Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı gerginlikler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda fikir ayrılıklarından kaynaklanacak gerilimler ortaya çıkabilir. Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabileceğiniz bir gündesiniz. Bir sorumluluğunuzla özel bir zevkiniz arasında seçim yapmanız gerekebilir ancak bu sizin için zor olacaktır. Bugün duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için doğru bir günde olmayacaksınız.

İş yaşamınızda iki farklı konu gündeminizi oluşturacaktır ve bir seçim yapma noktasına gelebilirsiniz. İş ortamınızda yada yakın çevrenizde bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi bir an önce harekete geçmek ve bir şeyler yapmak zorunda hissediyorsunuz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Alacağınız yeni kararlarda son derece dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda bütçenizi dengelemeye önem vermenize rağmen bazı gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Hesapta olmayan masraflarınızı kontrol altına almalısınız.

Karşınıza yeni bir fırsatın çıkabileceği bir gündesiniz ancak bunu değerlendirmekte sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük olmasa da bazı problemlerle karşılaşacaksınız. Kendinizi gergin hissedebilir ve çevrenizdeki kişilerle tartışabilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve davranışlarınızda bir tutarsızlık olabilir. İki farklı konu gündeminizde olacaktır ve enerjinizin önemli bir kısmını bu konulara kanalize edeceksiniz. Hayatınızda bazı küçük değişimler yapabilirsiniz. Bir süreden beri devam eden bir sorununuzun üzerine yoğunlaşmayı başaracaksınız. Ani kararlarla girişimlerde bulunmamalısınız.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:53 Ay-Neptün olumlu görünümüyle cumartesi günümüz başlıyor. Bu enerji, maddi konularda gerçekçi ve  doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yenilik yapmak istiyorsanız öncelikle yeteneklerinizin ne olduğunu saptayınız. Saat 14:25 Ay-Pluto arasındaki görünüm,   yalnızlığınızı yüreğinizin derinliklerinde hissetmenizi ancak bundan hiç de şikayetçi olmadığınızı gösteriyor. Saat 22:39 Ay-Jüpiter görünümü, dış baskıların, aşırı ihtirasların, bazen gereğinden fazla olan her şeyin bizi rahatsız etmesine yol açabilir. Dilediğimiz gibi davranmaktan yanayız. Sınırlar çizilmesinden hoşlanmıyoruz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. İş birliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyen kişiler var. Yapmanız gereken çokvar ve siz zaman problemleri yaşıyorsunuz. Olayları abartmanız konusunda bazen aşırıya kaçıyorsunuz.İş çevrenizde disiplinli davranmalısınız.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz. Ancak, günün gezegen konumları uyuyan yılanı uyandırmamanın daha iyi olacağına işaret ediyor, bilginize…Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, bazı konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler veya iniş çıkışlı durumlar sezgilerimizin bizi yanıltmadığını anlamamızı sağlayabilir. Yaşananlara bağlı olarak bazı planlarımızda ya da uzun veya kısa vadeli hedeflerimizde değişiklikler yapabiliriz. Değişim motivasyonumuz güçlü olabilir.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş değişikliği hakkında beklentisi olan Kovalar iyi güzel haberler almaya hazır olun. Bir yakınınızın rahatsızlığı sizi biraz üzebilir. Geçmiş olun.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

27 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 40' 46" R
Ay
Yay
17° 49' 22"
Merkür
Koç
16° 08' 03"
Venüs
Koç
27° 31' 02"
Mars
Balık
27° 32' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 57"
Satürn
Balık
16° 19' 20"
Uranüs
Boğa
22° 11' 11"
Neptün
Balık
28° 49' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 54"
Lilith
Başak
23° 01' 27"
True Node
Koç
15° 28' 49"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>