Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günlerde ortak yaşayacağınız büyük sevinçler var. Gizliliğini gerekli gördüğünüz ilişkinizde, partneriniz oldukça inciniyor. Gerekçelerinizi yeniden gözden geçirin.

Tahsilat konularındaki tıkanmalar kısa vadede sizi dara sokmayacak, ama ısrarcı davranmanızda yarar var. Bir arkadaş ilişkinizde yaşadığınız hayal kırıklıkları çok belirleyici değil, işleri yeniden yoluna koyacaksınız.

Borç ve alacak konularında size yönelik sitemleri önemsemelisiniz. Bu tavır önemli ilişkileri ayakta tutacak. Beklenmedik para çıkışlarınız olabilir, bütçenizi denk tutmanız gerekiyor.

Son zamanlarda problemler karşısındaki panikçi ve aceleci tavrınız, bu problemleri dev aynasında görmenize yol açıyor. Bazı sorunların çözümünü zamana bırakmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özlem çektiğiniz bir konuda yeni duyumlar sevinçleri ve bu sevinçlerin yanında akılda hiç olmayan yeni planları getirebilir. Bugünlerde ikili görüşmelerin sizin için fazlaca önemi var. Bu görüşmelerde, inisiyatifi belirleyen konularla ilgili özel hazırlıklar gerekebilir. İletişim sorunu yaşayabileceğiniz şeklinde endişeler taşıdığınız kişiler sizi biraz şaşırtacak gibi.

10 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Başak burcunda ilerlemeye devam eden Ay etkisi altında, bulunduğunuz mekanı güzelleştirmek veya düzenlemek adına uğraşılar verebilirsiniz. Bugün çalışmak zorunda kalan Teraziler detaylı işlerle uğraşmak açısından zorluklar yaşayabilirler. Bu gibi durumlarda sakin ve mantıklı hareket etmek en iyi çaredir. Enerjinizi ılımlı bir şekilde kullanmanız gereken bugün, ayrıntılı işlerden dolayı sıkılabilirsiniz. Mümkün olduğunca, çok önemli konularda karar vermek yerine beklemede kalmak faydalıdır. Bazen çevrenizdeki insanların boş şeylerin peşinde koştuklarını gördüğünüzde, -Acaba birileri benim kıymetimin farkında mı diye düşünebilirsiniz. Saat 04:21 Ay-Pluto görünümü, ailevi konular başta olmak üzere kişisel her türlü mesele üzerinde titizlikle duracağız. Bize göre henüz yerli yerine oturmamış durumlar söz konusu. Bu yüzden de içimiz pek rahat değil. Dışa belli etmesek de, derinlikli bir şekilde bunların üzerinde düşünebiliriz. Saat 17:45-11 Ocak saat 13:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Eğer bu saatler arasında  önemli bir işimiz veya görüşmemiz varsa, her ayrıntıyı gözden geçirmek lazım. Sağlığımıza özen göstermeliyiz. Mümkünse başka bir güne de erteleyebiliriz. Bu özel veya farklı bir konuda olabilir. Biz dikkatli olalım. Kişisel bakımınız, evinizin düzenlenmesi, alışveriş gibi işlerimizi yapabiliriz.  Yenilik anlamında verilecek kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.        

10 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aynı düşünceye sahip olduğunuz kişilerle bir arada olacağınız bir gün olmasına rağmen, yalnızlık duygusuna kapılabilirsiniz. Maddesel konularda yaşadığınız küçük ayrıntılar, yaşantınızın günlük rutinini bozacak şeyler değil. Ailenizde gelişen bazı problemler sizi de etkiliyor. Onların gerginlikleridurumunuzu aksatabilir.

10 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz. Yakında koşullar oluşabilir, ama o zamana kadar, sunumunuz için gerekli son dokunuşları yerine getirmenizde fayda var. Evde ve özel yaşamınızda her şeyin yolunda gittiğinden emin olmalısınız. Şikayetlerden kaçınmak ve huzur ortamını yakalamak istiyorsanız yapmanız gereken değişiklikler var. Gerçek duygularınızı göstermek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Ay'ın sert açıları sabah saatlerinde belli belirsiz bir huzursuzluğa, strese ya da endişeli ruh haline neden olabilir. Öğle saatlerinde ise, belirsizlik, yanılgılar, yanılsamalar, kararsızlıklar veya dalgınlaşma etkisi hakim. Diğer taraftan birbirimizi daha iyi anlamak veya birbirimize yardımcı olmak isteyebilir ya da oluşan koşullar nedeniyle birbirimize yardım etmek zorunda kalabiliriz. Akşama doğru açılar güzelleşiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

10 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk rüzgarları başınızı döndürüyor. Bundan keyif almak yerine huysuzluk yapıp mutluluğunuzu bozmayın. Yaşadığınız güzel günlerin keyfini çıkarın.

10 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde seyahatler, görüşmeler ve tekliflerden olumlu sonuçlar kazanabileceğiniz bir süreçte iken, keyifli olabilecek haberler alabilir, mesajlaşma, telefon ve internet trafiği aracılığı ile yoğun bir gün geçirebilirsiniz.

10 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

9 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>