Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz daha baş başa zaman geçirmek size de iyi gelebilir. Sizi programsızlıkla suçlaması çok mu haksızca ? Birlikte geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor.

Bugünlerdebağlantılarınızdaki yeni yönelimler çok mütevazi. Ama bu yaşanılan süreçle ilgili bir durum. Bir dostunuzayaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremiyorsunuz. O şimdi pek çok olanağa sahip ama bu olanakları sizinle paylaşmaktan kaçınır gibi.

Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Küçük birikiminiz kafanızı karıştırıyor. Yakınlarınız sizi bir yatırım konusunda ikna etmeye çalışırlarken, sizin yarattığınız birtakım haklı kaygılar içersindeler.

Hayır demenin, reddetmenin her durumda nezaketsizlik olacağını düşünmemelisiniz. Size hiç de cazip gelmeyen daveti reddetmek isteyebilirsiniz. Bu çok doğal.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç beklemediğiniz bir ziyaretçiniz olabilir. Onun vereceği bazı haberler yaptığınız planları gözden geçirmenize neden olacak. Yeni kurduğunuz bir dostluk, size her gün biraz daha hayal kırıklığı yaşatıyor. Bu kadar yanılmış olabilmeniz sizi üzüyor. İnsanlara şans verirken cömertsiniz. Ama şansın bittiği yerde düşmanlık benzeri duygular başlıyor.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar  burcunuzu ışıklandıran Ay etkisi altında Cumartesi gününe adım atmaktasınız. Bu enerji, kendinizle ve dünya ile barışık olmanızı sağlıyor. Yenilikler konusunda bugün oldukça heveslisiniz.  Haksızlıklara karşı bilginizle, deneyimlerinizle ve duruşunuzla boyun eğmediğinizi gösterebilirsiniz. Giyim tarzınız bugün rahat hareket edebilmenizi sağlayıcı şekildedir. Saat 03:53 Merkür-Jüpiter görünümü günün geri kalanında sizleri aşk hayatınızdan, sosyal ilişkilerinize kadar her konuda destekleyicidir. Fikirlerinizi gayet net bir şekilde ifade etmenizde rehberinizdir. Grup ilişkilerinde liderlik yönünüzün takdir edilmesini, farklı görüşlerinize saygı duyulmasını sağlar. Karşı cinsin dikkatini çekmeniz de kolaylaşır. Partnerinizle paylaşımınızı güçlendirir. Eşinizle dostunuzla alakalı güzel haberlerin, bir arada eğlenceli saatler geçirmenin işaretçisidir. Zihniniz hızlı çalışır, gözlem gücünüz yüksektir, kendinize olan güveniniz doruktadır. Yolculuklar için uygundur. Herhangi bir meseleyi hemen idrak etmenizi, bir sorunu çabucak çözmenizi destekleyicidir.  Keyifli, gönlünüzce geçecek mutlu bir Cumartesi günü dileğimle,

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ailenizden alacağınız maddi destek ve güvenle yeni bir ev yada araba alabilirsiniz. Göksel enerjiler özel yaşamınızda da yoğun bir şekilde etkili olacak özellikle geçmişte canınızı çok yakan bir evlilik yada ilişkinin ağırlığını acısını yüreğinizde yaşıyorsanız! Yapılan ve yaşatılan hiç bir şeyin karşılıksız kalmadığını deneyimleyecek belki de şahitlik edeceksiniz. Buda sizin içsel dönüşümünüzü gerçekleştirebilmenizin keskin bir virajı olacak ve yaşamınıza yeni bir yön verecek. Seçimlerinizi kızgınlık kırgınlık isyanla değil gerçekçi bir şekilde yapmalı ve yeniliklere açık olmalısınız ki hayatın size sunduğu güzelliklerin farkına varın ve değerlendirebiliin. Bekar ve ilişkisi olmayan kovalar sizlerde bugünlerde yeni tanışacağınız birinin yakın ilgisi ile karşılaşabilir ve yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir. Bu durumu en iyi şekilde kullanmalı ve hatta, zor zamanlar için maddi manevi yatırım yapmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Hafta sonu boyunca derdimizi anlatabilmek veya kendimizi ifade edebilmek türünde sıkıntılar yaşamamız zor görünüyor. İlham veren konuşmalar, motive edici cümleler veya proje çalışmaları, anlaşmaların hazırlanması veya imzalanması ya da okullarla bağlantılı işler anlamında olumlu gelişmelere açığız. Dil eğitimleri, yabancılarla yapılacak görüşmeler, sınavlarla ilgili akıcı değerlendirmeler için de uygun hafta sonu. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda Ay burcunuzda ilerlerken kişisel tutumunuzla dikkat çekebilirsiniz. Önemsediğiniz konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLE bağlarınızın güçlü olması onların sorunlarını yüklenmenize sebep oluyor. Sağlık problemi olanlara yardım edeceksiniziz.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri planda durmak hayatınızda etkili olabilir. Hayatı her yönüyle gözden geçireceğiniz birkaç gün geçireceksiniz. Eğlenceli konu ve olaylara odaklanarak biraz rahatlayabilirsiniz.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi bol ve hareketli bir gün. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak, sohbet ederek, entelektüel, kültürel ve zihinsel ilgi alanlarınıza yönelik bir gün geçirebilirsiniz. Sağlık olarak ise tansiyonunuza dikkat etmeli, tansiyon dengenizi bozacak gıdalardan uzak durmalısınız.

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sevdiğinizi anlamsız kıskançlıklar ve kaprislerle üzmeyin.

4 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 54' 14" R
Ay
Boğa
00° 59' 57" R
Merkür
Koç
20° 55' 51"
Venüs
Boğa
09° 13' 45"
Mars
Koç
04° 51' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 20"
Satürn
Balık
17° 08' 22"
Uranüs
Boğa
22° 43' 53"
Neptün
Balık
29° 06' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 46"
Lilith
Başak
24° 04' 43"
True Node
Koç
15° 23' 60"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>