Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlık duygunuzdan kurtulabilmeniz tamamen bir takım kökten kararlara ve onların kesin uygulanmasına bağlı. Bunu gerektiren cesaret bir gelip bir gidiyor. Aşkın ihtiyacını duyuyorsunuz. Mesele burada. Birçok insan gibi onu defterden silmeyi başarabilirseniz, yalnızlık duygusundan kurtulacaksınız. Çünkü aşkı göz ardı edersek, yalnızlık duygusunu yaşamanız için pek sebebiniz yok

İş yaşamının kurallarını koşulsuz kabul edenlerdensiniz. Bu nedenle çalışma hayatınızın birtakım çelişkilerini kural gereği sayıp az üzüntü çekiyorsunuz. Çalışkanlığınız, azimkarlığınız göz dolduruyor. Ama her zaman, en doyumlu çalışma koşullarında bile bir işsiz gibi arayış içindesiniz.

Para durumunuz sorun yaratmıyor. Ayrıca ekonomik yaşama beceriniz var. Sizin dışınızda, yani sizin kişisel harcamalarınız dışında ama yine de direk ilişkili olduğunuz bazı harcamalar hem bütçenizi, hem ruhunuzu daraltıyor. Eski bir dostunuza verdiğiniz parasal desteğin geri dönüşündeki gecikme de bazı hesaplarınızı yeniden yapmanıza yol açtı.

Bu günlerde ana sorununuz olan konu, dış müdahale olmadan kendi kendine kapanmaya doğru gidiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde sebebini bildiğiniz bir yalnızlık duygusu içindesiniz. Ama nedenini bilmeniz bir işe yaramıyor. Çünkü statükocu bir yanınız var. Hayatınızda birinci dereceden önemli biriyle sorun yaşıyorsunuz. Ağır bir sorumluluk hissi, suçluluk, kızgınlık hepsi bir arada. Yetemeyeceğinizi düşünüp yakın bir dostunuzdan destek isteyeceksiniz. Sorun olan sevdiğinizin tüm güvensizliğinize karşın problemlerini tek başına çözmesi gibi bir sürpriz söz konusu.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, çevremizde bulunan kişilerle bağlantımızı güçlendirebiliriz. Kendimize güvenimiz artar. Bilgi ve tecrübelerimizi çeşitli etkinlikler yoluyla insanlara sunabiliriz.  Bu dönemde eğitimden kültür hayatına, sanatsal çevrelerdenhayatına kadar geniş bir alanda birçok kişiyle irtibatta bulunuruz. Merkür-Terazi geçiş enerjisinihayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Sanat, halkla ilişkiler, organizasyonla ilgili mesleğimiz varsa, bu dönemde kurulan bağlantılar, yapılan yolculuklar faydalar getiricidir. Bilgimizi hem iletişim hem de insanlarla tanışmak amacıyla ifade edeceğimiz bir dönemdir. Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişinde ortaklaşayapma şeklinde teklifler gelebilir. Ayrıca belirli bir dönem için işler alırız.GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcuna gerileyecek Merkür bir yere yerleşmek, birisiyle beraber olmak, yolculuklar, arkadaşlıklar, bilgilenmek, güzel ile çirkin arasındaki ayrımı belirlemek, algılamak hepsi önemli. Ancak her şeyin bir ölçüsü, ayarı olmalı. İşte siz, bu tarihler arasında bütün bunları gözden geçireceksiniz. Bir kapıdan geçmek, bir köprüden karşı kıyıya ulaşmak gibi. Kısaca ayağımıza gelene, karşımıza çıkana iyice bakmak lazımdır. İnsanlarla olan ilişkiler, seviyeli dostluklar, bilgi ve tecrübeleri insanlara sunmanız yönünde şu anki duruma mutlaka bakılmalıdır. Çevre değişimi, akademik uzmanlık, ticaret, yüksek eğitim, yurt dışı ile alakalı konular yeniden incelenmelidir.Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyecek ve kişisel olaylarınızı karşı tarafa olumlu bir şeklide aksettirebileceksiniz. Enerjinizi oldukça yüksek seyrediyor. Sinirlerinize hakim olmalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkatli olmamanız ya da gereken hesapları yapmamanız durumunda, verimsiz ve etkisiz plan ya da fikirleri ‘' suyun kaldırma gücünü bulan Archimed edasıyla karşılayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bu durumun sizi zor duruma düşürmesine izin vermemelisiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Beklentide olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir ortaklığın maddi nitelikli sorunlarını tartışacağınız toplantılar gerçekleştirebilirsiniz. Kimseyi zorlamayın ama fikirlerinizi de kendinize saklamayın.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

27 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para alanlarınızda şanslı etkileriniz çok yüksek olacak. Partnerinizin hayatındaki güzel para değişimleri sizin hayatınızı da güzelleştirebilir. Elinize bir para geçebilir.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eklem problemleri, egzamalar veya romatizmalar azabilir. Hayatınızın size daha soğuk ve acımasız davrandığı hissine kapılmanız olasıdır.  Bugün içe kapanabilir, kendinizle başbaşa kalmak isteyebilir, kalabalıklardan kaçabilirsiniz. Uykuya dalma sorunları nüks edebilir, ruhunuzu huzursuz edecek düşüncelere çok çabuk kapılabilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

27 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>