Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından sıradan ve rahat bir gün geçireceksiniz. Küçük bir gerginlik yaşamanız söz konusu olsa bile bunun üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

İş yaşamınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Borçlarınızın büyük bir bölümünü bugün kapatacaksınız ve alış-veriş yapma imkanını bulacaksınız.

Parasal konularda pek bir sıkıntınız yok ama harcamalarınıza dikkat etmediğiniz takdirde bazı sıkıntılar sizin için söz konusu olabilir. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

Bugün ev kazaları konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle elektrikli eşyalara özen gösterin ve oluşabilecek tehlikelerden uzak durmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hassas ve kırılgan bir yapıya sahipsiniz. Bu yüzden ikili ilişkilerde duygusal tepkiler verebilirsiniz. Hatta istem dışı öfkelenmeleriniz olabilir. Günlük işlerinizin dışına çıkmamalı, iddialı konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Yoksa telafisi olanaksız sorunlar yaratabilirsiniz. Bazı özel sorunlarınızı kendiniz halletmelisiniz. Yakında bir para haberi size ulaşabilir.

9 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe gününün ilk etkili enerjisi, saat 07:48 Ay-Jüpiter görünümüdür. Hem ailemiz hem de başkalarıyla olan irtibatınızda enerjik bir günü işaret ediyor. Mali konularda ve ilişkilerde Jüpiterin aktif gücünden yararlanabiliriz. Başkaları size destek verir ve sizden yana düşünürler.Saat 15:17 Ay-Uranüs görünümü, yapmak istediklerimizi acele etmeden yavaş yavaş yolumuza koyabileceğimizi hatırlatıyor.Saat 19:40 Ay-Merkür görünümünde bazı meseleler üzerinde endişelenirsiniz. Şöyle mi olacak, böyle mi olacak diye kaygılanırsınız. Dışarıdan gelebilecek bir eleştiri veya olumsuz söze anında tepki gösterebilirsiniz. Saat 20:42-10 Nisan saat 15:47 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresince enerjinizi yenileyecek, size kendinizi huzurlu hissettirecek bir şeyler yapmak istiyorsanız, size -Harikasınız diyebilirim. Çünkü bu zaman dilimi içinde en iyi yöntemlerden biri budur.Haftanın önemli Gelişmesi: Sevgili Oğlaklar Jüpiter geri hareketi  sona eriyor. 8 Nisan saat 19:56-11 Ağustos saat 14:11 arasında Aslan burcunda düz seyirle ilerleyecek Jüpiter süresince, kredi ve yatırımlar, miras, hisseli paralar yönünde iyileştiren gelişmeler yaşanır. Eğer ne oldum değil, ne olacağım diyebilirseniz, size yönelen bu fırsatları tevazu ile karşılarsanız, biliniz ki çok daha iyileri de yaşanır. Bazen bu iyilikler size çok güçlü insanlar tarafından yönelir bazen de gizlice yapılır, sonra duyarsınız. Ancak hangi yolla gelirse gelsin, geleni şükürle karşılayınız ve siz de hakkını veriniz. Jüpiterin desteğiyle, rahatlıyorsunuz. Dilerim ki, yeni bir fırsat getirsin,  hayatınız kolaylaşsın ve rahat edin. Siz de başkalarına yardımcı olun, onurlu bir yaşam sürdürerek, doğru şekilde fırsatları değerlendirin.Bir gün değil, bir ömür boyu yüreğiniz sevgiyle ışıldasın. Mutlu, huzurlu nice güzelliklerle ışıldamanız dileğimle,

9 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumu, bilinçaltınızı etkiliyor. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz. Olayları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz. Şimdiye kadar düşünmediğiniz detaylar üzerinde yoğunlaşabilir ve özgüveninizi geliştirebilirsiniz. Önemli anlaşmalar yapmak için uygun bir gün içindesiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal yaşamınızı veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizi ilgilendiren konulardaki durgunluk veya tıkanıklık hali geride kalıyor. Yavaş yavaş tekrar eski hızına kavuşmaya başlıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yay burcundaki Ay'ın olumlu açıları akışkan bir günde olduğumuza işaret ediyor. Elimizdeki olanakları doğru şekilde değerlendirebilir, olumlu görüşmeler yapabilir, kendimizi daha rahat hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Nisan 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

9 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Duygusal olarak geçmiş günlerde çok fazla gözyaşı döktünüz. Ardınıza bile bakmadan yenilik yapmanız artık sizin için daha hayırlı. Korkularınızı yenmelisiniz. PARA: Yeni bir şeyler öğrenerek eksik yönlerinizi tamamlamalısınız. Üstlerinizin sizden çok fazla performans beklemesi doğal. SAĞLIK: Tüm enerjik ve cesur tutumunuzun yanında dikkatsiz hareketler yapabilirsiniz. Bu durumda birden enerji kaybı yaşayabilirsiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular, krediler, miras, nafaka, burs, ortak gelirler vegörüşmeleriniz açısından fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, duygularınızı yüksek yaşayacağınız için, ilişkilerde kıskançlık, şüphe ve emin olmadan karşı tarafı yargılama gibi durumlardan uzak durmayı tercih etmeli, sormak istediklerinizi karşınızdaki kişilere doğrudan sormayı tercih etmelisiniz. Ani sağlık sorunlarının gelişebileceği bir gündesiniz.

9 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor

9 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>