Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk İlişkinizde ortaya çıkan yepyeni gelişmeler size olaylara daha değişik bir gözle bakmanız için olanaklar tanımakta. İlişkinizin değerini kavrayacaksanız.

Ay, işbirlikleri konusunda dikkatli olmanızı öğütlüyor. İşbirliklerinde tutarsız davranışlarla karşılaşabilirsiniz. İlginç olasılıklarla dolu bir gün. Değişik çevrelere girmek ya da öneriler almak size son derece cazip görünebilir.

Maddi konulara tutarsız yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gün. Paranızı tutmakla harcamak arasında gidip geliyor olabilirsiniz. İleriyi düşünerek hareket etmek en doğru seçim olacaktır.

Bugün son derece yoğun geçerken, dikkatli olursanız birçok probleminize de çözüm bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünce bağlamında beslediğiniz bazı arzular, bugünlerde açığa çıkma eğiliminde. Zaaflı davranabileceğiniz sohbetlerden kaçınmalısınız. Sosyal zenginliklerinizi yaygınlaştırma çabalarınız devam edecek. Bir arkadaşınızın size bir konudaki yaklaşımına biraz önyargılı bakıyorsunuz. İlişkinizdeki genel paylaşımlar bunu hak etmiyor.

19 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün çoğunluğunda Aslan burcunda hareket edecek. Maddi konularınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay'ın Jüpiter ile uyumlu açısı parasal anlamda şanslı bir güne başladığınızı gösteriyor. 02:03'te Güneş Balık burcuna geçiyor. 21 Mart'a kadar iletişim yönünüzün baskın olduğu bir meslekteyseniz güzel bir gelişme önünüze çıkabilir. Sizi daha güçlü kılacak bir pozisyona geçebilirsiniz. Eğitim yaşantınızda başarılara imza atabilirsiniz. Entelektüel yönünüz daha fazla ön plana çıkabilir. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. 16:50-17:46 arasında Ay boşlukta olacak. Bu zaman aralığında internet üzerinden alışveriş yapmamanız iyi olur. İşleminiz havada kalabilir. 17:46 itibariyle Ay Başak burcuna geçiyor. 18:53'te Başak burcunda 0 derecede dolunay meydana gelecek. Seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan sebeplerle aksilikler yaşanabilir. İyimser yönünüzü kaybedebileceğiniz bir gündesiniz. Karamsar olmanız enerjinizi daha da düşürebilir. Sevgiler, Astromeri

19 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önyargılarından arınıyorsun!Güneş, bugün burç değiştiriyor ve toprak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Zodyak?ın en ağırkanlı burcuna böyle bir ruh hali yakıştırmam seni şaşırtabilir ancak Dolunay?ın etkisini es geçmemelisin. Sabırlı olman gerektiğini hatırlamam gerek çünkü bugün özellikle kendini her şey için acele ederken bulabilirsin. Acele mail atmak, acele ile toplantı organize etmek, kavga etmek pek sana uygun olmasa da sorumlulukların ağırlıkları bugün keyifsiz bir gün geçiriyormuşsun hissine kapılmana neden olabilir. Eşin ya da sevgilin ile derin sohbet etmek, kaygılarından bahsetmek ikinize de iyi gelecek. Ailede sürekli ters düştüğün bireyle gerçekleştireceğin sohbet, ön yargılarının kırılmasını sağlayacak.

19 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmak istediğiniz seyahatleri veya organizasyonları bugün gerçekleştirebilirsiniz. Yeni bir eğitim ya da yeni bir seminer planına dahil olabilirsiniz

19 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratacak olaylardan sakınmanızda fayda var. Finansal konularla ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. İlişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Ani kopmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınız artabilir.

19 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrecilik konuları ile ilgili evren sizden yardım isteyebilir. Çocuğu olanlar bu konuları mümkün olduğunca aktarın.

19 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

19 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli projeler için ön hazırlık yapabilirsiniz. Öğleden sonra işlerin akışı hızlanır, eksik işleri yoluna koyup ilerlerseniz kolaylıkla yol alırsınız.

19 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelecek Dolunay önünüzdeki 6 aylık süreç için kararlarınız üzerinde etkili olacak. Akademik konular, ticari kararlar, mekan değişimi, yurt dışıyla bağlantılı işlerde son perdeyi oynadığınızın farkındasınız. Bu dönemde sık seyahate gider, zihninizdeki karışıklığı yakın çevrenizde güvendiğiniz kişilerle paylaşarak çözümlemek istersiniz.

19 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmak için büyük savaşımlar vermenize rağmen bir arpa boyu yol kat edemediğinizi düşünebilirsiniz. Dirençli olduğunuz takdirde, şimdiye kadar göstermiş olduğunuz çabanın karşılığını yakında almaya başlayacaksınız.

19 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 13" R
Ay
Oğlak
06° 59' 17"
Merkür
Koç
16° 27' 03"
Venüs
Koç
29° 19' 23"
Mars
Balık
28° 40' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 24"
Satürn
Balık
16° 27' 16"
Uranüs
Boğa
22° 16' 10"
Neptün
Balık
28° 51' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 55"
Lilith
Başak
23° 11' 12"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>