Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu oyunu fazla uzatmamanızda yarar var. Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz.

Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor.

Bugünü yine biraz masraflı geçirebilirsiniz. Şimdiden bazı açıkları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara, kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık.

Her zaman haklı olmayacağınızı bilmelisiniz. Rahatsızlık duyduğunuz birtakım olayların nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Samimi davranışlarınızla dost çevrenize güven veriyorsunuz. Ama kuralcılığınız bazı durumlarda uzlaşılmaz biri de yapabiliyor sizi. Bugünlerde bazı ilkelerinizi tartışmaya açmanız gerekebilir. Bugünlerde ailenize düşkünlüğünüzün artması, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı küçük soruları da ortadan kaldırabilir.

30 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe günümüz, saat 02:11 Güneş-Neptün görünümüyle başlayacak. Hedef+Kararlılık=Güç denklemini işaret eden bir enerjidir. Bu güç nasıl elde edilir? Kişi kendi dünyasında sağlam bir hedef üzerinde kararlı bir şekilde ilerlediğinde, aslında ne kadar güçlü olduğunun farkına varıyor. İşte bu görünüm hem değerli olanı korumanızı hem de ideallerinize sıkı sıkıya yapışmanızı sağlıyor. Hayallerinizin uzakta değil, bir adım ötenizde durduğunu, isterseniz en doğru adımı atabileceğinizi işaret ediyor. Ruhsal anlamda sevginin ne kadar şifa verici  bir olgu olduğunu, sevgiyle yol almanın insanın en büyük zenginliği olduğunu işaret ediyor. Sevginin emek ve sabır olduğunu, zor kazanılan çabuk kaybedilmemesi gerektiğini söylüyor. Kendine inan ki, arzu ettiğin senin olsun diyor. Saat 15:23-17:02 arası  Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir.   Evdeki hesabın çarşıya uymadığı bu zaman aralığında, bütçenizi zorlayacak alışverişlerden kaçınınız.  İlişkilerde ince eleyip sık dokumanız doğaldır. Kusursuzluk isteğiniz öylesine yoğundur ki, mutlu dahi olsanız altında bir şeyler arayabilirsiniz. Oysaki bu saatleri olumlu şekilde değerlendirebiliriz. Zeka oyunları, yoga, meditasyon, resim çalışmaları, toprakla uğraşmak, kişisel bakımınızı yaptırmak, ofis içinde düzenlemelerde bulunmak gibi. Bütün bunlar diğer burçlara tavsiyem ettiğim gibi size de iyi gelebilir. Saat 17:02 itibariyle etkili olacak Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde, sevmek ve sevilmek arzunuz yoğundur. Nezaketiniz, cana yakınlığınız ve nezaketiniz sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamanız mümkün değildir. Çünkü her anı gayet hoş ve zevkli paylaşımlarla doludur. Saat 23:33 Ay-Satürn görünümü, insanlara gösterdiğiniz nezaketin, paylaşımcı gönül halinizin size güzel bir şekilde geri dönüşünün işaretçisidir. Sizin takdir edilmenizi ve başkaları tarafından değerli bulunmanızı sağlar. Mutlu gülümseyişlerin günü olsun.  Kalben sevgilerimle,

30 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay’ın Başak’taki  olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.

30 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, eviniz ve ailenizle ilgili kararlarınızı gerçeğe dönüştürme fırsatı bulabilirsiniz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumalısınız, unutmayın.

30 Nisan 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

30 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bugün basiretiniz öyle bağlı ki istem dışı yanlış adımlar atıyorsunuz. Partneriniz sizleri şaşkınlıkla izliyor. Ona şaka yaptığınızı düşünüyor. Gün boyu böyle devam edemezsiniz. Toparlanmanız gerekiyor. PARA: Üzerinizdeki gamı ve üzüntüyü dağıtmak için işinize aşkla sarılın. Bu arada aklınız dağılır, hem de maddi sıkıntılarınızı aşarsınız. SAĞLIK: Gönül işleriniz aksayınca moraliniz çöküyor. Genel olarak sağlıklı görünüyorsunuz.

30 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün ev ve yerleşime ait konularda yeni kararlar almamalı, ev alım satımı, aile içi ilişkilerde önemli paylaşımlar gibi konuları fırsatınız varsa bir sonraki güne ertelemeyi tercih etmelisiniz.

30 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer bugün maddi konular üzerine eğilecekseniz, duygularınızı ve dürtülerinizi engellemek zorunda kalacağınızı unutmayın. Mantıkla hareket etmeli, tutarsızlıklar veya dengesizlikler karşısında ani tepkiler vermemelisiniz.

30 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 02' 50" R
Ay
Koç
02° 50' 30"
Merkür
Koç
19° 28' 48"
Venüs
Boğa
06° 52' 08"
Mars
Koç
03° 23' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 19"
Satürn
Balık
16° 58' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 15"
Neptün
Balık
29° 02' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 28"
Lilith
Başak
23° 51' 58"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>