Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili sizi eleştirenleri, ciddiye almanızda yarar var. Kendinizi kötü kaptırmış görünüyorsunuz. Trafiğinizi biraz azaltmanız, sizi daha çekici yapabilir

Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine girebilirsiniz İş yaşamınızın rahatsızlıkları, çok yakında biteceğine dair sinyaller veriyor. Ama olagelen tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir

Yan gelirleriniz, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar. Kazancınızın daha fazlasını hakkettiğiniz doğru da olsa, yaşanan şu günler bu konuda ümit verici değil. Bu haftanın ortalarına doğru bazı sıkıntıları atabileceksiniz

Bir yakınınızın aşırı davranışlarına yanlış tepkiler vermek yerine ilişkileri bir süre için dondurmak en doğrusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sezgileriniz, kavrayamadığınız, belli nedenlere oturtamadığınız huzursuzluklar yaşatabilir. Kendinizle tartışıp bir şeyler keşfetmeye çalışmak yerine, kendinizi ilerleyen saatlere bırakmalısınız. Sorumluluk duygunuz, kendinize güveninizi pekiştirebileceğiniz yeni yükler almaya hazır. Ama bu artı sorumluluklar, birkaç gün bir bölünmüşlük hissi verebilir.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 00:34 Ay-Satürn görünümü, mesafeli ancak dostane, kendinizde ödün vermeden ilerlemek ve insanlarla temasta bulunmaktan yanasınız. İşiniz veya hedefiniz ne ise, ona göre paylaşımda bulunmak taraflısı olacaksınız. Ne fazla sıcak ne de çok soğuk. Gerektiği kadar iyidir diye düşünüyorsunuz. Saat 01:26 Ay-Venüs karşıtlığı tabii ki ilişki anlamında karşı tarafın görüşlerini almamız yönünde bir uyarıdır. Ancak bu uyarının partneriniz tarafından da kabul edilmesi gerekir. Biz anlayış gösterirken o, kendi dediğim doğru diyerek inatlaşırsa, bu duruma katlanmamız pek mümkün değildir. Bu yüzden de aramızda istenmeyen zıtlaşmalar meydana gelebilir. Saat 06:58 Ay-Merkür karşıtlığı, ısrarcı olmanın, bencil düşünmenin, illa ben haklıyım diyerek konuşmanın, birlikteliğinizde gereksiz polemiklere neden olacağını unutmayalım. Özellikle karşı tarafın sizin üzerinizdeki etkisi bir hayli fazla. Onun kendinden bu denli emin oluşu hoş gibi dursa da, bugün sizin de onun üzerinizdeki etkiniz gayet olumlu. Aklımız başımızda her meseleyi gözden geçirmemiz dileğimle,  

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür ve Venüs karşıt burcunuzda enerjinizin yükselmesine neden olacak. Bazı yolculuklar ve yüksek idealler gündeme gelecekti Algılama gücünüzün en yüksek olduğu bir gün. Çevrenizde olup biten olaylara isteseniz de, kayıtsız kalamıyorsunuz. Hafta sonu olabilecek olaylar için bugünden kendinizi şartlamayın.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda dışarıda kalmış hissediyorsanız, diğerlerininde katılımda bulunacağı şeyler yapmaya başlayabilirsiniz. Yaptığınız şeyleri daha iyi sunmalı ve arkadaşlarınızın ya da ailenizin de katılımını sağlamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden itibaren sözel sataşmalar veya duygusal hassasiyetler yaşanmış olabilir, ama daha özgür hareket etmek, hümanizm, toplum çıkarları, entellektüel girişimler veya teknolojik araçları en iyi şekilde kullanmak türünde başlıkların ön planda olduğu bir gün. Bazı olayları kişiselleştirmemek veya sözleri dikkatli kullanmak daha doğru olacaktır. Akşam saatlerinde ise, yenileyici enerjiler ön planda. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. Gün içinde kendi iç uyumunuzu yakalayacaksınız. İlişkilerinizde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmamalısınız.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

21 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yakın çevrenizin sizi işleriniz konusunda desteklediğine şahit olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyi ikna etmek, onunla aynı fikirleri paylaşmak kolay olmayabilir.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi yoğun yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak ilerlerken herhangi bir akit veya sözleşme yapmadan önce şartları iyi incelemeniz gerekebilir.Yapacağınız başlangıçlarda ikilem oluşabilir yahut zemin gevşek olabileceğinden iki kere ölçmeniz gerekebilir. Çocuklarınız veya eşinizle ilgili maddi bir külfetle karşılaşma riskine sahipsiniz. Dolayısıyla sorun neredeyse doğru bilgilerle ortaya çıkartılmalı ve ivedi şekilde üzerine gidip çözülmelidir.

21 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

21 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 58' 37" R
Ay
Balık
16° 44' 52"
Merkür
Koç
18° 44' 45"
Venüs
Boğa
05° 30' 32"
Mars
Koç
02° 32' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 47"
Satürn
Balık
16° 53' 27"
Uranüs
Boğa
22° 33' 25"
Neptün
Balık
29° 00' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 49"
Lilith
Başak
23° 44' 37"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>