Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaş çevrenizde iletişiminiz yoğunlaşırken, yeni başlayan arkadaşlıkların aşka dönüşme ihtimali yükseliyor. Bu ihtimal aktif tavırlarınıza bağlı olacaktır.

İdeallerinizi gerçekleştirebilmek için sıkı çalışma ve sorumluluk alma eğilimindesiniz. Ay, bilinçaltı motivasyonlarınızın çok güçlü olacağı bir devrede olduğunuzu vurguluyor.

Öğleye kadar mizacınız pek rahat ve iyimser olmasa da ilerleyen saatler size hareket, öne çıkma ve kendini yaratıcı biçimde ortaya koyma şansı veriyor. Grup çalışmaları ve kazanç getirici eylemler için güzel bir gün olabilir.

Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Samimi davranışlarınızla dost çevrenize güven veriyorsunuz. Prensiplerinize bağlılığınız, kimi zaman zor bir insan da yapabiliyor sizi. Bazı kararlarınızı o kadar da ince eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir. Bugünlerde ailenize düşkünlüğünüzün artması, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı küçük sorunları da ortadan kaldırabilir.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Çarşamba günümüz, saat 01:02 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında başlıyor. Gerekhayatımız ve gerekse günlük tempoda, ılımlı yaklaşımın faydalı olacağını gösteriyor. Belki böyle davranmak işimize gelmeyebilir. Ancak iç huzurumuzun sağlanması yönünde gayet iyidir. Sağlık anlamında alternatif yöntemler denenebilir. Tabii ki doktor kontrolünde olmasında yarar var. Günün genelinde rahatlama arzumuz yoğun olacağından, bu enerjiyle olumlu yönde ilerleyebiliriz. Saat 09:54 Venüs-Jüpiter görünümü, kimseye eğilmeden, bükülmeden hayatımızı geçirme arzumuzun işaretçisidir. Şöyle dönüp maziye baktığımızda kırıldığımızı, üzüldüğümüzü, umut bağlayıp hayal kırıklığı yaşadığımız ilişkileri düşündükçe, şimdi daha seçici olmamız tabii ki gayet doğaldır. Bu görünüm, verimsiz, sağlıksız, uyumsuz olan ne varsa onu geride bırakmak için kendimize  söz vermenin göstergesi. Kafamızda soru işareti uyandıran hiçbir şey istemeyeceğiz. Bir şey ya sağlamdır ya değildir. Yeni bir sayfadan hayata bakmak için hiçbir şeyi şansa bırakmak niyetinde değiliz artık. Saat 11:00 Ay-Satürn görünümü, günlük hayatta elimizden geldiğince anlayışlı olmaya, insanlara destek olmaya çalışıyoruz. Ancak bulunduğumuz yer, ortam şartları ve karşılaştığımız insanlar bizi bazen öyle yoruyor ki, acaba neler olacak diye düşünmeden edemiyoruz. Sezgilerimiz bugün bir hayli yüksek. Bazı insanların hiç de iyi niyetli olmadıklarını görmek canımızı sıkıyor. Saat 13:34 Ay-Pluto görünümü partnerinizle olan  iletişiminizi güçlendiricidir. Birbirinize destek vermeniz, hayatı birlikte kotarmaya çalışmanız, el birliğinde  bulunmanız gayet olumludur. Saat 18:56 Ay-Mars görünümü, sağlıklı yaşam, maddi-manevi anlamda güçlü olmak arzunuzu yükseltiyor. Sizin için huzur ve emniyet çok önemli. Bu iki olguyu merkez alarak günlük işlerinizi düzenlersiniz. Saat 21:56 Ay-Jüpiter karşıtlığı sizi yorabilecek mecburiyetlerden kaçınmanın önemini gösteriyor. İşlerinizi umursamamak veya tam tersine çok fazla çalışmak gibi. Dengeli ve ölçülü hareket etmekte yarar var. Güvenilir, sağlam ve verimli tercihlerde bulunmamız dileğimle,

