Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle daha çok birlikte olmak istiyor ve bunu dile getirmekten çekiniyor olabilir. İlişkinizde çizdiğiniz sınır, onun istediklerini gerçekleştirmesini engellememeli.

Yolculuk bir süre sonra, ama gideceğiniz yerde ve girmeniz gereken ilişkilerde yabancılık çekeceğiniz endişenizi şimdiden yok etmeniz gerekiyor. Kotardığınızbağlantıları size öncelikler veriyor.

Bugün bütçenizin üzerinde bir harcamayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Karar vermeden önce iyice düşünmeniz gerekiyor. Akraba ilişkilerinde, para konularının açabileceği bazı tartışmalar söz konusu.

Duygusal değerlendirmeleriniz son günlerde stres yaratabiliyor. Size yapılan öğütleri dikkate alır, üzerinde düşünürseniz ruh haliniz değişebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde nedenini bilemediğiniz bir doyumsuzluk içindesiniz. Sınırlandığınızı hissettiğiniz konularda daha cesaretli ve girişimci olmanız gerekiyor. Son derece hareketli ve sorunsuz bir yaşamın içinde kendinize gereksiz problemler çıkartmamalısınız. Zaman zaman yaşamınızda radikal değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 14:26 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın sizler açısından nelere işaret olduğunu, günün tüm görünümlerine bakarak gözden geçirmemizde yarar var. Saat 08:45 Ay-Uranüs görünümü bu dolunayda, ailemizle ilgili sorumlulukların ve ilişkimizle ilgili konuların mutlaka gerçekçi bir şekilde ele alınması lazım. Bazı meseleler bizi aile içinde zorluyor olabilir. Partnerimiz veya başkaları,  kendilerine göre kararlar verirken, bunu nasıl karşılıyoruz bakmak lazım. Saat 09:08 Ay-Satürn olumlu görünümü, kaygılarınızı, endişelerinizi işaret ediyor. Bu Dolunayda,  ileriye dönük düşünmemizde ve duruma bakmamızda yarar görüyorum. Saat 14:26 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, aile hayatımız, evimizle alakalı meseleler, geleceğimizi ilgilendiren konular üzerinde sağlam ve ileriye dönük bir şekilde düşünmekte zorlanırız. Üzerimizde bir hayli baskı vardır. Bu baskı sadece ailevi değil,hayatımız ve toplumsal konularda da etkili olduğu sıkılabiliriz.  Eğer parasal yönden gelirimiz düşükse, çalışma hayatımızda problemler varsa, ev içinde huzursuzluk hissedebiliriz. Saat 19:42 Ay-Mars ve ardından saat 20:46 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, mevcut durumumuzu hem ailevi hem de kişisel yönden gözden geçirmenin işaretçisi. Bu Dolunay, baskıları, sorumlulukları işaret ediyor. Ancak biz bunlarla başa çıkabilecek güçteyiz Yeter ki, gerçekçi olalım. Oğlak burcundaki Dolunayın, doğru tespitlerde bulunmamız, durumumuzu net olarak görebilmemiz için vesile olması dileğimle,

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile,veya okulla ilgili konularda sular ısınabilir. Herkes sakinleşene kadar uzlaşma ortamı yaratmaya çalışmanız sonuç vermeyebilir. Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir. Biraz arka planda kalmakta fayda var. Birlikte kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle görüşmeli ve keyif aldığınız işlere vakit ayırmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: İş, okul, aile veya partnerlerimizle ilgili konularda gerilim yaşanabilecek birkaç günlük süreçteyiz. İlişkilerimizi doğru yönetmemiz ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmememiz gerekiyor. Zira, bazı konularda yaşanabilecek sorunlarda herkes birbirini suçlayabilir. Tartışmalardan uzak durmak ve olayları büyütmeden yapılması gerekenlere odaklanmak en iyisi.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLE bağlarınızı güçlendirici çalışmalar içindesiniz. Herkesi bir araya getirmek istiyorsunuz. Her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

12 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>