Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç yarar getirmeyebilir. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha somut alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlığınıza dikkat ediyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek günler içinde bir iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde bir kıymet olarak karşınıza çıkacak. Ruhunuz bazı yenilikler istiyor. Kent yaşamından artık iyice bunalmış gibisiniz. Daha huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 04:07 Ay-Satürn kavuşumu etrafımızdaki insanları ciddi şekilde gözlemlediğimiz zamandır. Hem saygı görmek hem kıymetli bulunmak hem de yaptığımızın işin başarılı olmasını isteriz. Kendimize güvenirsek, bildiklerimizden emin olursak, insanların bizi dikkate alacaklarından şüpheniz olmasın. Saat 04:14 Ay-Neptün görünümü,tercihlerimizin veya mevcut şu andaki durumun gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekiyor. İdeallerimiz, vizyonumuz önemli. Attığımız bir adımın, verdiğimiz bir kararın sorumluluğunu almak zorundayız. O nedenle her şeye yeniden bir bakalım. Saat 11:15 Ay-Jüpiter görünümü,hayatımız veya özel yaşantımızı ilgilendiren konuları ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Aslında bazı şeyler kafamızı karıştırıyor. Nasıl yapmalı, halletmeli diye düşünürken aşırı titizlenebiliriz. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü,  parasal konularda ve ilişkilerde ilerisini düşünmeliyiz. Ne fazla endişe ne de gereğinden fazla rehavet göstermemek lazım. Mutlu keyifli Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Haziran 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, para konularında akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınız, pratik yaşama geçiremediğiniz hedefleri doğrultusunda uygulamaya geçebilirler. Düzenli spor yapın, uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin.

19 Haziran 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu, huzur arıyor, iç sesinize kulak veriyor ve duygularınızı görmezden gelemiyorsunuz. Duygusal günlerde olacaksınız. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz koşullar bulabilirsiniz. Başkalarının görüşlerinden yararlanmak için uygun şartlar var.

19 Haziran 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin.

19 Haziran 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

19 Haziran 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işlerinizde kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Her şeyi bu kadar ciddiye almamalı ve bu dönemde kalıcı kararlar almaktan kaçınmalısınız. Değişim için iyi bir süreç olmayacak

19 Haziran 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yine arkadaşlık ilişkilerinizin ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir gündesiniz.Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız. Mesleki kazanımlarınızla ilgili umutsuz bakış açısı geliştirme ihtimaline karşı açık olmalısınız. Bugün kısa da olsa böyle bir etkiye sahip olacaksınız.

19 Haziran 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar sizi bekliyor. Bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

19 Haziran 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 39" R
Ay
Koç
14° 09' 30"
Merkür
Koç
20° 02' 14"
Venüs
Boğa
07° 49' 05"
Mars
Koç
03° 59' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 02' 47"
Uranüs
Boğa
22° 39' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 01"
Lilith
Başak
23° 57' 06"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>