Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yeterince özgür hissediyorsunuz, o olmadan arkadaşlarınızla buluşuyorsunuz, geziyorsunuz. O aynı şeyi yaptığında küplere biniyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili bir tartışma yapabilirsiniz. Bir de ilişkinizi onun açısından ele almanızda fayda var. Tartışmanın büyüyüp büyümemesi sizin elinizde.

Bir öğle yemeği teklifi alabilirsiniz. Değerlendirmenizde fayda var. Şimdi bir yararı olmasa da, ilerde yararını göreceğiniz bir görüşme olabilir. IŞ arkadaşlarınızdan biri canınızı sıkabilir. Söylediklerini duymazdan gelin. İş arayanlar için olumlu bir gün olabilir. Ummadığınız birolanağı ayağınıza gelecek.

Küçük bir ödemeniz var. Bazen unutuyorsunuz, bazen paranız olmuyor, bazen de hem aklınızda olduğu ve hem de paranız olduğu halde ihmal edip ödemiyorsunuz. Bugün yine aklınıza gelecek, ödeyecek paranız da var. En iyisi bugün bu işi halledin. Sandığınız kadar para sıkıntınız yok.

Yakınlarınızla ve sevdiğinizle ilişkilerinizde biraz daha özen gerekiyor. İş tekliflerini değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızı ihmal ettiğiniz bir dönemdesiniz. İşiniz, arkadaşlarınız, hobileriniz, tatil filan derken en yakınlarınızla görüşemez oldunuz. Kimsenin sizden fazla bir beklentisi yok ama hiç değilse ara sıra hatır sorup, sohbet edin. İşleriniz durgun, sağlığınız ve keyfiniz yerinde. Duygusal yaşamınızda küçük bir kıskançlık yaşayabilirsiniz. Bu sorunu büyütmeniz hiç doğru değil.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 13 Ağustos saat:05:14-27 Ağustos saat:17:05 tarihleri arasında burcunuza gerileyecek Mars, kişisel kararlara, ailevi konulara, uzun vadeli hedeflere, önemli bazı plan ve projelere tekrar bir göz atmamızı gerektiriyor. Belki şu sıralarda bir hamlede bulunamayacağız. Ancak doğru ve yanlış olanları tekrar ele alıp, tespitte bulunacağız. Belki de bunu yapmasaydık, sonradan pişman olacağımız bir karar verecektik. Bu açıdan bakarsak geri hareketler geriye bakıp, ileriyi hesaplamada bir hayli yararlıdır. Bizler ülkemiz ve dünyanın içinde bulunduğu şartlara da bakmalıyız. Belki dış etkenler nedeniyle yavaşlıyoruz, bu bizim elimizde olmayabilir. İnsanın yapmak istediklerini şöyle bir kendi içinde ele alarak, kararlarını süzgeçten geçirmesi sonraki hamlelerinde başarılı olmasını sağlayacaktır. Geri hareket, sözünü ettiğim konularda yeni bir girişim planı için uygundur. Daha önce adım atmış işlerimizin eksiklerini kontrol etmemizde yararlıdır. Nasıl bir yol izlememiz gerektiğini şimdi daha iyi görebiliriz. Kendimizi üzmeden, aceleci veya tedirgin olmadan süreci geçirmeliyiz. İşlerimize bakacağız, günlük hayatın rutin işlerliğine göre tedbirli ve dikkatli şekilde zamanı geçireceğiz. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır çalışma hayatı içindeysen, emek verip kazandığın parayı değerlendirmeyi düşünebilirsin. Yeni yatırımlar konusunda araştırmalar yapabilir, sık sık fikir değişikliği yaşayabilirsin. Bugün uzun zamandır aklında bulunan kişiyle iletişime geçmeye karar verip, dışarı çıkmayı teklif edebilirsin. Özel hayatın için atacağın bu adım sana kendini iyi hissettirebilir. İlişkisini yeni bitirmiş bir Oğlak burcuysan, ayrıldığın sevgilin hakkında duyacakların seni epey şaşırtabilir. İçten içe bu kadarı fazla bile diyebilirsin. Akşamüzeri ailenle vakit geçirebilir, eğlenceli dakikalar yaşayabilirsin.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal iletişiminizde ikilemde kalacak sözler söylememeniz de ve özellikle taraflı olmamanız da fayda vardır. Aynı zamanda bugünün heyecanlı enerjisi sizleri kaza ve sakarlıklara karşı dikkatli olmanız konusunda uyarıyor.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar hakkında bütünü daha rahat görebileceksiniz. Fark edeceğiniz detaylar işlerinizi hızlı bir şekilde çözmenize yardımcı olabilir. Kendinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Uzun zamandır kendinize vakit ayırmadığınızı fark edebilir keyif aldığınız hobilerinize yönelebilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZ yükseliyor. Kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızın desteğini alabilir, sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden olaylardan fazla etkilenebilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması dönüştürücü bir sürece işaret ederken psikolojik olarak etkili olabilir. Derin düşünceler içinde kaybolmamaya çalışmalı, karmaşık görünen sorunların çok basit bir cevabı olabileceğini unutmamalısınız.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu Pazartesi itibarıyla Mars ay sonuna kadar kişisel alanınızda gerileyecek. Kişisel adımlarınızda işleri rayına oturtmak için düşünmeden hareket edebilirsiniz. Kendinizi bu süreçte zorlama ihtimaliniz var. Aile hayatınızdaki insanların toplum önü duruçlarında,alanlarında sorunlarda karşınıza gelebilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ancak, ilişkilerinizde ortaya çıkan anlaşmazlıklar yüzünden kararsızlıklar içine girebilirsiniz. Planlarınızı uygulamaya başlamadan önce ilgisi olmayan kişilere anlatmaktan kaçının.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 52" R
Ay
Balık
03° 27' 11"
Merkür
Koç
18° 11' 31"
Venüs
Boğa
04° 22' 16"
Mars
Koç
01° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 48"
Satürn
Balık
16° 48' 46"
Uranüs
Boğa
22° 30' 14"
Neptün
Balık
28° 59' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 44"
Lilith
Başak
23° 38' 29"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>