Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sorunları ikiniz de unutmuş görünüyorsunuz. Bugün onunla ummadığınız bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Siz bir adım atarsanız, o iki adım birden atmaya hazır görünüyor.

Bugünlerde yeni dayanışmalar söz konusu. Yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok duygulandıracak. İddialı ve hırslı olmanıza rağmen, düzgün ilişkiler söz konusu olduğunda geri çekilip verici olabiliyorsunuz.

Bol para harcamak istiyorsunuz, ama bugünlerde böyle çılgınlıklar mümkün görünmüyor. Birikim anlamındaki pişmanlıklarınız, gelecek günlerin olumlu anlamda tetikleyicisi olabilir.

Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. Bu, anlaşılma güçlüğü çekmenize ve bu nedenle de suskun kalıp geri adım atmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde, arkadaşınızı savunurken göstereceğiniz eleştirel tavır, uzun sürecek yeni sorulara yol açabilir. Arkadaşınızı savunduğunuz konusunda kuşkulara neden olacaksınız. Geçmiş bir olayla ilgili bazı söylentiler kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir. Söylenenler ve yapılanların zaman zaman dengesizlik göstermesi kapanmış defterleri yeniden açabiliyor.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 24 Haziran saat 05:31 Yengeç burcunda doğacak Yeniay, çalışma hayatınızda veya genel olarak insanlara yardımcı olmak amaçlı günlük faaliyetlerin işaretçisi oluyor. Bu Yeniayın özünde, duygusal hassasiyet, değerlerinize, önem verdiklerinize karşı kendinizi sorumlu hissetme hali bir hayli etkili oluyor. Şimdi beraberce Yeniayın görünümlerini inceleyelim. Ay-Merkür kavuşumu, işimiz gereği veya duyarlı bir kişi olmamızdan dolayı günlük hayatta insanlardan çabuk etkileniyoruz ve onların sıkıntılarını anlamaya çalışıyoruz. Bakmak, beslemek, doyurmak, annelik etmek istiyoruz. Venüs-Pluto görünümü, bu Yeniayda ailemiz, oturduğumuz yer, bizim için değerli olan her şeyi önemseyeceğiz. Niye şöyle niye böyle değil demek yerine, elimizde olanın kıymetini bilmek vaktidir. Olayları, durumları mantıklı şekilde ele almalıyız. Ay-Mars kavuşumu, sağlıklı yaşamak adına bedenimize, ruhumuza gereken özeni göstermeliyiz. Kendimize iyi bakmalıyız. Ay-Jüpiter görünümü, bu Yeniayda fırsat buldukça bizi keyiflendirecek, moralimizi yükseltecek seyahatlere çıkalım. Sözgelimi izine ayrılmak veya tatile çıkmak gibi. Şu üstümüzdeki ağırlıktan kurtulalım. Ay-Neptün görünümü, kişisel bakım, sağlıklı yaşama ayrılan bir paranın göstergesidir. Bu Yeniay kendimize zaman ayırmamız, her şeyi kafamıza takmamamız, kendimize özen göstermemiz gerektiğini söyleyen bir ses gibi. Bu sese kulak vermekte yarar var. Yeniayın her birimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerin çevrendeki insanları anlamana yardımcı olacak. Gökyüzü, seni duygusal yönden oldukça etkiliyor.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi duygusal anlamda toparlayabilir, hedeflerinize yönelik girişimlerde daha özgüvenli olabilirsiniz. İlişkilerinizde şartları olduğundan fazla zorlamamanızı önerebiliriz. Hürriyet Aile /

24 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk bölümünde fedakarlıklar ve dağınıklık var. Ancak akşam saatlerinde daha canlı bir tempo söz konusu.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Coşku dolu oluşunuz hayranlık uyandırıyor.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda bir yeni ay meydana gelirken günlük yaşamınızda, çalışma hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Sağlığınızla, eviniz veya yaşadığınız ortamın hijyeni ve düzeni ile ilgili yeni girişimleriniz olabilir.

24 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay işle ilgili konularda karşınıza yeni fırsatlar getirecek. Yeni bir işe başlayabilir ve sağlık kontrollerinizi yaptırmak adına fayda sağlayabilirsiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün aniden ortaya çıkan bir sağlık sorunuyla uğraşabilir ya da öfkeli bir kadının pasif agresif tutumu sizi oldukça yorabilir. Dolayısıyla günü sakin geçirmek için deniz kenarında yürüyüş ve burada vakit geçirmek size iyi gelecektir. Sessizlik her zaman prim yapar.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 28' 40" R
Ay
Koç
09° 21' 42"
Merkür
Koç
19° 47' 49"
Venüs
Boğa
07° 24' 58"
Mars
Koç
03° 44' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 01' 11"
Uranüs
Boğa
22° 38' 47"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 56"
Lilith
Başak
23° 54' 55"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>