Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2012, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili yanılgılar içinde olabilirsiniz. Partnerinize son günlerde yaşattığınız duygusal yalnızlığı belli bir mantık çerçevesinde açıklamaya çalışmanız, bu ilişkide pek anlaşılır görülmüyor.

Dinamiksiniz. Günün sonunda bile yeni başlamış gibi bir enerjiyle, azimle çalışabiliyorsunuz. Gelecek planlarınız, gerek duyduğu birtakım destekleri önümüzdeki günler içinde görebilir.

Bazı yerlere gerekli görüp dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz. Bugünlerde, bu konuyla ilgili kendinize duyduğunuz kızgınlık daha da artabilir.

Sonucunu yanlış tahmin ettiğiniz bir kararı vermek üzeresiniz. Aldığınız uyarılar sizi doğru yönlendirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz. Üç arkadaşınızın yaşadıkları ortak sorun sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz. Özel zevklerinizin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var.

3 Kasım 2012, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar cumartesi günümüz saat 09:43 Ay-Yengeç burcu enerjisi altında başlamakta. Çalışma hayatınız veya yaşam stilinize göre bugün hassas tepkilerde bulunmanızı doğal karşılayınız.  Örneğin bazı Kovalar bugün stres nedeniyle kendilerini rahatsız hissedebilirler. Kimileriniz yerindeki sorunlara rağmen geçim derdi veya ihtiyaçlar nedeniyle  susmak zorundadırlar. Başkalarına hizmet etmek, eskilerin deyimiyle insanların kaprisleriyle uğraşmak kolay değildir. Eskilerin deyimiyle ağzınızla kuş tutsanız birilerine yaranmanız mümkün değildir. Böyle durumlarda yapabileceğinizden daha fazlası için kendinizi lütfen üzmeyiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

3 Kasım 2012, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

3 Kasım 2012, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... Çılgınlaşmış gibi her şeye tepki veriyor, çok fazla ciddi duruyorsunuz. Bugün sizi bazı deneyimleriniz öfkelendirebilir. Dengeli ve huzurlu olmaya çalışın.

3 Kasım 2012, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

3 Kasım 2012, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 57" R
Ay
Başak
18° 54' 47"
Merkür
Boğa
02° 16' 46"
Venüs
Boğa
22° 10' 41"
Mars
Koç
12° 54' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 09"
Satürn
Balık
17° 55' 06"
Uranüs
Boğa
23° 20' 32"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 57"
Lilith
Başak
25° 14' 43"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>