Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla yapmış olduğunuz bazı planlarınızı erteleyebilirsiniz. Duygusal açıdan genel olarak kendinizi isteksiz hissetmeniz iletişimlerinizi de olumsuz olarak etkileyecektir. Özellikle sevdiğiniz insana duygularınızı ve düşüncelerinizi olumlu olarak aktarmakta zorlanabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

İşinizle ilgili yoğunluk artıyor ve idealleriniz bugün sizin için daha önemli olacaktır.İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Oldukça enerjiksiniz ancak bu enerjinizi olumsuz kullanabilirsiniz. Özellikle planda olmayan işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Yeni girişimlerinizde dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda dikkatli olmayı tercih edeceğiniz ve harcamalarınızda aşırıya kaçmaktan kaçınacağınız bir gündesiniz. Küçük bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları aşmanız zor olmayacaktır.

Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Detaylara daha fazla dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel çevrenizle ilgili bazı tatsızlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizden fazlasıyla etkileneceksiniz ve bu yüzden gereksiz bazı tartışmalara girebilirsiniz. Olaylara karşı gergin tepkiler verebilir ve iç huzursuzluğu yaşayabilirsiniz.Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:07 Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünümün etkisi altında Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji,  gayretli ve cesur şekilde öne çıkmak, ihtirasla engelleri aşmak ve ne olursa olsun amaca ulaşmak dürtüsüdür. Fakat bunun ayarını da bilmek gerekir. Başınızdan büyük işlere, büyük projelere kalkışmadan önce enine boyuna düşünmenizde yarar vardır. Ne yöne gittiğinizi, hangi yolda ilerlediğinizi lütfen bilinçli bir şekilde ele alınız. Sonra umduğunuz gibi bir karşılık (maddi-manevi) göremediğiniz için stres altında kalmayınız. Ay-Yay burcu geçişi, saat 08:08 itibariyle etkili olacak.  Gerekgerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda heveslenmenizi, umutlanmanızı sağlar. Bir çok konuyla  ilgilenmek, yenilikte bulunmak, kendinizi önde görmek arzunuz bir hayli yoğun olacaktır. Saat 15:20 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu, farklı fikirlerinizi, yaratıcı çalışmalarınızı ve öyle herkeste pek görülmeyen yeteneklerinizi öne sürmeniz ve insanları etkilemeniz yönünde size kuvvet ve ışık sunuyor. Bu tabii ki iyiye işarettir. Hızlı öğreniyorsunuz ve çevrenizdeki insanları da etkiliyorsunuz. Çalışmalarınız başarılı bulunabilir, uyguladığınız yöntemler etkili olabilir, insanlar sizin bilginizden, tecrübelerinizden faydalanabilir. Saat 16:30 Ay-Satürn kavuşumu etrafımızdaki insanları ciddi şekilde gözlemlediğimiz zamandır. Hem saygı görmek hem kıymetli bulunmak hem de yaptığımızın işin başarılı olmasını isteriz. Kendimize güvenirsek, bildiklerimizden emin olursak, insanların bizi dikkate alacaklarından şüpheniz olmasın. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,      

8 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltı duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşayabilirsiniz. Zengin bir dünyanız var ve rutin olaylardan hemen sıkılıyorsunuz. Bugün, sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Prestij sizin için çok önemli ve kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Bu esnada potansiyeli olan fırsatları kaçırabilir ya da zaman kaybedebilirsiniz. İşinizi, maddi durumunuzu veyabirliklerinizi ilgilendiren değişiklikler ilerlemenize katkı sağlayabilir. Duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar sabah saatlerinde ufak tefek sözel tartışmalara açık olsak da, yaratıcı ve yeni fikirler ve koşullar, yenilenmeyi hızlandırıyor. Merkür Uranüs kavuşumu(ani açıklamalarla karşı tarafı şaşkınlığa uğratmamak kaydıyla!) ve doğru harekete geçen Jüpiter nedeniyle, aniden ortaya çıkan parlak fikirler hemen her konuda müthiş bir ilerleme sağlayabilecekmişiz gibi hissetmemize neden olabilir. Eğer gereken gayreti gösterebilir ve heyecanımızı aynı şekilde koruyabilirsek, gerçekten de başarabiliriz. Ancak, öğle sonrası kısa bir sure içim engellenmişlik hissi hakim olabilir veya tutukluk da yapabiliriz. Jüpiter doğru harekete geçmek üzere düzelerek, bugünden itibaren olaylara daha olumlu bakabilmemiz, yeni şeyler denememiz veya öğrenmemiz için olanak tanıyacak, bir süredir durağanlaşan ya da tıkanılmış hissi yaratan olayların önünü açacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizde hissettikleriniz ile dışarıya yansıttığınız şeyler çok farklı. Yüreğinizde kopan fırtınaları saklamak yerine insanlara kendinizi açın.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim gücünüzün yükseldiği bugün, ikili ilişkilerinizde yeni kararlar alabilir, yakın dostlarınız ve partnerinizle ilişkilerinize odaklanarak, onlarla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. İş görüşmeleri, yazılı ve sözlü iletişim, yeni bir eğitime başlamak ve kısa seyahatleriniz için olumlu bir gündesiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

8 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 47' 57" R
Ay
Terazi
10° 12' 14"
Merkür
Boğa
04° 42' 59"
Venüs
Boğa
24° 23' 31"
Mars
Koç
14° 16' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 38"
Satürn
Balık
18° 02' 14"
Uranüs
Boğa
23° 26' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 20"
Lilith
Başak
25° 26' 42"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>