Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir. Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor. Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içinde görünüyorsunuz.

Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırı. Alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

Bazı ilişkilerinizde ne kadar güvenilir biri olduğunuzu yeterince anlatamamış görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar cumartesi günümüz boyunca etkili olacak, Ay-Başak burcunda seyri saat 09:08 itibariyle başlıyor. Sizler bu enerji nedeniyle, neyin nasıl olması gerektiği hususunu derinlemesine analiz edeceksiniz. Sözgelimi ilişkide sorunlar varsa, bunu düzenlemek, onarmak adına mantıklı düşünmeye çalışacaksınız.  Çözüm bulmak istiyorsak, eleştirel davranmamalıyız. Ayrıca maddi konularda hesabı şaşmamak için dikkatli olacağız. Saat 18:51 Ay-Neptün karşıtlığında, koca bir hafta, bir şeyler için endişelendik, evdeki hesaba uymayan işler yüzünden sıkıştık, yorulduk, koşturduk. Hukuk, devlet, bankalarla alakalı işler, ortaklarımız, eşimizle aramızdaki hesaplar, paylaşımlar, bölüşümler yormuş olmalı bizi. İşte tam bu saatte, şöyle bir rahatlamak için insan kendisine zaman ayırmayı bilmeli. Farkında olmadan onu yoran tüm zorlukların gerisindeki hayatı keşfetmeyi istemeli. Ne kadar malımız, paramız, mülkümüz var, ne kadar çok kazanıyoruz, kimden ne gelir, kime ne gider diye düşünmek yerine, en azından bu gece kendimizi dinlendirmeli, rahat ettirmeliyiz. Çünkü en büyük zenginlik huzurdur. Bu huzuru yaratmak da en azından bizim elimizde. Sakince hayatı kendi haline bırakmak ve içimizdeki çocukla el sıkışmak. Deneyelim mi ne dersiniz? Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün yaşıyorsunuz. Para evinizdeki Neptün Gezegeni sizi her konuda duyarlı yapıyor.Yalnız alınganlığınız, kişiliğinizin bir parçası haline geldi. Belli etmiyorsunuz ama, doğanız gereği her şeyi gereksiz irdeliyorsunuz. Bugün, zamanlama konusunda ki önsezilerinizi, çevresel faktörlerle birleştireceksiniz.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi olumsuz etkileyebilecek olaylardan veya kişilerden uzak durmalısınız! Bazı endişeleriniz açığa çıkabilir. Belli konuların üzerine gitmeniz durumunda olaylar daha da kötüye gidecektir. Özel yaşamınızı geliştirmenize yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz. Seyahatler esnasında dikkatli olun ve sağlığınızı ihmal etmeyin. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş ve Jüpiter arasındaki olumsuz açı, kendimizi fazla önemseyebileceğimizi ya da karşımızdaki kişileri hafife alabileceğimizi gösteriyor. Dikkatli hareket etmeliyiz. İlişkilerde sorumluluklar artabilir veya ilişkide kısıtlanmış hissedebiliriz. Bizi belli konularda tatmin edebilecek bazı seçeneklere sahibiz. Ancak, hangisinin daha verimli olabileceğini görmekte zorlanıyoruz. Burada asıl önemli konu ise, daha hızlı hareket edebilmek. Zira, bu alternatiflerimizin sunduğu fırsatlar kısa bir süre için geçerli gibi görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİGARA, alkol gibi alışkanlıklarınızı dengelemek sağlığınız için çok önemli. Maddi, manevi daha fazla kayba tahammülünüz kalmadı.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle her şey yolunda.

15 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 43' 39" R
Ay
Başak
02° 27' 49"
Merkür
Boğa
00° 29' 26"
Venüs
Boğa
20° 28' 11"
Mars
Koç
11° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 30"
Satürn
Balık
17° 49' 26"
Uranüs
Boğa
23° 15' 42"
Neptün
Balık
29° 20' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 43"
Lilith
Başak
25° 05' 29"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>