Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkileriniz konusunda zorluk yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz var ve yapıcı olmak durumundasınız.

Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Zaman zaman karamsar bir tutum içine girebilirsiniz. Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var.

Çatışmalar yaşasanız da meslek yaşantınızda ön planda olabileceğiniz ve yaratıcı fikirlerinizle göz doldurabileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın sonucunu maddi olarak görebilir, ortaklık teklifleri alabilirsiniz.

Yerine getirmeniz gereken birçok sorumluluk var. Dayanıklı yapınız var, ama kendinize özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ticari girişimler ve yurt dışı bağlantılarının gündeme gelebileceği bir gün. Eğitim konularında ilerleme kaydetmeniz mümkün. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük zevk verebilir. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerde yer almak istemeniz mümkün. Girişimci çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek ve biraz yavaşlayacağız. Özelliklehayatımız, ailemiz, hassasiyet gerektiren konular olduğunda durup bakacağız. Ne kadar güvende olup olmadığımız üzerinde duracağız. Ailemiz, yuvamız, çocuklarımız, sağlığımız önemli hale gelecek. Bazen şüpheleneceğiz etrafımızdaki olaylardan. Bazen inanmak isteyeceğiz birilerine. İlişkilerde de güven, sadakat, sevgi, saygı olguları üzerinde bilhassa duracağız. Bu dönemde sağlık kontrolleri yaptırmak, bağımlılıklarınızı gözden geçirmek, çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız tıbbı kontrollerden geçmek, rutin şikayetlerinizi önemsemek yararlıdır. İşinizde hassasiyet öne çıkabilir. Saat 13:41 Ay-Neptün olumlu görünümü, duyguları bir miktar ciddileştirir. Biraz geriye çekildiğimizi hissederiz. İnsanlar, ortamlar, yaklaşımlar bize itici gelir. Ancak çok değer verdiğimiz, bizim için kıymetli olan bir şeyler veya birileri varsa, onlarla bağlantı kurarız. Saat 20:59 Ay-Jüpiter görünümü,hayatımız veya özel yaşantımızı ilgilendiren konuları ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Aslında bazı şeyler kafamızı karıştırıyor. Nasıl yapmalı, halletmeli diye düşünürken aşırı titizlenebiliriz. Saat 22:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü,  parasal konularda ve ilişkilerde ilerisini düşünmeliyiz. Ne fazla endişe ne de gereğinden fazla rehavet göstermemek lazım. Saat 22:16 Ay-Pluto kavuşum etkisi, sınırlarınızı korumaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Sezgilerinizi güçlendiriyor. Ancak ilişkilerde tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. İçtenlikle merhaba diyen, acımızı paylaşan, mutluluğumuza sevinen insanlara selam olsun. Sevmenin değerini bilen insanlarla bir arada yaşamamız dileğimle,

21 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Duygularınız karışık olduğu için,. Hata yapmaktan korkuyorsunuz. Eski olayların üstüne bir sünger çekmeli ve yeni yaşantınızdaki farklı olaylara yelken açmalısınız. Esnek düşünceler içinde olmanız rağmen bugün çevrenizi şaşırtan bir tutum içindesiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmak ve başarmak istediğiniz konulara odaklanın. Her şey istediğiniz şekle gelene kadar durmamalısınız. Bir değişim veya değişiklik ticari alanlarda yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalmak, hayallerin peşinden gitmeye çalışırken gerçekçilikten tamamen uzaklaşmak riski söz konusu bugünlerde. Oysa, daha mantıklı düşünebilir, ayağı yere basan hayaller kurabilirsek gerçekleştirme şansımızda olacaktır. Dolayısıyla, tutamayacağımız sözler verirken pratik düşünmeye ve gerçekçi olmaya gayret edelim. Aşk hayatı ve ekonomik başlıklı konularda stresli hava bugün de devam edebilir. Yapmamız gereken şeyler, görev ve sorumluluklarımız var. Engellerle karşılaşmış gibi hissedebiliriz, ama bunlar gerçek engel mi yoksa hayallere daldığımız için gerçeklerle mi yüzleşiyoruz ayırd etmeye çalışalım. Yanlış anlamalara, yanlış yönlendiren kişilere ve karışıklıklara özellikle dikkat edelim! Öğle ve akşam saatlerinde manevi açıdan güçlüyüz fikir alışverişlerimiz olabilir ya da ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan durumlardan dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. İletişimden kaynaklı problemler olabilir. Hayal ettiğiniz şeyleri ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Sezgilerinizi sizin için doğru olanı seçecektir. Zaman buldukça sanatsal uğraşlarla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır.

21 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

21 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

21 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönem,ve hizmet alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Sağlığınızla ilgili konulara ilginiz artacak. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir.

21 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendi içinize dönebilir, kendinize karşı bir nebze acımasız davranabilirsiniz.Gerçekliğe kendinizi kaptırmanız dış dünya ile olan ilişkinizi zorlayabilir. Diğer taraftan sevgi aktarımında güçlükler meydana gelebilir. Kendinizi suçlama ve huzursuz edecek analizler yapmanız olasıdır. Kendi kendinizi dönüştürmek amaçlı bir baskıdan kaçınmanız gerekmektedir. Güneş’in Yengeç burcuna girişiyle birlikte odak noktanız gündelik işleriniz ve hizmet alanınız olacaktır. Sağlığınızla ilgili kontroller ve şifa bulma arayışında olabilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

21 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 53" R
Ay
Koç
09° 40' 04"
Merkür
Koç
19° 48' 43"
Venüs
Boğa
07° 26' 31"
Mars
Koç
03° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 52"
Satürn
Balık
17° 01' 17"
Uranüs
Boğa
22° 38' 51"
Neptün
Balık
29° 03' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 00"
Lilith
Başak
23° 55' 04"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>