Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. Sevgilinizin sizle paylaşmak istediklerini özenle dinleyin.

Ortaklaşa çalışmalarınızdan elde ettiklerinizin muhasebesini yapabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İleride karşılaşacağınız harcamaları gözönüne almanız ve bu yönde planlar yapmak zorunda kalışınız olası.

Çevrenizdeki insanların etkisi altında kalarak aşırı derece masraf edebilirsiniz. Maddi anlamda herhangi bir olumsuzluğun gündeme gelmemesi için gerçeklerle yüzyüze gelmelisiniz.

Bugün çatışmalara çok daha fazla yatkınsınız, öğle saatlerinde bu daha belirgin olabilir. Kişilerle çarpışabilir, aşırı bir inat sergileyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçekci olamamanız ilişkilerinizde zarar görmenize neden olabilir. Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz. Dengeli ve kararlı davranmaya gayret ederek terslikleri önleyebilirsiniz. En iyisi bugün basit ilişkilerinizden uzak durmak.

24 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüz, Venüs-Neptün arasında saat 08:25 de oluşacak olumlu görünümün etkisi altındadır. Hedefimize ulaşmadaki kararlılığımızın bize maddi ve manevi güç kazandıracağını işaret ediyor. Kişi kendi dünyasında sağlam bir hedef üzerinde kararlı bir şekilde ilerlediğinde, aslında ne kadar güçlü olduğunun farkına varıyor. İşte bu görünüm hem değerli olanı korumanızı hem de ideallerinize sıkı sıkıya yapışmanızı sağlıyor. Hayallerinizin uzakta değil, bir adım ötenizde durduğunu, isterseniz en doğru adımı atabileceğinizi işaret ediyor. Ruhsal anlamda sevginin ne kadar iksirli bir olgu olduğunu, sevgiyle yol almanın insanın en büyük zenginliği olduğunu işaret ediyor. Sevginin emek ve sabır olduğunu, zor kazanılan çabuk kaybedilmemesi gerektiğini söylüyor. Kendine inan ki, arzu ettiğin senin olsun diyor. Saat 15:22 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyri sırasında, Yüreğinizin sesi  kimi zaman kulağınıza  sıra dışı hatta bazen  isyankar cümleler fısıldasa da, bütün bunların nedeni  yenilik hevesliliğinizdir. Günlük hayatın kısıtlayıcı atmosferinden,  elden geldiğince soyutlanmak ihtiyacı duyacağınız akşam saatlerinde, kendinizi özgürce ifade edecek, zekanızla her problemin üstesinden gelebileceksiniz. Saat 22:10 Ay-Güneş olumlu görünümü, içinizden geldiği gibi hareket edebilmeniz anlamında destek veriyor. Akşam saatlerini gayet güzel geçirebilirsiniz. Hayatı özgürce yaşamanın yollarını keşfetmeniz için Ay ve Güneşin ışıkları size rehberlik edicidir. Saat 23:53 Ay-Satürn karşıtlığında hayatın eğlenceli ve hoşumuza giden yanlarını görmek ihtiyacımız yoğun. Sözgelimi hobilerimize ağırlık vermek, fırsat buldukça şöyle bir kafamızı boşaltmak, dostlarla muhabbet, sevgilimizle sohbet etmek iyi gelebilir. Kafamızın içinde bir çok mesele, proje, sorumluluk var. Bunların tümünde başarılı olmak istiyoruz. Ancak kendimize de bu kadar yüklenmeyelim. Gün boyu güzellikler, huzur, mutluluk yanınızda olsun. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

24 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayal gücünüz oldukça yoğun ve rüyalardan çok etkileniyorsunuz. Biraz düşünürseniz, gündüz saatlerinde kafanızı meşgul ettiğiniz konuları silemediğinizi göreceksiniz. Sanki yaşamınızda, sürekli bir şeylere geç kalıyormuş gibi kendinizi şartlamayın. Duygularınızda olan olumsuzluklar vücudunuzu da etkileyebiliyor.

24 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı açıklamalar veya sözler umut kırıcı olsa da ya da hayal kırıklığı yaratsa da, olmasını istediğiniz şeyler veya önemli hedefleriniz varsa alttan almanızda ve kendi konularınıza odaklanmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

24 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bugün partnerinize öylesine dürüst ve saygılısınız ki sanki gözünüz hiç bir şeyi görmüyor ve sürekli onunla birlikte olmak istiyorsunuz. Hayatınızın bir parçası olduğunu düşünerek onunla mutlusunuz. PARA: Konuşkan, cömert ve dürüst olmanız işinizle ilgili bir sorun çıkmayacağını gösteriyor. Bugün bazı seyahat teklifleri alabilirsiniz. SAĞLIK: Çevresel baskılardan kurtulmak kolay değil. Bu nedenle ruh dengenizi korumalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yalnız kalmak, ruhsal ve bedensel olarak dinlenmek, meditasyon, enerji çalışmaları için ideal bir gün olsa da, başarılıgörüşmeler ve parasal konularda alış veriş yapabilirsiniz. Kadınlarla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bugün, akşam saatlerinde kadın figürler ve annenizle ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

24 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenize karşı sahip olduğunuz yükümlülükler ile ilgili düşünceler, aklınızda dolanmaya başlayabilir. Başkalarıyla ortaklaşa kullandığınız maddi kaynaklar konusunda bazı adımlar atmak için de planlar yapabilirsiniz.

24 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 37' 36" R
Ay
Balık
11° 31' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 21"
Venüs
Boğa
05° 03' 50"
Mars
Koç
02° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 43"
Satürn
Balık
16° 51' 37"
Uranüs
Boğa
22° 32' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 37"
Lilith
Başak
23° 42' 13"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>