Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki uyum size de, ona da yetiyor. Sizinle ilgili önemli planları var. Bugünlerde bu planlarını sizinle paylaşabilir. Uzun vadeli bir karar vermek için hazır değilsiniz.

İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Bu imaj size yeni teklifler getirebilir. Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olacak.

Geçici sıkıntıları iradenizle yok etmeniz hayli güç. Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi altüst edebilir. Bu sıkıntıyı hemen giderecek bir gelişme sizi rahatlatacak.

Çevrenizdeki birtakım söylentilerin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde gelişmeler ve artışlar olacaktır. Yeni iletişimler kuracak ve diyaloglar geliştireceksiniz. Ortaklaşa çalışmalara girebilir ve yeni projelere başlayabilirsiniz. Yeni ortamlara girebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu bazı başarılar kazanmanızı sağlayacaktır.

24 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüz saat 04:57-25 Şubat saat 06:54 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlayacak. Bu uzun süre içinde,  ani karar değişikliklerinde bulunmak ne kadar yanlışsa,  aceleyle  kararlar alıp uygulamaya kalkışmak da o denli yanlıştır. Evimiz sınırları içinde ve gönül dünyamızda huzuru önemseyelim. Hiç kimsenin ve hiç bir şeyin kafamıza takılıp bizi rahatsız etmesine elden geldiğince izin vermelim. Saat 16:58 Venüs-Satürn görünümü, çevremizde bulunan yakınlarımız, dostlarımız ve her gün bir şekilde temasta olduğumuz kişilerle ilişkimizi mantıklı bir bakış açısıyla değerlendirmemizde yardımcıdır. Tabii ki ciddiye alacağız. Çünkü bu konunun hafife alınır yanı yok. Satürn burcumuzla iyi bir görünüm yapıyor. Bizler de, olgun insanlara yöneliyoruz. Bizim açığımızı kollayan kişiler değil, bizi tamamlayan, varsa bir yanlışımız bunu hoşgörülü bir şekilde ele alan kişileri bağrımıza basıyoruz. Biz de aynı şekilde, insanları gözlemleyeceğiz ve onları anlamaya çalışacağız. Bu görünüm, fedakarlıklarımız yönünde de önem taşıyor. Bir yanımız kendimizi öne alsa da, bunu ayarını yapabilecek güçteyiz. Bu güç çevremizdeki insanlarla aramızdaki her türlü bağlantıyı da otomatik olarak düzenleyebilir. Arkadaşlıklarda, özel ilişkimizde karşımızdaki kişinin hayata bakış açısını önemseyeceğiz ve buna göre tespitlerde bulunacağız. Duruşu, tavırlarıyla bizde güven uyandıran insanlarla olmaktan zevk alacağız. Gün boyunca işlerinizi arzu ettiğiniz şekilde bitirmeniz, verimli, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

24 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluğunuzun artması sizi olumsuz yönde etkilediğini zannediyorsunuz. Aslında yaşam enerjinizin daha çok artıracak bir olay. İş konusunda, her türlü ayrıntıları hesaplamak zorundasınız. Çevrenize yorulduğunuzu belirtmek zorundasınız. Bugün şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel korkularınızı bir an önce yenmelisiniz.

24 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Meslektaşlarınız, arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiler belli çalışmalarınız ya da üzerinde yoğunlaştığınız işler konusunda size yardım edebilecek kapasitedeler ve somut olarak yardım etmek istiyorlar. Daha ne bekliyorsunuz? Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

24 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda sistemli hareket ediyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınızla yeni dostlar edinerek yeni işlere kalkışıyorsunuz. Acele hareket ederek işlerinizi bozmayın.

24 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ani duygusal tepkiler vermeye açık olduğunuz bugün, ruhsal olarak yoğun duygular hissedebilir, bunları açığa çıkarmakta zorluk hissedebilirsiniz. Geçmişte kalan birinden haber alabilir, ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili enerji çalışmaları, meditasyonlar yapabilir, anlamlı rüyalar görebilirsiniz. Finansal anlamda risk almamanız gereken bir gündesiniz.

24 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireysel yönünüzü köreltmeniz gerekecektir. Belki de, çevrenizin ihtiyaç ve beklentilerine kulak verme zamanı gelmiştir. Onları memnun etmeye çalışır, fedakarlıktan da kaçınmazsanız, ihtiyaç duyduğunuzda onlar da sizin yanınzda olacaklardır.

24 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 45' 14"
Ay
Kova
14° 07' 18"
Merkür
Koç
17° 28' 37"
Venüs
Boğa
02° 41' 09"
Mars
Koç
00° 46' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 36"
Satürn
Balık
16° 41' 43"
Uranüs
Boğa
22° 25' 32"
Neptün
Balık
28° 56' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 09"
Lilith
Başak
23° 29' 22"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>