Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Karşındakini Anlamaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal tepkilerinizi pek dizginlemeyi başaramayacaksınız. Farkında olmadan ilişkinizde kırıcı davranışlar ortaya koyabilirsiniz. Stres yaratabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın.

Mesleğinizle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmak için kendinize zaman ayırmalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları en doğru şekilde değerlendirmeniz gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dilbilginizi tecrübeye dönüştürebilirsiniz. Büyük hedefler koyarak bir başlangıç yapmak zor olabilir ama küçük adımlarla bunu büyütebilirsiniz. İş projeleri ve fikirleri konusunda kendinize karşı daha yapıcı olmayı deneyin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha dikkatli ve anlayışlı olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek için zaman ayırın. Aynı zamanda finansal konularda beklenmedik gelişmeler olabilir, harcamalarınıza dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi yakalamanız da önemli olacaktır.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde birtakım sorunlar gündeme gelebilir. Yine orta yolu bulmak sana kalabilir. Kardeşi olan Kova burcuysan, kardeşinin senden bir sır sakladığını öğrenebilirsin. Kardeşine kızmak yerine onu anlamaya çalışacaksın. İş arayışında olan Kova burcuysan, başvuru yaptığın yerden görüşmeye çağrılabilirsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi alışkanlığınızın sizi nasıl etkilediğini ya da etkileyeceğini görmek için birkaç deneme yapmanız gerekebilir. Haftanın başında bu yönde bir plan yaparak uymanız, dikkat etmeniz, takip etmeniz gereken konuları sıralayabilirsiniz. Alışılmışın dışına çıkmak sizin için sürpriz, şaşırtıcı olmasa da bazen bunu zorlamak da iyi bir seçenek olabilir ve sizi memnun edebilir. 

22 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda başkalarına bağlı konular sizi huzursuz edebilir. Sabah saatlerinde konuştuklarınızla başınızı belaya sokabilirsiniz. Duygusal konuları algılamakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Olduğunuz ortamdan uzaklaşmak ve ruhsal olarak sakinlemek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular zaman zaman gündeminizi etkileyebilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda alışkanlık ve bağlılık arasında gidip gelen bir hisse bürünebilir bu yüzden sürdürülemez bir ilişkiniz olsa bile sürdürmek için çaba gösterebilirsiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hiç beklemediğin bir telefon haberi alabilir veya birisi ile bir konuşma yapabilirsin. İş ve arkadaşlıklar konusunda kendini daha iyi ifade edebileceksin bugün. Özelliklekonularında güzel gelişmeler yaşayabilirsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, şimdi açık, hassas ve taze iletişim başkalarıyla bağ kurmanıza kurmanıza yol açabilir. Konuşmak kapıları açar ve insanlar bilgece sözlerinizden her zamankinden daha fazla keyif alabilir. Nitekim gün ilerledikçe sorunları büyütme veya takıntı haline getirme eğilimine dikkat edin. İşleri kendi yönteminizle yapmak istiyorsunuz, bu da bazı sorunlara neden olabilir. Kendinizi çok fazla zorlamanın ve bundan kaynaklanan stresin size hiçbir faydası olmayacağını düşünün. Kendinize karşı daha kolay olmayı hedefleyin. Ayrıca, güç oyunlarından ve eski, olumsuz ilişki kalıplarından kaçınmaya çalışın. Hayatınızdaki önemli insanları ve kendi duygularınızı daha iyi anlamaya doğru ilerlemeye karar verebilirsiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İstemeden de olsa etrafınızdaki insanlara kırıcı davranabilirsiniz. İnsanların sizi kısıtladığını düşünüyorsunuz ancak bu konuda daha temkinli olmanız gerektiğini de unutmayın. Karşınıza çıkabilecek gelişmeleri daha yakından takip etmeye çalışın.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularına odaklanabilirsiniz. Para, kazançlarınızda önemli kararlarınızı 25 Nisan sonrasına ertelemenizi tavsiye ediyorum. Gününüz güzel geçsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni tanıştığınız biri size kederli anılarınızı unutturacak. Fakat herkese karşı kuşku içindesiniz. Unutmayın ki, bu kişi sizde hoş duygular uyandıracak ve yaşam enerjinizin yükselmesini sağlayacak! Çalışma temponuzda bir artış var. Daha çok kariyerinizle ilgili çalışmalar yapacağınız ve sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceğiniz bu günü değerlendirin. Maddi yatırımlar için başkalarını dinlemeyin. Uykusuzluk ve yetersiz beslenme bağışıklık sisteminizi zayıflatıyor.

22 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 11' 17" R
Ay
Boğa
20° 19' 39" R
Merkür
Koç
22° 03' 31"
Venüs
Boğa
10° 51' 45"
Mars
Koç
05° 53' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 03"
Satürn
Balık
17° 14' 43"
Uranüs
Boğa
22° 48' 30"
Neptün
Balık
29° 08' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 05"
Lilith
Başak
24° 13' 33"
True Node
Koç
15° 20' 30"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>