Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Melankoli içindesiniz, bu sizi hırpalıyor. Reddedilme korkunuzu yenmeniz gerek. Bu günler içinde yakalayacağınız fırsatları değerlendirebilirseniz, her şey yoluna girecek.

İlginizi dağıtan konulardan uzaklaşın. Performansınızı yükseltecek gelişmeleri fark edemiyorsunuz. Çelişki yaşadığınız ilişkilerde düzelme belirtilerini bugünlerde hissedeceksiniz.

Olumlu gelişmelere hazır olun. Sabırlı davrandığınız gelişmeler yakında yüzünüzü güldürebilir. Değişik etkilenmeler altında vereceğiniz bir karar, size kazandıracak.

Bir konuda, onaylanmak anlamında yakınlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Enerjiniz oldukça yüksek ancak sahip olduğunuz enerjiyi yanlış kullanabilirsiniz. Akşam saatleri çeşitli haberler alabilir ve yoğun iletişimler içine girebilirsiniz. Çevrenizle olan bağlarınızda bir artış olacaktır. Kalabalık ortamlara girebilir ve güzel zaman geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizde hareketlenme olacaktır.

19 Mart 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 19:26 itibariyle Güneş ve Ay arasında meydana gelecek ilkdördün etkisi altında Salı  gününe adım atmaktasınız. Bu yansıma, sözel iletişiminizi ön planda tutarak, etrafınızdaki insanları etkilemeye çalışmanız anlamındadır. Amacınız, hakimiyet kurmak ve isteklerinizin yerine getirilmesini sağlamaktır. Hatta çoğu zaman kendinizi rahatlatmak içindir. Kimileriniz için bu durumun daha farklı bir anlamı olabilir. Size ihtiyacı olan bir kişiyle alakalı fazlasıyla endişe içindesinizdir. Ona gerektiği şekilde şefkat göstermeniz ve ilgili davranmanız gerekiyordur.

19 Mart 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

19 Mart 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizi tamamlamak, eldeki projeleri ilerletmek adına şanslı bir gün. Daha rahat hareket edecek, kişisel disiplininizi ortaya koymayı başaracaksınız. Zaman alan uğraşların, organize edilmesi gereken yeni konuların da öne çıkması ile esnek hareket etmeniz gerek. İhmal ettiğiniz konularla ilgilenmek, aşırı yorgunlukları atlatacak dinlenceler yaratmak gerek.

19 Mart 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... Kurallara bağlı bir yaşam tarzınız var ancak partneriniz sizden bunları yıkmanızı istiyor. Fedakarlığınızı göstereceksiniz.

19 Mart 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili bazı yeni gelişmeler, size memnuniyet verecek nitelikler taşıyabilirler. Dışarıdan destek aldığınız kişiler veya işlerinizi yönlendiren insanlarla da olumlu iletişim kurup, faaliyetlerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz.

19 Mart 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>