Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve beklediğiniz gelişmeler gecikebilir. Kendinizi sabırsız hissedeceksiniz ve içinizden hemen harekete geçmek gelebilir.

İş yaşamınızda bazı anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve sonuçlara ulaşma konusunda aceleci olacaksınız. İş ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda bütçenizi dengelemeye çalışacaksınız ancak bugün hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz. Maddi konularda yeni bir girişim yapmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

Bugün ayağınıza kadar gelecek olan güzel fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Bu fırsatlar kariyerinizle ilgili.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz ve gergin bir gün geçireceksiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız büyük olmasa da bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı işlerinizi tamamlamak için çeşitli fırsatlar elde edeceksiniz ancak son kararı vermeden önce oldukça temkinli ve dikkatli düşünmelisiniz.

18 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 10:50 itibariyle Akrep burcunda son kez etkili olacak Güneş-Satürn kavuşumu,  iş  görüşmeleri, bağlantıları,yerindeki önemli bir değişim, bir kararın verilmesi anlamında gayet önemli. Kişi bu görünüm altında ilişki,hayatı, ailevi konular üzerinde odaklanır ve en doğru seçimde bulunmak için mantıklı düşünmeye çalışır. Bu görünüm size sorumluluk yükleyebilir. Otorite konumundaki kişiler hakkınızda bir karara varabilir. Eşiniz, babanız veya annenizle alakalı bir gelişim yaşanabilir.  Bu görünüm, sizi kariyer ve toplumsal anlamda güçlenmeniz için, ihtirasla çalışmanızı sağlıyor. Eğer işiniz kendinize aitse, bu işi geliştirmek için mücadele ediniz. Birinin yanında çalışıyorsanız alınganlık, kuruntu ve kaygılardan, birileriyle çatışmaktan, tartışmaktan uzak durunuz. Bunlar vakit kaybı olur. Bilakis gücünüzü işinize odaklayınız. Bu odaklanma sizi ileriye taşıyacak. Ne kadar baskı olursa o kadar başarınız büyüktür. Bunu unutmayınız. Birileri sizi mesafeli bazıları tuhaf birçoğu ihtiraslı bulabilir. Ancak sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz önemli. Hayata bakış açınız, işinize verdiğiniz önem, azminiz sizi ileriye taşıyacak. Sığ sularda yüzmeyi öğrenemezsiniz. Derinlere dalmayı göze alabilir misiniz? Evet diyorsanız, o zaman korkmayınız. Saat 11:51 Mars-Kuzey Düğüm görünümü, şu aralar sorumlulukların hayatınızda bir hayli etkili olduğunu gösteriyor. Ciddi bir şekilde planlar ve projeler üstünden durmak lazım. Siz bir an önce yeni bir adım atmak, kendinizi göstermekten yanasınız. Ancak gelişimin yolu, işinizde ve dış dünyada işbirliği içinde olmaktır. Acele etmemekte yarar var. Saat 20:39 Ay-Pluto zorlu görünümü, kimsenin duymasını istemediğiniz bazı meseleler üzerinde değerlendirmede bulunabilirsiniz. Ancak bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. Saat 23:03 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi, hayallerimizi gerçekleştirmemize fırsat taşıyacak değişimlere açık şekilde güne uyanıyoruz. Farklı yerler görmek, farklı insanlar tanımaktan yanayız. Hem şu an bulunduğumuz çevremizde değişimler istiyoruz hem de bazı kişilerle bağlantılar kurarak dışarıya açılmaktan yanayız. Kanımız kanıyor dersek daha doğru olur. Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Bol şans dileklerimle,

18 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Risk alma konusunda acele etmemelisiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her an, çok hoşunuza gidecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu olayların geçtiği yerler veya kişiler farklı veya düşündüğünüz gibi olmayabilir, ama sizin için iyisi neyse o olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerin paylaşılması ve kabulüyle ilgili konular öne çıkıyor. Fikir farklılıklarını biraz abartma eğilimindesiniz. Tartışmaları alevlendirmemeye özen göstermelisiniz. Öte yandan zihinsel açıdan güçlü olacağınız bir süreç içine giriyorsunuz. Araştırma ve geliştirmeye dayalı çalışmalarınızda daha üretken olacaksınız.

18 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MEVSİMSEL hastalıklar her an sizi yatağa düşürüp bitkin hale getirebilir. Alacağınız birkaç keyifsiz haber üstüne tuz biber ekebilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 12" R
Ay
Oğlak
14° 17' 56"
Merkür
Koç
16° 36' 45"
Venüs
Koç
29° 59' 57"
Mars
Balık
29° 05' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 04"
Satürn
Balık
16° 30' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 47"
Lilith
Başak
23° 14' 52"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>