Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinize sorunun güvensizlik ya da özgüven eksikliği sorunu olmadığını anlatabilmelisiniz. Onu yitirme takıntınız, sevgilinize bir zamandır rahatsızlık veriyor gibi.

Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız.

Borç verme konusunda son günlerde biraz dağılmış görünüyorsunuz. Peşinde koşmaktan yorulduğunuz bir borçlunuzla, oturup bu sorunu konuşmak isteyeceksiniz.

Zarar umduğunuz bir gelişme sizi yarar getirebilir. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak. Bu sorunu kökten çözmeniz için bir fırsat olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki küçük problemlerden endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu problemler, siz hiç karışmadan şu günlerde kendiliğinden hallolacak. Bu akşam bir davet alabilirsiniz. Reddedip evde dinlenmeyi seçmeniz zararınıza olabilir. Geçmişinizle ilgili birtakım hesaplaşmalarınız, bir an evvel birileriyle paylaşılmayı istiyor olabilir.

27 Kasım 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma günümüz, saat 05:24 Ay-Jüpiter görünümü ile başlıyor. Düşündüğünüz bazı işlerin mutlaka yeniden ve etraflıca ele alınmasını gerektiriyor. Hesabı bilirseniz, sıkışmazsınız. Genel olarak bu görünüm zamanı hoşça geçirmenizi sağlayıcıdır. Tabii ki, siz olumlu düşünmeye gayret ederseniz.Saat 05:35-21:27 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bir mesele üzerinde düşünmek, neler eksik veya tamam diye tespitlerde bulunmak mümkündür. Eğer nişan, nikah veya sözlenme gibi bir ciddi durum söz konusuysa, bu saatlerde bir tarih belirlemek yanlış olur. Aşk evinizde etkili olacak boşluk hali, yeni bir buluşma, biriyle tanıştırılma, randevu belirlemek, karşı karşıya gelip bir problem üzerinde tartışmak anlamında sakıncalıdır.  Ay-Yengeç burcu seyir etkinliği saat 21:27 itibariyle başladığında, sizi hiç kimsenin eleştirmesine veya yönlendirmesine izin vermediğiniz gibi, kendi değerlerinize öylesine sahip çıkarsınız ki, yanlış veya sizi haklı gösterecek sözler sarf edebilirsiniz. Kendimizle ve dünya ile barışık bir gün geçirmemiz dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.

27 Kasım 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hayatınız oldukça dalgalı. Özgürlük duygularınızın yoğun olmasından dolayı ilişkilerinizde sürekli sorun çıkıyor. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bugün bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız. Bugün, İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız.

27 Kasım 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizden şüphe duymamalısınız. Son zamanlarda üzerinde yoğunlaştığınız konularda, planlarınızda veya projelerinizde farklı şeyler denemeniz ya da farklı yoldan gitmeniz gerektiğini söyleyen kişiler olabilir. Bu kişileri dinlemek zorunda değilsiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, gün içinde rahat etmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularınız gündeme gelebilir. Kendinize çok şey katabilirsiniz.

27 Kasım 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parayı çok sevmenize rağmen gereksiz harcamalara da kalkışabiliyorsunuz. Yarın sizin için zor bir gün olabilir. Bugünden yarına tedbirli davranmalısınız.

27 Kasım 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

27 Kasım 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanatsal işlerde ve aşk hayatınızda dış kaynaklardan güzel destekler görebilirsiniz. Maddi konularda üzerinizde aşırı bir iyimserlik olabilir. Sosyal ortamlarınızdaki bazı konuşmalara dikkat edin.

27 Kasım 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dolunay, özellikle yalnızlar hayatına romantik ve keyifli bir aşkın kapılarını aralayabilir, biri ile yakınlaşma sürecine girebilirsiniz. Bir birlikteliğiniz var ise şayet, birlikte olduğunuz kişi ile romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar, bu dolunay sizlere bir sürpriz yapabilir hazırlık olun.

27 Kasım 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

27 Kasım 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 37" R
Ay
Koç
13° 08' 14"
Merkür
Koç
19° 59' 08"
Venüs
Boğa
07° 43' 58"
Mars
Koç
03° 55' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 12"
Satürn
Balık
17° 02' 26"
Uranüs
Boğa
22° 39' 40"
Neptün
Balık
29° 04' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 47"
Lilith
Başak
23° 56' 38"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>