Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu günlerde yeniden görüşme isteği gelecek. Çevrenize artık geri dönmez, imajı verdiniz. Ama buna rağmen pek sıkı durmuyorsunuz. Bu yüzden bu isteği, yan cebime koy şeklinde karşılamanız çok mümkün.

Bağlantılı olduğunuz bir yerin tutarsızlıkları sizi biraz bıktırdı. Arayışa girdiniz. Beri yanda gereksiz bir şekilde de vicdan yapıyorsunuz. Bağlantıyı kesmemeniz halinde çok kısa zamanda bunun zararlarını görebileceksiniz.

Yoluna giriyor. Herkesin dertli olduğu ödemeler sizin de handikapınız. Şu günlerde miktarı netleşecek bir gelir artışı söz konusu. Parayı tutma becerisi geliştirmeniz gerekiyor.

Önünüzdeki ilk ödemenin tedbirini şimdiden almaya çalışmalısınız. Bir öncekindeki gecikme paniğinizi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başladığınız bir şeyi yarım bıraktınız. Sürdürmenin gereksizliğine inanıyorsunuz. Gelişmeler sizi haklı gösteriyor. Önemli bir açmazınız var. Sizin istediğiniz biçimde değil, koşulların elverdiği biçimde şekillenecek. Son günlerde genel görüntünüzün ötesinde bir canlılık içindesiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 09:32 Merkür-Venüs kavuşum etkisinde yeni haftaya adım atıyoruz. Merkür yarın itibariyle gerileyeceği için, finansalortaklıkları, iş, eğitim veya paraya dayalı her meselenin gerçekçi şekilde analiz edilmesi yararlı olur. Çocuklarımız, aşk hayatımız, nafaka,haklarımız, yurtdışı işlerimiz, projelerimizle ilgili konularda maddi-manevi anlamda desteğe ihtiyaç duyabiliriz. Gücümüzün yetmemesi halinde, kredi almak, borçlanmak gibi bir şeyler düşünüyorsak bunları mutlaka ölçüp tartmalıyız. Bu gayet yararlı olur. Böylece Ekim ayı itibariyle daha kolay ve olumlu yönde işlerimizi hallederiz.  Saat 11:11 itibariyle Aslan burcunda ilerleyen Ay, hayatın tüm güzelliklerini birlikte paylaşacağımız, birlikte yol alabileceğimiz, aşkın tadına birlikte varabileceğimiz bir sevgiliye duyulan ihtiyacın göstergesi. Sevdiğimiz insandan veya karşımıza çıkan kişiden tüm beklentimiz, sıcacık yüreğiyle bizi sarıp sarmalaması, bizi kendinden ayrı bir varlık olarak görmemesi. İlişki bir ortaklık ise, bu ortaklığın güçlü olması için her iki kişinin de birbirine karşı yüce gönüllü davranmasında yarar var. Doğal olarak ilgi bekliyoruz. Karşımızdaki kişi bize nasıl davranıyorsa, biz de ona öyle davranabiliriz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz. Güven duygusunun çok önemli olduğunu ona hissettirmelisiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren 6 ay içinde, ortak kaynak(kredi, vergi, sigorta, burs, komisyon, sponsorluk, nafaka, miras v.b) kullanımı gerektiren konularda ani gelişmeler oluşabilir, bu alanlarda koşuşturmacalarınız veya evrak işleriniz artabilir. Zor yürüyenbirlikleri sonlanabilir veya yenileri oluşturulabilir. İkili ilişkilerinizde eleştiri ve şikayetler sorun yaratabilir.Maddi başlıklı konularda, ortaya çıkan bilgiler veya gelişmeler ışığında, bazıbirlikleriniz kopma noktasına gelebilir. Mart ayında yaşananlarla ilgili gelişmeler gündeme taşınabilir veya güven sorunları oluşabilir. Ya da partnerinizin, ortağınızın veyabirliği içerisinde olduğunuz kişilerin maddi durumlarındaki veya hayatlarındaki önemli değişiklikler sizi de etkileyebilirMaddi anlamda değişikliklere açık bir ayda olacaksınız. Sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.Bu hafta meydana gelecek Başak burcundaki Güneş Tutulması'nın etkilerini haftalık yazımda bulabilirsiniz. Sağlık ve sevgi ile kalın...

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işler sizi uğraştırabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamakta sıkıntı duyabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde doğru iletişim yolunu bulmak çok önemli olabilir.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN çapkınlık iç güdüleriniz yoğun. Bulunduğunuz ortamlarda duygusallığınızı besleyecek ilişkilere yönelmek isteyebilirsiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza önem verecek insanların tavsiyelerini göz ardı etmeyin. Ortak parasal işlerinizdeki düzenlemeleri hem kalben, hem de mantığınızla yapmaya çalışın.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni haftanın hevesiyle hizmet alanınız ve gündelik işlerinizle ilgili yeni metotlar, çalışma koşulları ve çalışanlarınızın daha iyi şartlarda istihdam edilmesini sağlama gibi konularla pazar gününüzü geçirebilirsiniz.Sağlığınızla ilgili genel bir kontrolden geçmekte fayda var. Ruhsal ve bedensel bir mevcut rahatsızlığınız varsa şifa bulmak için önemli fırsatlara sahip olabilirsiniz. Başkalarının maddi gücünü idare ettiğiniz işlerde önemli fırsat ve desteklere sahip bulunuyorsunuz. Yatırım yapma gücünüz mevcutken değerlendirmelisiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

29 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 53"
Ay
Kova
28° 47' 58"
Merkür
Koç
18° 00' 35"
Venüs
Boğa
03° 58' 08"
Mars
Koç
01° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 13"
Satürn
Balık
16° 47' 05"
Uranüs
Boğa
22° 29' 07"
Neptün
Balık
28° 58' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 39"
Lilith
Başak
23° 36' 18"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>