Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. Dikkate almanız gereken bazı önemli şeyler var. Bu ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir

İş alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı bir durgunluk var. Değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Bu sıralar paraya oldukça ihtiyacınız olacak.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yeni bir katılma isteğiyle cazibesini kaybedecek. Çok önemsediğiniz projeniz bu yüzden ertelenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Bugünlerde kısa bir yolculuğunuz olabilir.

20 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 07:31 Ay-Akrep burcu seyriyle günümüz başlıyor. İlgi duyduğumuz konular üzerinde derinlikli düşünebileceğimiz bir gündeyiz. Yeni bir başlangıçta bulunabilmek veya bazı işleri sonuçlandırmak için harekete geçebiliriz. İş başvurumuzun cevabına göre hareket edebilir veya bu cevaba göre yapacaklarımız üzerinde düşünebiliriz. Görevimizle ilgili araştırmalarda bulunarak, daha başarılı olmanın yollarını arayabiliriz. Aşk hayatımız, cinsel yaşamımızla alakalı meseleler üzerinde bir hayli durabiliriz. Hırslı bir şekilde çalışarak hedefimize başkalarından önce varmak isteyebiliriz. Saat 16:30 Ay-Neptün olumlu görünümü, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz. Saat 16:55 itibariyle gerçekleşecek Venüs-Neptün görünümü, arzularımızı elde etmek, biraz rahatlamak, biraz toparlanmak, şöyle bir kendimize gelmek için düşünülen aktivitelerin işaretçisidir. Güzel ve yeni olana duyulan istekliliğimiz kolayca arkadaşlıklar kurmamıza, macera yaşamamıza, hiçbir şey düşünmeden gönlümüzce hareket etmemize neden olabilir. Ancak paramızı nerelere harcadığımıza özen göstermemizde yarar var. Bir şeyleri isteyeceğiz, elde etmekten hoşlanacağız fakat temkinli olmayı da bileceğiz. Venüs-Yay burcunda zevk verir, coşku yaratır, heveslendirir. İnsan bir şey düşünmek, planlamak istemez. Öyle bırakır kendini hayata. Neptün de aynı şekilde rahatlatır, hesap kitap yaptırmaz insana. Fakat biz,   gücümüzü aşıyor mu, daha sonra problem yaratır mı, bizi zorlar mı diye bakmayı ihmal etmeyelim. Zorlukları, güce dönüştürmemiz, güzelliklerle dolu bir gün geçirmemiz dileğimle,

20 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçılığınızı ve zorla kendinizi kabul ettirme gayretlerinizi bir kenara bırakmalısınız. Çünkü, sosyal aktivasyonların size yarar sağlayacağı bir döneme giriyorsunuz. Bu arada, önemli ticari değişimlerin arifesinde iseniz, bunları de bir süre yavaşlatın. Planlarınızı yeniden gözden geçirin. Partnerinizle birlikteliğiniz önemi kavranacak.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizi netleştirseniz bile elde etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir. Adım adım ilerlemek gerekiyor. Özel yaşamınızda özel kişilerle vakit geçirebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Pek çok konunun kendi uzman olduğumuz alanlara ya da yeteneklerimize uygun olarak düzenlenmesi ve çevredeki kişilere bu anlamda önderlik edilmesi gerekebilir. İnisiyatif almak işleri kolaylaştırıp, ilerlemeyi desteklemekle kalmayıp, kazançları korumak veya arttırmak için de gerekli olabilir. Ancak, ilişkilerde mutlaka ve mutlaka kibar olmak, diğerlerinin fikir ve isteklerini de göz önünde bulundurmak ve sakinliği korumak gerekecektir. Zira, tartışmaları körükleyen bir atmosfer söz konusu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bürokratik işleriniz ve üstlerinizle ilgili konular öne çıkıyor. Resmi kurumlardaki işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz. İşe dair konularda üstlerinizin desteğini almanız mümkün gözüküyor. Bazı planlarınızdan üstlerinize bahsetmek olumlu sonuçlar verebilir. Kariyer hedeflerinize dair ilerleme sağlayabilirsiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLAYLARA farklı bir şekilde yaklaşmanız, sizi daha da ilginç bir kişi yapıyor. Bugün iletişiminizi mükemmel sergileyeceksiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 50' 20" R
Ay
Oğlak
17° 05' 43"
Merkür
Koç
16° 40' 47"
Venüs
Boğa
00° 15' 21"
Mars
Balık
29° 15' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 31' 20"
Uranüs
Boğa
22° 18' 46"
Neptün
Balık
28° 53' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 29"
Lilith
Başak
23° 16' 15"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>