Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni burnunda bir aşık olarak,sevgilinizi gördükçe aşırı heyecanlanıyor ve onu düşünmeden bir saniye bile geçiremiyorsunuz. Bu hallerinizde arkadaşlarınız arasında espri konusu oluyor. Herkesin arzuladığı bir konumdasınız bütün güzelliğini sonuna kadar yaşamaya bakın.

Yeni konulara ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Kariyerinizle ilgili çalışma ortamına kavuşabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini aldığınız aldığınızı hissedeceksiniz.

Akrabalarınızla aranızda bir miras çatışması yaşayabileceğiniz bu günlerde sinirleriniz daha sağlam olmalı ki onlarla mücadele edebilesiniz.Bu çatışmalardan her ne kadar istemeseniz de uzak kalamayacağınızı bilin.

Elde ettiğiniz imkanları çekemeyenler var. Uyanık olmalı kasıtlı yönlendirişlerden etkilenmemeli kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yönden oldukça hassas bir insansınız. Karşınızdaki insandan beklediğiniz şey size biraz ilgi göstermesi ve sizi dinlemesi. Sevdiğiniz insanları kolayca affediyorsunuz ama son günlerde yaşadıklarınızdan dolayı da sevdiklerinizden şefkat bekliyorsunuz. Aile içinde yaşadığınız sorunlar sizi bıktırmış durumda ama çözmeye çalışmalısınız. Çünkü sorumluluk sizin omuzlarınızda bu dönemde

20 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, kendi bildiğimiz, tecrübe sahibi olduğumuz, öğrendiğimiz her şeyi şimdi sosyal gruplara dahil olarak, farklı insanlarla bir araya gelerek geliştirme, büyütme, hayatı güzel yanlarıyla hissetme anlamında etkilidir. Bu Dolunay, sadece çocuklarımız, aşk hayatımız, bireysel arzularımız, inandıklarımız değil, dışarıda da bir dünya olduğunu ve bizim bunu keşfetmemiz, tecrübelerimizi geliştirmemiz gerektiğini de ifade ediyor. Deneyim alanımız büyüyor, hedeflerimiz yükseliyor, aklımız ve yüreğimizle kendimize yeni bir yol belirlememiz gerekiyor. Yoksa aynı sularda yüzeriz, aynı şeyleri yaparız fakat tatmin olmayız. Ay-Uranüs görünümü bu Dolunayda sizi,  yeni arkadaşlıklar, yeni proje ve planlar, değişik yerler, ortamlara çekiyor. Ne olursa olsun, aktiviteden yanayız. Ancak bunun için bizim de ne istediğimizi bilmemiz gerekiyor. Dolunayın ardından Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Biraz geriye çekilip her şeyi gözden geçireceğiz. Sorumlulukların üstümüzdeki ağırlığını hissedeceğiz. Bizi özgürlükten alıkoyan şartları düşüneceğiz. Belki de bu düşünme hali, toparlanmamız için faydalı olabilir. Yeni haftanın sizler için en güzel şekilde geçmesi dileğimle,

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısıtlıçevreleri size göre değil. Bugün Ay'ın konumu, sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat teme çabası içinde olacağını gösteriyor. Sabah saatlerinde başlattığınız bir işiniz, akşama doğru hız kazandığını görmek sizi oldukça mutlu edecek. Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getirmek, sizi olumlu bir potaya getiriyor.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz. Önemli kararlar almak için de uygun tarihler değil. Haftanın ikinci yarısında, herkesin dahi ve özgün fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Fikirlerinizi paylaşmanızda fayda var. Bu sayede imajınızı olumlu etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta meydana gelen Yay burcundaki dolunayın olumsuz ve haftanın olumlu etkilerini haftalık yazımda ele aldım. Astroloji sayfalarımızdaki makalemin bulunduğu yerden veya Hürriyet sosyalde yazarlar bölümündeki sayfamdan uzun ve detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlayacağınız zamanlar var. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Gün içinde paylaşım içinde bulunacağınız kişilerle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde elde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca keyifli ve eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, eğitim ve öğretimle ilgili işlere yönelebilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Bu süreçte iletişim konusunda abartılı duygular devrede olabileceği için, özel hayatınızdaki paylaşımlarınızda sakin, yapıcı ve olgun tavırlarla hareket etmeniz faydalı olacaktır.

20 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı konuşmalarınızdaki ya da parayla alakalı girişimlerinizdeki belirsizlikler sizi zorlayabilir. Arkadaş ortamlarınızda ve geleceğe yönelik işlerinizde birtakım hassas oluşumlar gerçekleşebilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız veya dahil olduğunuz gruplardan birileriyle kopma noktasına gelebilirsiniz.Tartışma ve anlayış farkı nedeniyle oluşabilecek bu uzaklaşma nedeniyle hayatınızdan birilerini çıkarma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sakin kalmakta ve yaşanacak olanlar her ne ise kabullenici bir tavırla ayakta durmanız gerekebilir. Alacaklarınızı tahsil edebileceğiniz enerjilere sahipsiniz. Akşama doğru ise biraz içinize kapanıp duygulardan arınmış bir tutumla bilinçaltı fenomenlerinizi kontrol altına almaya eğilimli olabilirsiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

20 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 17" R
Ay
Koç
09° 46' 11"
Merkür
Koç
19° 49' 01"
Venüs
Boğa
07° 27' 01"
Mars
Koç
03° 45' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 01' 19"
Uranüs
Boğa
22° 38' 53"
Neptün
Balık
29° 03' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 02"
Lilith
Başak
23° 55' 06"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>