Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2012, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde çok haklı ve insanca kaygılar taşıyorsunuz. Partnerinizin kendi kişisel sorunlarının baskısıyla değişebileceğinden korkuyorsunuz. Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz.

Çalışma hayatınızdaki gerginliği çözene kadar,dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak. Sorunun çözümüne büyük yararı olabilir.

Hesapta olmayan harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını erteleyebilirsiniz.

Sabırlı olmalısınız. Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar var. Çevrenizde de kötü niyette insanlar görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlığa verdiğiniz değerin sergileneceği günlerdesiniz. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla çoktandır görüşmüyordunuz. Bu arkadaşınızla geleceğinizle ilgili bazı planlarınız olacak. Önümüzdeki günlerde hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı özlem yüklüsünüz. Onlara kısa ziyaretler yapmayı istiyor, ama buna zaman bulamıyorsunuz.

25 Ekim 2012, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar bayramın ilk gününü önemli bir görünümün etkisi altında karşılıyoruz. Saat 11:32 itibariyle Güneş-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. 29 yıl sonra Akrep burcunda yan yana gelecek bu iki gezegen, hedef belirleme anlamında sorumluluklarımızı belirgin hale getiriyor. Amacımız ne ise ona göre mücadelemizi sürdürmeli, etrafımızdaki insanlarla ciddi bir şekilde ilişkiler kurarak ve paylaşımda bulunarak ilerlemeliyiz. İşinizdeki gelişmeler sizi farklı sosyal gruplar içinde sorumluluk almaya yöneltebilir. Güçlü insanlarla işbirliğinde bulunabilir, desteklenebilirsiniz. Bu kavuşum, sizi yönetici pozisyonuna getiriyor. Bir zümrenin, bir durumun, bir oluşumun hazırlayıcısı ve lideri olabilirsiniz. Hangi konuda odaklanıyorsanız o alada başarınız tescillenebilir. Ben bu kavuşumu bugüne dek ektiklerinizin belli bir alanda biçilmesi yönünde olumlu buluyorum. Siz bugünkü zorluklara takılıp kalmayınız. Ben size iki buçuk yıllık bir döngüden söz ediyorum. Geniş düşününüz. o zaman benim ne demek istediğimi ve geleceğiniz noktaya zihninizde tasavvur edebilirsiniz. Olur hayat bu. Yenilgiler veya istismarlar, sizi çekemeyenler, eleştirenler olacaktır. Ancak bu sizi yıldırmasın. Bilakis güçlendirici olduğunu bilin. Siz şimdi eskiyi bırakıp yeni bir yola giriyorsunuz. Kendinize ve hayata olan inancınız, bundan sonraki yolunuzu belirleyeceğine göre, lütfen önünüzdeki taşları dert etmek yerine, varacağınız zirveyi düşünerek ilerleyiniz.

25 Ekim 2012, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde size destek veren etkiler öne çıkıyor. Birtakım sözleşmeler ve anlaşmalar konusu üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Bir taraftan da iletişim içinde olmanızı gerektiren kısa yolculuklar gündeminizi meşgul edecek. Alacağınız haberlerin inandırıcılığı üzerinde durmanızda yarar var. Geleceğe dönük projelerde ise daha kararlı bir tutum içindesiniz.

25 Ekim 2012, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Koruma... Yalnızlığı sevmiyor, stresinizi atmak için arkadaş çevrenizi evinize davet ediyorsunuz.Geçmiş günlerde aile bireylerinizle olan sorunlarınızı bugüne yansıtmayın.

25 Ekim 2012, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

25 Ekim 2012, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 54" R
Ay
Oğlak
24° 25' 03"
Merkür
Koç
16° 52' 13"
Venüs
Boğa
00° 55' 24"
Mars
Balık
29° 40' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 34"
Satürn
Balık
16° 34' 12"
Uranüs
Boğa
22° 20' 37"
Neptün
Balık
28° 54' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 19"
Lilith
Başak
23° 19' 51"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>