. Sizin kendinizi hafife almamanızı söylüyor. Saat 13:28 Ay-Merkür ve saat 16:53 Ay-Venüs olumlu görünümü, kendimizi ifade etme ve canlanma anlamında rahatlatıyor. Hoşlandığımız kişilerle sohbet etmeyi veya gönlümüzce hareket etmeyi sağlayan bu görünümler, moralimizi yükseltecektir. Saat 21:25 itibariyle Jüpiter ile son görünümünü yapacak Ay, 18 Ocak saat 14:04 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bazı konularda endişelerimiz varsa, dostlarımızın desteği bu zaman diliminde kendimizi iyi hissetmemizde bir hayli etkilidir. Cumartesi gününüz güzelliklere, mutluluğa, sevilmeye, sevmeye işaret olsun. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,  

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Gerçek dostlarınızla birlikte olmak size müthiş bir keyif verirken, birlikte çalıştığınız kişilerin size olan sevgileri ve ilgileri hoşunuza gidecektir. Çevresel etkinlikler nedeniyle istenemeyen harcamalar da söz konusu olabilir.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz. Kendi istek, ihtiyaç ve ilgi alanlarınız için zaman ve enerji harcamanız güzel bir hafta sonu geçirmenizi sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte kalan arkadaşlıklar bir şekilde yolunuza tekrar çıkabilir. Bu konudaki davranışlarınız hayatınızı önemli şekilde etkileyecek.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özelliklehayatınızdaki görüşmelerinizde şartlarınızı yeterince net olarak belirtmeniz ve kendi çıkarlarınızı koruyan bir tavır göstermeniz önemlidir. Yakın ilişkilerinizde önemli ve hassas konuları bugünden hariç bir günde paylaşmayı tercih etmeniz daha etkili olacaktır.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evdeki ortam yumuşayacaktır. Aile ilişkilerinin rayında gideceği bir dönem içerisindesiniz. Evinizi daha da güzelleştirmek için bazı şeyler düşünebilirsiniz. Beklentilerinizi paylaşabileceğiniz bir gün. Sevdiğinizle birlikte olmak sizi mutlu edecek.

17 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>