Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın hangi yarı da olduğu pek belirgin değil. Teorik olarak ateşli savunucusu olduğunuz bu duygu yaşanmasa da olabiliyor. Kendinize kurduğunuz yaşamdaki başka zenginliklerin ihtiyacını hissettirmediği şeylerden biri de aşk olsa gerek.

Amatör bir işkoliksiniz. Çılgın bir koşuşturma içindesiniz. Ama emeğinizin ancak onda birinin parasal karşılığı var. Kalanı duygusal tatmin. Maddi çöküntüler yaşıyor, uymayacağınız kararlar alıyorsunuz. Bu, hayatın bir kısmını yaşama işi sizi kalan kısma müthiş yabancılaştırmış. Artık elinizden bir şey gelmez gibi görünüyorsunuz.

Kelimenin tam anlamıyla evlere şenlik. Para sıkıntısı yaşanmayan bir hayatın aday adayı bile değilsiniz. Çok uzakta dediğiniz büyük ödemeler kapıya dayandı. Yine uydurma kararlar alma zamanı.

Hiç tedbir almadığınız halde, herhalde vahiy yoluyla kapatacağınıza inandığınız parasal bir delik, kapanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta içine bir dolu toplantı, koşuşturma, çekiştirme sığdırdınız. Hayatı ciddiye alınması gereken taraf ve ciddiye alınmaması gereken taraf diye ikiye bölmüşsünüz ve bir yarıyı yaşıyorsunuz. Öteki yarıya zamanınız kalmıyor. Oysa insanlar karınlarını sizin zaman ayıramadığınız yarıda doyuruyor.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Ay-Oğlak burcu geçişiyle Çarşamba günümüz başlıyor. İç dünyanızın derinliklerinde belli bir mesafe duygusu hakim olabilir. Kendinizle yalnız kaldığınızda bir hayli ciddileşirsiniz. Başkalarıyla konuşarak, bağlantılarda bulunarak rahatlayabilirsiniz. Saat 06:07 Ay-Pluto kavuşum etkisi, sınırlarınızı  korumaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Sezgilerinizi güçlendiriyor. Ancak ilişkilerde tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. Saat 18:26 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, mutlaka yapılması gereken zorunlu işlerin, kimi zaman bunaltabileceğini gösteriyor. Saat 19:08 Merkür-Satürn olumlu görünümü gerçekleşecek. Satürn-Akrep burcunda ilerlerken son iki buçuk yıldır bu görünüm birkaç kez tekrarlandı. Bugün son kez yaşanıyor. Biliyorum Satürn sizi bir hayli yıprattı, yordu fakat bir o kadar da geliştirdi, gücünüzün, dayanıklılığınızın farkına varmanızda rehberlik etti. Eğer bu baskılar olmasaydı, bu kadar çalışır mıydınız ve bu zorluklar olmasaydı kendinizi geliştirir miydiniz? Her yaşanan tecrübenin insana kattığı bir değer vardır. İşte bu görünüm hem başkalarıyla alakalı maddi-manevi bağlantıların hem de kariyer konularında düşünmenin, odaklanmanın belirtisidir.Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyecek ve kişisel olaylarınızı karşı tarafa olumlu bir şeklide aksettirebileceksiniz. Enerjinizi oldukça yüksek seyrediyor. Sinirlerinize hakim olmalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz. Ancak, bu esnada, yararsız fikirlere sahip kişilerle uğraşmak zorunda kalmanız sizi biraz yorabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış konular gündeminizi meşgul edebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle bilemediğiniz olaylar nedeniyle engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Gün içinde kabullenme içine girebilirsiniz. Akışta kalmak sizi rahatlatacaktır.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni fikirler önünüze gelecek. Sadece temkinli olun dereyi görmeden paçayı sıvamayın. Sabır ve soğukkanlılıkla hedefinize ulaşmayı başaracaksınız.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli bir para işinizi sağlam ve kalıcı temellere oturtabilirsiniz. Eşiniz veya partnerinizin hayatında da güzel anlaşmalar oluşabilir. Kalıcı adımlar için bu tarihi atlamamalısınız.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü yakınlarınızı ilgilendiren konularda yaşanacak gelişmeleri olabildiğince hoşgörü ile karşılmanız için sizleri uyarıyor. Yakınlarınızın özel yaşamları ile ilgili konularda adil davranmalı, hakim savcı rolünü üstlenmeden hareket etmelisiniz. İş hayatınızda bugün önemli bir satış gerçekleştirebilir süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşça büyük dostlarınızın desteği girişimci ruhunuzu harekete geçireceksiniz. Kendinize güvenerek hareket edin ve kazanın. Özel yaşamınızda ise duygularınızla mantığınız arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Bu duygu ile yaşantınızı sorgularken sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Önce ben demeli ve herkesten çok kendinizi sevmeniz gerektiğinin önemini kavramalısınız ki yaşamı başkaları için değil kendiniz için yaşamanız gerektiğinin bilincine varabilin.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 15" R
Ay
Oğlak
15° 13' 47"
Merkür
Koç
16° 38' 04"
Venüs
Boğa
00° 05' 05"
Mars
Balık
29° 09' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 30' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 17"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 01"
Lilith
Başak
23° 15' 19"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>