Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor. Kalıcı ilişkilerden çekiniyor gibisiniz. İlişkide aşkın ömrü diye belirlediğiniz süreler oldukça kısa.

Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor. Yeni birortamı arayışlarınız bu günlerde de sürecek.

Para konularında eli açıksınız. Ama her eli açık gibi, bu özelliğinizi asla sekteye uğratmamanız gerekiyor. Aşırı değiştiğiniz yönündeki suçlamalar çok çabuk geliyor.

Son günlerde yaşadığınız kırgınlık çok hak edilmiş bir duygu, bunu biliyorsunuz. Gönlünüzü insanlara açarken, belli bir çizgi çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata bakışınız, çevrenizdeki insanları hayatın hoş yanlarını görmeye zorluyor. Dünden bugüne sarkmış sorunlar sizi herkes kadar etkilemiyor. Aileden birinin, bir alım işinde size ihtiyacı olacak. Hafta içinde biraz bu işe koşturabilirsiniz. Çelişik davranışlarınızın albenisi, bu davranışları belli sınırlara da tutmanıza engel olmamalı.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftanın ilk gününe, saat 05:16-18:32 arasında etkili olacak Ay-Boşluk ilerleyişiyle merhaba diyoruz. Bu süre içinde,   planlarınızı dış dünyaya sunma konusunda zorluklar yaşanabileceğini gösterse de, sakin olmanız halinde bu zorlukları güce dönüştürmeniz mümkündür. Eğer düşündüğünüz bazı yenilik ve değişimler varsa, bunları yürürlüğe koymadan önce etraflıca düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Somut ve belli bir çizgide yürümeye çalışınız. İçinde bulunduğunuz durum ve şartların, moralinizi bozmasına izin vermeyiniz. Yeni çıkış yolları bulmak için güvendiğiniz insanlarla görüş alışverişinde bulunmayı ihmal etmeyiniz. Saat 18:32 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Kendinizi garanti altına almaktan yana olacaksınız. Ancak karamsar düşünmek yerine, meseleleri sakince ele alınız. Bu soğukkanlılık, çözüm bulmanızda yardımcı olacaktır. Ancak Ay-Oğlak geçişlerinde, iç derinliklerimizde, kendimize duyduğumuz saygıyı ve güveni ayakta tutmalıyız. Bazı şeyler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız.  Büyük Öğretmenimiz ATATÜRK olmak üzereKıymetli ÖğretmenlerimizinSadece bir günlerini değil,365 günlerini kutluyoruz...Ellerinden öpüyoruz,,Emeğiniz çoktur üzerimizdeHakkınızı helal ediniz bizlere......Saygılarımızla,

24 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir takım sınavlar eşiğinde olabilirsiniz. Partnerinizden beklediğiniz ilginin gerçekten istediğiniz beklentilerin karşılığı olup olmadığını öğrenmek istiyorsunuz.Gizli duygularınızın sizi istediğiniz ilişkilere yönlendirmesine karşın, bazı hedeflerinizde zorlanmalar yaşayacaksınız.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınızın yenileneceği, yeni arkadaşlar edinebileceğiniz veya yeni sosyal gruplara girebileceğiniz ve faydalı arkadaşlıklar kurabileceğiniz, size destek olabilecek kişilerle tanışabileceğiniz 10 günlük süreçtesiniz. Yapılan davetler artabilir ya da sosyal sorumluluk projelerine ilgi duyabilirsiniz. Veya medya, eğitim ya da hukukla ilgili konularda yenilikler de söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda bazı konularda halen bazı şüphelerimiz veya endişelerimiz olsa bile ya da kararsızlıklar doğru adım atmayı zorlaştırsa da, gerçekçi olmayı, işaretleri veya sezgilerimizi doğru okumayı başarabilirsek çok yol kat edebileceğimiz günlerdeyiz. Bilgi edinme ve yeni şeyler öğrenme isteğimiz artıyor. Yay burcuna geçen Güneş ve Yay burcunda oluşan yeni ay, Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar başta olmak üzere, tüm Yay burçlarına ve hepimize on günlük süreçte(aslında başladı) yenilikler veya yeni başlangıçlar yapma olanağı sağlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğe dair umutlu ve iyimser bir gününüzdesiniz. İşten yana güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Projeleriniz takdir edilip destek görebilir. İşle ilgili girişimlerinizin maddi karşılığını alabilirsiniz. Gün içinde son derece keyifli ortamlarda bulunabilirsiniz. Akşam vakti arkadaşlarla birlikte eğlenme fırsatı yakalayabilirsiniz.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neşeniz yerinizde. Küçük şeylerden bile mutluluk duymamanız için hiç bir neden yok. Yeter ki içinizdeki kaybetme korkusunu atın. Sakin olun biraz.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

24 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 03" R
Ay
Koç
25° 23' 27" R
Merkür
Koç
20° 37' 28"
Venüs
Boğa
08° 45' 32"
Mars
Koç
04° 34' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 57"
Satürn
Balık
17° 06' 31"
Uranüs
Boğa
22° 42' 34"
Neptün
Balık
29° 05' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 31"
Lilith
Başak
24° 02' 11"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>