10 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğal yapınızı ortaya koyacak çalışmalarla ses getirmek istiyorsunuz. Güçlü bağların sizin için önemli olduğunu bildiğiniz için, ilişkilerinizde ortalama davranıyor ve kapınızı hiç kimseye kapatmak istemiyorsunuz. Bugün, partnerinize karşı koruyucu duygularla hareket edecek ve ona sahiplenici davranacaksınız.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz. Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız. Gereken sorumlulukları almaktan kaçınmayın. Hayallerinizin peşinden gidebilmek veya özgür hareket edebilmek için gerekli değişiklikleri yapmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Estetik ve sanatsal başlıklı konularda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya aşk hayatımızda yeniliklere ve parlak fikirlere açık beş günlük süreçteyiz. Tam da sevgililer gününe yakışır şekilde, bu etkiyi en iyi hafta sonu hissedeceğiz aslında. Sevdiğimiz kişilerle yakın ilişkiler kurmamızı sağlayacak hoş planlar yapabilir, sevdiğimiz kişiler tarafından şımartılabiliriz. Ya da maddi açıdan olumlu olaylara veya karlı alışverişlere açık günlerdeyiz diyebilirim Niobe'ce. Bazı adımların maddi karşılıkları yüzünü gösterebilir bugünlerde. Verici ve yardımseveriz, başkaları için güzel şeyler yapmak ruhumuza iyi gelecektir. Ayrıca enternasyonel konular, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk, bilişim veya genel anlamda finansal başlıklı konularda olumlu gelişmeler veya görüşmeler yaşanabilecek günlerdeyiz. Önemsediğimiz konuları görüşmek için de güzel bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Şubat 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile hayatınızdaki konularda elinizde olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi detaylandırmanız gerekebilir. Sizi yıpratan koşullar gündeme gelebilir. Değişen durumları öngörebilmeniz için olayları iyi anlamak gerekiyor. Akşam saatlerinde huzuru sağlamak zor olabilir.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz ve yapıcı tavırlarınız ile çevrenizi etkileyecek ve arkadaşlarınıza yardımcı olacaksınız. Ekip çalışmalarında başarılı olabilirsiniz.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Şubat 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda beklemedik güzel ilişkilerin devreye girmesi söz konusu olabilir. Güzel tekliflerin oluşması, parasal konularda güzel adımların atılması bu hafta keyfinizi yerine getirecek.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz ve aileniz arasındaki merhamet, dayanışma ve sevgi alış verişi sayesinde gündelik işlerinizde de huzuru ve yaratıcılığı deneyimlemeniz mümkün olacaktır. Kendinizden büyük aile büyüklerinin size yaşınız kaç olursa olsun verdiği öğütleri dinlemeye ve kişiselleştirmeyi deneyin. Maddi konulardaki gerilimlerinizin de çözülebileceğini fark edeceksiniz. Genel olarak ise; bugün Ay Balık burcundaki geçişine devam ediyor. Jüpiter ve Venüs gibi iki iyicil gezegenin olumlu açı yaptığı bugün olumlu bir enerji yaratma fırsatı mevcuttur. Çünkü iyimserlikle dolu olabileceğiniz, mutluluk ve neşe yaratabileceğiniz bir transittir. Değişik sosyal ortamlara girebilir, farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Uzak yerleri keşfetmek ve yeni deneyimler yaşamak için oldukça pozitif bir fırsattır. Kendinizi cömert ve verici hissedebilirsiniz. Sizin olumlu ve sevecen ruh haliniz başkalarına da yayılacaktır. Sizden yaşça büyük kişilerden fırsat ve yardım görebilirsiniz. Tüm ticari faaliyetler ve para konuları için çok olumlu bir transittir.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeylerin gizli tutulduğuna dair bir kanıya sahip olmanıza neden olabilecek belirsizlikler ile karşılaşabilirsiniz. Vaktinizi, bu kanınızın doğru olup olmadığını öğrenmek için harcamanız mümkündür. Diğer taraftan, siz de bazı işlerinizi gizli yürütmeyi daha doğru bulabilirsiniz.

10 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 59' 08" R
Ay
Kova
03° 09' 05"
Merkür
Koç
17° 07' 22"
Venüs
Boğa
01° 42' 37"
Mars
Koç
00° 10' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 30"
Satürn
Balık
16° 37' 34"
Uranüs
Boğa
22° 22' 48"
Neptün
Balık
28° 55' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 29"
Lilith
Başak
23° 24' 06"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>