Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tedirgin davranışlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınızda bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişimde sizi sıkıcı bazı gelişmeler söz konusu olabilecektir. Duygusal durumunuz tüm yaşamınız üzerinde çok etkili olacaktır. Duygusal konularda isteksizlik ve soğukluk gösterebilirsiniz. Duygusal yaşamınızda bazı gerilimlere ve heyecanlara hazır olun. Bugün duygularınızı iyi kontrol etmeli ve duygusal konularda ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz. Genel olarak çalışmanın size sıkıcı geleceği bir gündesiniz. Bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bazı konuları bugün sonuçlandırabilirsiniz. Ancak üzerinizde genel bir gerginlik durumu olacaktır. Olayların üzerine konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizdeki olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz.

Maddi konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve ödemelerinizde sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Maddi olanaklarınızı çok fazla zorlamamalısınız.

Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Can sıkıntısı ve moralsizlik yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve davranışlarınızda bir tutarsızlık olabilir. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz.Fazlaca önemli olmamakla birlikte çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Olaylara ve insanlara karşı sakin tutumlar göstermeye çalışmalısınız. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:51 Ay-Chiron görünümü yeni haftanın ilk etkili enerjisidir.  Sizin alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüzü vurgularken,  bir çok şeyden mahrum yaşadığınızı, yeterince özgür olamadığınızı düşünmenize de yol açar. Bu sizin gibi biri için bir hayli rahatsız edicidir. Saat 07:22 Ay-Uranüs olumlu görünümü, kendinizi hafife almamanızı söylüyor. Çünkü sosyal kimliğiniz, zekanız ve popülerliğinizle her zaman gözdesiniz. Hoş sürprizler yaşanabilir. Saat 13:10 Ay-Merkür görünümü, üzerinde düşünülen, girişimde bulunmak istenen işlerin, eğitim, ticaret gibi konuların tekrar ele alınmasını sağlıyor. Geçtiğimiz 14-15 Eylül tarihinden bu yana olan gelişmelere de bir bakalım. Ne sunmak, yürürlüğe koymak, işlerlik kazandırmak istiyorsak şimdi bunları öne sürebiliriz. Saat 18:18-28 Ekim saat 12:03 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Bu süre içinde,   planlarınızı dış dünyaya sunma konusunda zorluklar yaşanabileceğini gösterse de, sakin olmanız halinde bu zorlukları güce dönüştürmeniz mümkündür. Grup ortamlarındaki davranış tarzınıza ve çevrenizdeki kişileri etkileşim biçiminize ayna tutacak bu oluşum altında, elinizden geldiğince  olgun hareket etmek, ani tepkilerde bulunmamak faydalıdır. Eğer düşündüğünüz bazı yenilik ve değişimler varsa, bunları yürürlüğe koymadan önce etraflıca düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Somut ve belli bir çizgide yürümeye çalışınız. İçinde bulunduğunuz durum ve şartların, moralinizi bozmasına izin vermeyiniz. Yeni çıkış yolları bulmak için güvendiğiniz insanlarla görüş alışverişinde bulunmayı ihmal etmeyiniz. Saat 20:48 Venüs-Neptün olumlu görünümünün, en yararlı tarafı, ne yöne gitmek, neyi gerçekleştirmek, neyi hedeflediğimizi belirlememiz yönündeki tesiridir. Kariyer hayatınızla ilgili konulardan, paraya bakış açınıza kadar her bir nokta derinlikli olarak ele alınır. Bazıları, yanlış bir yolda, bir takım kişiler  nedeniyle vakit kaybettiğinin farkına varabilir, kimileri artık geçmişe bir sünger çekerek yeni bir yola adım atmaya karar verebilir. İşe yaramayanları tespit etmek ve bunlardan kurtulmak için öncelikle bunu istemek gerekir. Venüs Akrep burcunda ilerlediği için, belki kaybetmeyi göze alamayız. Ancak hayatımızı yanlış birve ilişkiye bağlayarak da zaman kaybedemeyiz.  Bazen, kazanmak için, kaybetmeyi göze almak gerekir. Şimdi siz de, durumunuza bir bakınız. Kazandırıcı olmayan ve  kendinizi değersiz hissetmenize yol açan her ne varsa, onlardan kurtulunuz. Yeteneklerinizi göstereceğinizalanlarına yöneliniz ve kendinizi gösteriniz. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizin gücü karşısında birtakım hatalar yapabilirsiniz. İyi bir planlamayı ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, bugün bir çok başarıyı bir arada sentezleyebileceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bir çok organizasyon gerektiren çalışmalar içinde olacak ve yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağlayacaksınız.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merkür'ün doğru harekete geçmesi,hayatınızı veya refah seviyenize katkısı olabilecek başlıkları ilgilendiren konularda, yüksek yaratıcılıkta fikirlerinizden bahsetme ve faydasını görme olanağını sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Umutlu ve iyimser bir gününüzdesiniz. Geleceğe dair herkesin yararına olacak uğraşlarınıza ağırlık verebilirsiniz. Meslek birlikleri, vakıf veya dernek çalışmalarınız öne çıkıyor. Arkadaşlarınızla buluşup sohbet edebilirsiniz. İşten gelen paralara dair hareketlilik gözüküyor. Kazançlarınız artıyor. Sizin için güzel bir gün olacak.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle hisse, pay içeren konularda tartışmalar çıkabilir. Olayı sen ben meselesi yapmadan ortak noktada buluşmak her taraf içinde iyi olacaktır.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

27 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 34" R
Ay
Balık
05° 50' 19"
Merkür
Koç
18° 17' 16"
Venüs
Boğa
04° 34' 35"
Mars
Koç
01° 57' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 09"
Satürn
Balık
16° 49' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 49"
Neptün
Balık
28° 59' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Başak
23° 39' 35"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>