Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizden sürekli sürpriz bekliyorsunuz. Bu talepkarlığınız onun elini ayağına dolaştırıyor, her gün sizi memnun edecek yeni bir şeyler üretme ihtiyacını duyuyor. Buna karşılık nedense siz, bu sürpriz işinde onun kadar cömert değilsiniz.

İşlerinize bugünlerde biraz daha asılmanız gerekiyor. Önümüzdeki günler için bir yığılmaya engel olmalısınız. Bugün akşama yakın çok özel bir görüşmeniz olacak.

Umudunuzu kestiğiniz bir yerden beklediğiniz para, birkaç gün içinde gelecek. Kazancınızı arttırma çabalarınızda bu paradan yararlanabilirsiniz. Biraz cesaretli olmalısınız.

Arkadaşınızın sağlık sorunuyla yakından ilgilenmeniz, onun moraline çok olumlu etki ediyor. Ama bu ilginin uzun süreli olması gerekebilir. Sizde aynı sabrı sürdürebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çok yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Taşralı olan arkadaşınıza buradaki yalnızlığını hissettirmemeye çalışacaksınız. Kafanıza dünden beri takılan konu, birkaç gün içinde aydınlık kazanacak. Aile ilişkilerinizde biraz daha verici olmanız gerekiyor. Kardeşlik bağlarının ağırlığını dar günlerinizde çok iyi anlıyorsunuz.

25 Eylül 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 01:27 Merkür-Pluto  mücadeleci görünüm etkisi altında bayramın ikinci günü başlıyor. Bu enerji,  beklenmedik durumlar yaşama riskinizi işaret ediyor. Ortağınız veya hiç ummadığınız bir kişi, desteğini geriye çekebilir. Böyle bir halde oyunu kuralına göre oynayarak geri adım atmanız gerekebilir. Bu görünüm,  tatlı dil ve işbirliğinde bulunmanın önemli olduğunu işaret ediyor. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Şu aralar, bu şekilde davranmak gayet akıllıcadır. 25 Eylül saat 05:18-12 Kasım saat 23:41 tarihleri arasında  Mars-Başak burcu seyrinde sürdürecek. Bu süreçte, başkalarının hayatımızdaki yeri ve önemi üzerine bir hayli titizlikle duracağız. Cinsel yaşantımızdan, ilişkilerimize,hayatımızdan maddi konulara kadar her meseleyi partnerimiz, çevremizdeki insanlar, işimize göre düşünmek ve gözden geçirmek gerekecek. Öyle özgürce, ben böyle istiyorum, böyle olmalı dememiz mümkün değil. Kimlerle ne paylaşıyoruz, hangi alışverişlerde bulunuyoruz? Bu insanlarla aramızdaki ilişki kuvvetli mi? bir bakmak gerekiyor. Sadece cinsellik mi paylaşıyoruz. Bizi bir arada tutan karşılıklı çıkarlarımız mı?  Sözgelimi partneriniz eleştiriyle yaklaşan birisiyse, bu dönemde birbirinize muhalif olmanız mümkün. Parasal anlamdaortağınız sürekli kendi çıkarını mı düşünüyor? Bu nedenle tartışabiliriz. Patronumuz hakkımız olanı vermiyor mu? Destek görmeden, kendi ayaklarımızın üzerinde durmaya mı çalışıyoruz. İşte bütün bu meseleler bu süreçte zorlayabilir bizi. Diğer önemli mesele, kredi borçlanmaları, vergiler, miras ve bölüşümlerle ilgili durumumuzu ele almak gerekecek. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu En güzel şekilde hissedeceğimiz Nice Bayramlara Ağız tadımız ve huzurumuz yerinde olsun Hanelerimiz bereketle dolsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

25 Eylül 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde, geminizi yürütmek istiyorsanız akışta kalmalı olayları zorlamamalısınız. Bu sayede taraftar toplamanız daha kolay olacaktır. Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konular açısından olumlu gün. Ancak, artan talep ve beklentiler nedeniyle havlu atma ihtimaliniz yüksek!

25 Eylül 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının istek ve ihtiyaçlarını karşılama konusunda doğal yeteneklere sahipsiniz. Ancak, bugünlerde yaşanabilecek olaylar ‘' arkadaş, benden buraya kadar!'' demenize neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde hoş ortamlar yok değil, ilişkilerimizde olumlu diyaloglar kurabilir ve bol bol sosyalleşebiliriz. Bayram atmosferini bozmak istemiyorum, ama özellikle gece yarısına doğru saatlerden itibaren on gün boyunca pek parlak bir süreçteyiz diyemem. Bugün özellikle akşam saatlerinden itibaren, üzerimizde gereksiz bir enerji hissedebilir, ona buna çatma, onla bunla tartışma veya alelacele hareketlerde bulunup onu bunu kırma, oraya buraya çarpma türünde eğilimlerde bulunabiliriz. Enerjiyi dengeleyebilir, diyaloglarda uyumu sağlayıp, gerilimden kaçarak, ani hareketler yerine yavaş hareket edip sakarlıkların ve ufak tefek kazaların önüne geçebilirsek ne ala! Özellikle Cumayı Cumartesi ye bağlayan gece türlü çeşitli stres içeren durum, öfkeli, dominant, despot veya saldırgan kişiler ya da ilerlememizi engelleyen durumlar söz konusu olabilir. Önümüzde bir duvar var veya üstümüze bir duvar yıkılmış gibi hissedebiliriz. Ülkemizi ilgilendiren başlıklarda da hassasiyetler oluşabilir, ama bayram bayram uzun uzun yazmamayı tercih etsem iyi olur Niobe'ce. Sonuçta bu tür olaylar hangi alana odaklanmamız gerektiğini anlamamıza yardım etmesi bakımından eğitici olarak da değerlendirilebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Eylül 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylara daha fazla önem vermelisiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Harcama yapmak için çok uygun bir günde değilsiniz.

25 Eylül 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız ve mantığınız arasında kuracağınız köprü şaşkınlık yaratıyor. Farklı yolları seçerek herkesten önce sorunları çözeceksiniz.

25 Eylül 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

25 Eylül 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mars, 2 ay boyuncave kariyer alanınızda hareket etmeye başlayacak. Sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız.

25 Eylül 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konularla ilgili daha fazla efor ve mücadele dönemi başlıyor. Yalnız bu finansal konular başkalarına ait kaynaklar üzerinden olacaktır, kredi gibi, borç gibi, primler, burslar gibi. Ödemelerde krizler oluşabilir, harcamalarınızı dengede tutmakta bir parça zorlanabilirsiniz. Kredi çekmek için çokta uygun bir süreç değil gibi

25 Eylül 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

25 Eylül 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 09' 06" R
Ay
Aslan
25° 19' 20"
Merkür
Koç
29° 44' 48"
Venüs
Boğa
19° 44' 06"
Mars
Koç
11° 23' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 02"
Satürn
Balık
17° 46' 56"
Uranüs
Boğa
23° 13' 37"
Neptün
Balık
29° 19' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 53"
Lilith
Başak
25° 01' 31"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>