Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal reaksiyonlarınızı dengelemeniz pek kolay olmayabilir. İkili ilişkilerde huzursuzluk ve kararsızlık gerçekleri görmenize engel olabilir.

Her ne kadar istekli olsanız da bugün değişik sürprizlere gebe. Aşırı duygusal tepkiler vermeniz mümkün ve buyerinde bazı sorunlar yaratabilir.

Tek başına hareket etmek yerine ortaklıklardan yararlanmaya bakın. Değişik teklifler oldukça cazip gelebilir. Öğleden sonra yapıcı çalışmalar için uygun.

Kararsızlık ve kötümserlik var. Ay, izi harekete geçiriyor ama tartışma ve çatışmalara hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor. Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki ısrarcılığınız göze batabilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 11 Şubat saat 03:45 Aslan burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, sosyal hayatın içinde yer alma, beğenilme, kendinizi gösterme, kabul ettirme ve alkışlanma arzunuzdur. Işıltınızla göz doldurmak istersiniz. Hedefe varmak için kadınlar cazibelerini, erkekler karizmatik yönlerini kullanabilirler. Bu bir arzudur ve ne kadar çok insan tarafından beğenilirsek içgüdüsel olarak o denli keyif alırız hayattan. Peki Tutulmanın görünümleri ne diyor, şimdi birlikte gözden geçirelim. Önümüzdeki 6 aylık süreçte, hedefinizi belirlemiş, yeni projelere girmiş, sosyal yaşam ve özel hayatınızla ilgili konuları dengeye kavuşturmuş olacaksınız. Geçmiş geçmişte kalır, önemli olan hayattır sözünü ilke edineceksiniz. Hem kendiniz hem sevdikleriniz için, olumlu bakış açısıyla yeni bir dünya kuracak, sizi zorlayan, zaman alan ve gereksiz yere engelleyen kişileri, durumları geride bırakacaksınız. Kendinize geliyorsunuz. Toplumsal ilişkilerde liderlik gücünüz yükseliyor. Ekip çalışmaları, yeni projeler, çocuklar, aşk, özgür seçimler, çevre ilişkileri gelişim anlamında dengeli ve düzenli hale geliyor. Ciddi şekilde kendinize bir düzen kuruyorsunuz. Dostluklar yeniden gözden geçiriliyor, umutlar canlanıyor. Bu tutulma bir yanıyla sağlıksız olanın devre dışı bırakılması, verimli olana yönelişin işaretçisidir. Hangi hedef, hangi iş aşk veya yol sizi tatmin edebilir, hangisi daha sağlıklı ilerlemek için doğrudur, bu altı aylık süreçte belirlenmiş olacaktır. Gelişimin yolu artık fırsatları iyi değerlendirmek, güçlü ilişkiler kurmak, ben buradayım demek, yenilikçi düşünmekle mümkün oluyor. Tutulmanın hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal birliktelik içindeysen bugün aile tanışmaları olabilir. Ancak ortamda uyuşmayan durumlar belirebilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ay tutulması sosyal ortamlarda canlılığınızı göstermenizi isteyecektir. Arkadaşlarınızın önemli süreçlerinde yanlarında olmanız gerekebilir. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek hakkında plan yapmak mümkün. Ancak bugünlerde henüz netleşmemiş çok şey söz konusu olabilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün önem verdiğiniz kişilerle görüşüp ciddi konularla ilgilenebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik moralinizi yükselten gelişmeler meydana geliyor ve böylece kendinize olan güveniniz yükseliyor. Mesleki konular gününüzü meşgul edebilir. İş çevresini vehayatını yakından ilgilendiren olay ve kavramların, bazı beklenmedik sürprizleri getirdiğini de görebilirsiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Aslan burcunda meydana gelen Ay tutulması arkadaşlık ilişkilerinizde bazı durumları daha açık şekilde ortaya koyabilir ve anlamanızı sağlayabilir. Bir arkadaşınızla ilgili bir gelişme gündeme gelebilir. Artan farkındalığınız bir karar almanızı gerektirebilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkta fırsatlarınız yüksek olacak. Şans size sosyal çevrenizden gelecek. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, sosyal çevrenizi kapsayan çalışmalarda önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınıza cömert ve güçlü enerjiler sunabileceğiniz etkinliklerde boy göstermeye bugün de devam edebilirsiniz.Arkadaş ortamlarında ve sosyal topluluklarda parlayabileceğiniz, lider olabileceğiniz ve değerli organizasyonları tertip edebileceğiniz bir gündesiniz. Bütün bu eylemler arasında kaçınmanız gereken tek dürtü kibir ve bencillik olmalıdır. Tatlı diliniz sayesinde özel ilişkiniz ve ortaklığınızla olası tüm pürüzleri giderebilecek ve sağlam bir uzlaşının temellerini atabilecek etkilere sahipsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızdaki ilişkilerin ön plana çıkacağı ve birbirlerini etkileyeceği bir gün geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınızla dertleşebilir, bir başka arkadaşınızla yaşadığınız sorunu gidermeniz konusunda öğütler alabilirsiniz. Bir tanıdığa vermekten çekindiğiniz haberi, bir başka kişinin götürmesini isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 26' 54" R
Ay
Aslan
16° 30' 37" R
Merkür
Koç
28° 51' 33"
Venüs
Boğa
18° 50' 16"
Mars
Koç
10° 50' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 43"
Satürn
Balık
17° 43' 52"
Uranüs
Boğa
23° 11' 04"
Neptün
Balık
29° 18' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 38"
Lilith
Başak
24° 56' 40"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>