Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz. Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz.

İlişkilerde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor. Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz. Bu ilişkilerin başarılarınızdan nasıl etkileneceğinden emin olamıyorsunuz.

Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir. Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor.

Tam tarafsız olamadığınız bir tavır içinde gibisiniz. İki tezat kişilikle aynı ölçülerde dostluk ilişkisi içindesiniz. Ama hangisinin hayata daha ciddi baktığı yolunda kafa karışıklıklarınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevincine hazır olduğunuz bir beklentiniz var, bu gerçekleşecek gibi görünüyor. Ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir para üzüntüsü sevincinizi yarıda bırakabilir. Yaptığınız bir araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştiriyor. Yanılmış oluşunuza kızıyorsunuz. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu şu günlerde çözeceksiniz.

11 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:39 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, ne kadar özel biri olduğunuzun partneriniz veya etrafınızdaki kişiler tarafından kabul edilmesini beklersiniz. Olaylara farklı bir bakış açısıyla yanaşarak çözüm üretmeye yatkın oluruz. Kendimizi nasıl daha rahat hissedebiliriz, bunların hesabını yapabiliriz. Saat 06:19 Merkür-Kuzey düğüm görünümü,hayatında başarının, başkalarıyla ilişkide güvenin yükselişidir. Yaptığınız işten zevk alırsınız. Sizi destekleyen insanlarla karşılaşırsınız. Plan ve projeler yolunda ilerler. Sorumluluk alırsınız ve aileniz başta olmak üzere ailevi konularda sıkıntıları aşabilecek gücü kazanırsınız. Saat 14:00 Ay-Venüs görünümü, gerek aşk ilişkilerimizde gerekse mali konular üzerinde rahatsız edici olabilir. Verdiğimiz emeğin maddi ve manevi olarak karşılığını bekliyoruz. İhtiyaçlarımız, isteklerimiz, hayallerimiz var. Doğal olarak hayattan zevk almak da çoğu zaman paraya bağlı olduğu için, bu görünüm altında kaygılanmamız mümkündür. Elden geldiğince günü sakin geçirmeye çalışmakta yarar var. Saat 17:33 Ay-Jüpiter görünümü, olumlu bir enerjidir. Aşkı getirir, yaşam sevinci sunar ve yakınlarınızla bağınızı güçlendirir. Yolculuklar, görüşmeler başarılı geçer.

11 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Başarına başarı katacaksın! Bugün profesyonel arenada rahatsız edici diyaloglarla karşılaşabilirsin. Bırak insanlar kıskandıklarıyla kalsınlar. Sen başarılarına bir yenisini daha eklemelisin. Kendi çıkarlarını korumak zorundasın. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinle fikir ayrılığına düşeceğin konular olabilir. İster istemez dediğim dedik bir tavra bürünebilirsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa sevgilinle ilgili kıskançlık duyabileceğin duygular içinde kalabilir, geçmişini araştırmak isteyebilirsin. Ancak bu durum aranızda büyük bir tartışmaya dönebilir. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarını daha görünür kılmak isteyeceksin. Çeşitli sergi ya da söyleşi çalışmalarına katılabilirsin.

11 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde bugün biraz ipler gelebilir. Üzerinize düşeni fazlasıyla yaptıysanız daha fazla korkmanıza ve kaygılanmanıza izin vermeyin.

11 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonra sevdiklerinize karşı daha yumuşak davranmaya özen gösterin. Enerjinizi yaptığınız işe yönlendirmeniz sizi rahatlatacak. Akşam saatlerinde sorumluluklarınızda artış olabilir. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin.

11 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor. Sevdiğinizi ihmal etmeyin.

11 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz. Bir süredir aradığınız ve sizin için değerli olan şeyleri bulma imkanınız var. Gün boyu dedikodudan uzak durun. Yakın çevrenizde ani gelişen olaylar olabilir.

11 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın tüm gün Kova burcundaki seyahati, aşk, romantizm, çocuklarla ilişkiler, yaratıcılık, eğlence hayatı, hobileri hareketlendirecek. Önce iyi arkadaş olduğunuz biriyle şimdi sevgili olabilirsiniz. Hayatınızdaki değişime açık bir süreç sizi bekler. Duygu yerine mantık ön plana çıkacaktır. İlişkilerde akılcı kavramlar değer kazanır. Bilginizi karşınızdakilere aktarmaktan mutlu olursunuz.

11 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

11 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 03"
Ay
Kova
23° 29' 04"
Merkür
Koç
17° 48' 33"
Venüs
Boğa
03° 30' 25"
Mars
Koç
01° 17' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 57"
Satürn
Balık
16° 45' 10"
Uranüs
Boğa
22° 27' 49"
Neptün
Balık
28° 58' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 23"
Lilith
Başak
23° 33' 49"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>